הקצפה במקציף עם 4 חרירים
אהלן
יש לנו במשרד מכונת לה-פבוריטה על קפסולות של לוואצה
לאחרונה, החליפו לנו את המכונה מראש אחד למכונה של שני ראשים
המכונה החדשה מגיע עם צינור הקצפה שונה מהרגיל עם 4 חרירים בקצה
מאז שהחליפו את המכונה אני לא מצליח להגיע להקצפה טובה, יש עצה?
תודה
יש לנו במשרד מכונת לה-פבוריטה על קפסולות של לוואצה
לאחרונה, החליפו לנו את המכונה מראש אחד למכונה של שני ראשים
המכונה החדשה מגיע עם צינור הקצפה שונה מהרגיל עם 4 חרירים בקצה
מאז שהחליפו את המכונה אני לא מצליח להגיע להקצפה טובה, יש עצה?
תודה
הייתה לי בעיה דומה - לי יש מכונה עם קצה סטימר הבנוי מ 3 חרירים צידיים וקצה אחד מרכזי.
אחרי עשרות סרטים ב YouTube, קריאת פורומים, ניסיונות עם מים וסבון כלים, גיליתי שהדרך הטובה ביותר להקציף עם סטימר בעל 4 חרירים היא:
1. ראש ההקצפה צריך להיות במרכז הכד.
2. ראש ההקצפה צריך להיות מאונך (90 מעלות) לפני החלב.
ההקצפה עצמה בצורה רגילה: מתחילים מפני החלב ליצירת הקצף, לאט לאט מורידים את כד החלב (שכן פני החלב עולים).
המשך ההקצפה תלוי מכונה: אם הסירקולציה טובה בשלב ההקצפה, אתה יכול להכניס את ראש ההקצפה עד הסוף ממש בשניות האחרונות (זה מעלים בועות אוויר גדולות ומאחד את הקצף). אם הסירקולציה קצת פחות טובה, אתה יכול להכניס אותו פנימה אחרי 20 שניות.
אחרי עשרות סרטים ב YouTube, קריאת פורומים, ניסיונות עם מים וסבון כלים, גיליתי שהדרך הטובה ביותר להקציף עם סטימר בעל 4 חרירים היא:
ההקצפה עצמה בצורה רגילה: מתחילים מפני החלב ליצירת הקצף, לאט לאט מורידים את כד החלב (שכן פני החלב עולים).
המשך ההקצפה תלוי מכונה: אם הסירקולציה טובה בשלב ההקצפה, אתה יכול להכניס את ראש ההקצפה עד הסוף ממש בשניות האחרונות (זה מעלים בועות אוויר גדולות ומאחד את הקצף). אם הסירקולציה קצת פחות טובה, אתה יכול להכניס אותו פנימה אחרי 20 שניות.
תודה על העיצה, אני אנסה לעבוד מאונך (90 מעלות) - עד היום עבדתי באלכסון כדי לשפר את הסירקולציה.
הבעיה המרכזית שהמכונה כל כך חזקה שאחרי 20 שניות ,בפתיחת ברז מלאה, החלב כבר יגיע לרתיחה...
אני צריך איכשהו ללמוד להשתלט על המכונה..
הבעיה המרכזית שהמכונה כל כך חזקה שאחרי 20 שניות ,בפתיחת ברז מלאה, החלב כבר יגיע לרתיחה...
אני צריך איכשהו ללמוד להשתלט על המכונה..
המשך ההקצפה תלוי מכונה: אם הסירקולציה טובה בשלב ההקצפה, אתה יכול להכניס את ראש ההקצפה עד הסוף ממש בשניות האחרונות (זה מעלים בועות אוויר גדולות ומאחד את הקצף). אם הסירקולציה קצת פחות טובה, אתה יכול להכניס אותו פנימה אחרי 20 שניות....
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
מחזק את ההמלצה לעבוד במאונך בשיטה הזו רק אם החרירים של הסטימר מעט בזווית לצדדים ורצוי לעבוד עם כד שיש לו בסיס רחב מה שנקרא bell shape.
אני בהתחלה עובד במאונך ואחרי זה מטה מעט לעזור לסירקולציה אבל עדין הסטימר נשאר קרוב למרכז.
אני בהתחלה עובד במאונך ואחרי זה מטה מעט לעזור לסירקולציה אבל עדין הסטימר נשאר קרוב למרכז.