הקצפה במקציף עם 4 חרירים

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
pop_up פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אהלן
יש לנו במשרד מכונת לה-פבוריטה על קפסולות של לוואצה
לאחרונה, החליפו לנו את המכונה מראש אחד למכונה של שני ראשים

המכונה החדשה מגיע עם צינור הקצפה שונה מהרגיל עם 4 חרירים בקצה
מאז שהחליפו את המכונה אני לא מצליח להגיע להקצפה טובה, יש עצה?

תודה

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1591
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #2 

תגיד להם שיחליפו את זה לקודם, להחליף את הקצה של הסטימר זה עניין של אגורות, חבל להרגיל את כל החברה מחדש.

benesh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

הייתה לי בעיה דומה - לי יש מכונה עם קצה סטימר הבנוי מ 3 חרירים צידיים וקצה אחד מרכזי.

אחרי עשרות סרטים ב YouTube, קריאת פורומים, ניסיונות עם מים וסבון כלים, גיליתי שהדרך הטובה ביותר להקציף עם סטימר בעל 4 חרירים היא:
1. ראש ההקצפה צריך להיות במרכז הכד.
2. ראש ההקצפה צריך להיות מאונך (90 מעלות) לפני החלב.

ההקצפה עצמה בצורה רגילה: מתחילים מפני החלב ליצירת הקצף, לאט לאט מורידים את כד החלב (שכן פני החלב עולים).
המשך ההקצפה תלוי מכונה: אם הסירקולציה טובה בשלב ההקצפה, אתה יכול להכניס את ראש ההקצפה עד הסוף ממש בשניות האחרונות (זה מעלים בועות אוויר גדולות ומאחד את הקצף). אם הסירקולציה קצת פחות טובה, אתה יכול להכניס אותו פנימה אחרי 20 שניות.

benesh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

ודבר אחרון: להתרגל למקציף חדש זה כמו להתרגל לקלאצ' חדש. מזכיר לי את ימי האופל קאדט 1982 הישנה שלי....

pop_up פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

תודה על העיצה, אני אנסה לעבוד מאונך (90 מעלות) - עד היום עבדתי באלכסון כדי לשפר את הסירקולציה.
הבעיה המרכזית שהמכונה כל כך חזקה שאחרי 20 שניות ,בפתיחת ברז מלאה, החלב כבר יגיע לרתיחה...
אני צריך איכשהו ללמוד להשתלט על המכונה..
1. ראש ההקצפה צריך להיות במרכז הכד.
2. ראש ההקצפה צריך להיות מאונך (90 מעלות) לפני החלב.

ההקצפה עצמה בצורה רגילה: מתחילים מפני החלב ליצירת הקצף, לאט לאט מורידים את כד החלב (שכן פני החלב עולים).
המשך ההקצפה תלוי מכונה: אם הסירקולציה טובה בשלב ההקצפה, אתה יכול להכניס את ראש ההקצפה עד הסוף ממש בשניות האחרונות (זה מעלים בועות אוויר גדולות ומאחד את הקצף). אם הסירקולציה קצת פחות טובה, אתה יכול להכניס אותו פנימה אחרי 20 שניות.
...
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס

gedkoz
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #6 

יכול להיות שסטימר 4 חרירים חזק מידי לכמויות קטנות של חלב,תנסה לשחק אם פתיחה חלקית של סטימר...זה יתן זמן הקצפה נוסף וגם אפשרות לבנות סירקולציה טובה

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

שליחה #7 

מחזק את ההמלצה לעבוד במאונך בשיטה הזו רק אם החרירים של הסטימר מעט בזווית לצדדים ורצוי לעבוד עם כד שיש לו בסיס רחב מה שנקרא bell shape.
אני בהתחלה עובד במאונך ואחרי זה מטה מעט לעזור לסירקולציה אבל עדין הסטימר נשאר קרוב למרכז.

gedkoz
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #8 

כפיר,לך יש כד בלתי רגיל,בנוי לסירקולציה טובה....ותמונות(וידאו)של תהליך הקצפה עדיין רצויות פה.. :wink: .

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”