המשחק שווק לא מעט כממשיכו הרוחני של Baldur's Gate 2, מבחנתי זה לגמרי המשחק הכי טוב איי פעם, שיחקתי בו שעות על גבי שעות בתקופת התיכון, זה פשוט לא יאמן אבל חזרתי למשחק הזה פעם אחר פעם במשך שנים!
אני חייב לומר שלפחות בנתיים Dragon Age באמת מרגיש טוב, אין את החוקים של D&D המערכת של פיתוח דמות דלה יותר, אבל העלילה, האווירה, הרגשת האפיות, ומערכת הקרבות באמת נותנים לי תחושה שמזכירה במשהו את Baldur's Gate 2 הדמויות באמת מעניינות ומשעשעות מה שהיה ממש חסר ב 2 neverwinter לטעמי. ישנה תחושה של חופש ותחושה של חקירת עולם לפי הקצב והסדר שהשחקן מחליט, אף פעם לא אהבתי את מה שניקרא משחקי עולם פתוח, זה סיגנון שתמיד שיעמם אותי. מה שיש כאן זה משהו באמצע כי יש אזורים מוגדרים עם עלילה ברורה בכל אזור אבל לשחקן יש את הבחירה של באיזה אזורים לבקר ובאיזה סדר. ככה זה בדיוק זה היה גם ב-Baldur's Gate.
בקיצור מה שעשה את Baldur's Gate 2 למשחק הכי גדול איי פעם לטעמי זה לא חוקי ה-D&D אלא העושר של העלילה, הדמויות והעולם בתוספת קרבות טקטיים מרתקים, ואני חושב שב-Dragon Age: Origions באמת מתקרבים לזה, כל הכבוד ל-Bioware על הפרוייקט המושקע.
הבנתי שב-Dragon Age 2 הם לגמרי זנחו את זה וייצרו משחק אקשן, רק לפי כמות הזמן שלקח לפתח את המשחק ברור שאין בו את העומק. טוב נקווה שלפחות על כל משחק רע הם יוציאו אחד טוב ואז זה יהיה בסדר.
טוב, יש לי לפחות עוד משהו כמו 2 שליש משחק לפני להנות ובהמשך אשיג גם את חבילת ההרחבה. (ואני כבר חושב על ריצה שנייה במשחק, הפעם עם קוסם