מטחנה מדודת משקל ראשון בעולם מבית באראטזה

מנהל: מנהלי קפה

שלח תגובה
Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4697
הצטרף: ינואר 2005
מיקום: Privilege 15
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 276 פעמים

מטחנה מדודת משקל ראשון בעולם מבית באראטזה

לינק להודעה #1 

בקופיגיק פירסמו כתבה על 2 PROTOYYPE מבית באראטזה של מטחנות מבוססות משקלים :

1. בסיס שקילה למטחנות האנלוגיות שלהן.
2. דגם של וריו שהוסב למשקל (במקום הטיימר) ויקרא Vario-E.

(מקור CoffeeGeek)

גונן
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 825
הצטרף: ספטמבר 2010
מיקום: חדרה
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

לינק להודעה #2 

כן, באראטזה חברה עם רצון גדול לחדש כל הזמן , ולתפוס מקום בשורה הראשונה של המטחנות לשוק הביתי .

אכן הם היצבו לעצמם משימה מאוד מורכבת מבחינה תימחורית , שהריי זה המיכשול העיקרי שעומד מול כל חברה שהיו לה יומרות מהסוג הזה(מטחנה שוקלת) , וזו גם הסיבה שהם היו הראשונים לנסות את העיניין הזה , ברור שניתן לתכנן מכניזם למינון מדוייק גם לפרוטופילטר ישירות ללא כל בעיה , רק שאני מעריך את המחיר של מטחנה כזו ביותר מ8000$ שזה בערך מחיר של ממנן תעשיתי בתחום התרופות למשל .

כול הבעיה כאן היא רק תימחור, באראטזה הצליחו בעיניין הזה בינתיים בענק . אומנם לא שוקלים ישירות לפרוטופילטר אבל עדיין השג עצום בישביל 100$ נוספים על הווריו הרגילה .

moti_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9705
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

לינק להודעה #3 

פעם היה לי גראפיטי ליד הבית, בגיל התיכון.

הוא אמר: "גראפיטי - הרעיון אומנות, הביצוע פשע".

זו בערך דעתי על המטחנה הזו. הרעיון ענק וכל הכבוד להם על היוזמה, אבל הביצוע בלתי אפשרי ממש כי אי אפשר לטחון לפורטה-פילטר.
לך תטחן לתוך מיכל ואז תוציא ממנו את הקפה ותשפוך לתוך סלסלה. כאב ראש מיותר.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4697
הצטרף: ינואר 2005
מיקום: Privilege 15
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 276 פעמים

לינק להודעה #4 

לא רק זה, אני דיי בטוח שבמעבר הזה מהמיכל לפורטפילטר, תאבד גרם או משהו, ואז איבדת את כל הדיוק גם ככה.
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

גונן
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 825
הצטרף: ספטמבר 2010
מיקום: חדרה
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

לינק להודעה #5 

אוליזה מיועד לפילטר , וזה הרעיון של המטחנה כניראה , מה גם שלפי מה שהבנתי(בתכנית עם הטבח בפורום בית קפה) 70% של צריכת הקפה בעולם היא בפילטר ? ? ?

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4697
הצטרף: ינואר 2005
מיקום: Privilege 15
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 276 פעמים

לינק להודעה #6 

לפילטר אני לא חושב שצריך דיוק או שקילה בכלל, אולי אני טועה.
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

blinkybill
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 282
הצטרף: דצמבר 2010
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

לינק להודעה #7 

מי יבזבז כסף מיותר לשקילה של קפה טחון לפילטר? כל העניין פה זה דיוק, בשביל "בערך" יש טיימר..
אם היה אפשר לכייל את המשקל של הידית במקום המיכל אז זה היה אטרקטיבי, להעביר ממיכל לידית זה big no-no...

moti_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9705
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

לינק להודעה #8 

חשבתי לעצמי שאולי אפשר לטחון לתוך הסלסלה במקום לתוך הידית כולה, ואז רק להכניס את הסלסלה לידית.

זה פתרון ביניים, גם לא הכי נוח אבל לא מסורבל כמו לטחון למיכל.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

שלח תגובה

חזור אל “מכונות ידניות ומטחנות”