התייעצות לפני רכישת כרטיס MICRO SD
מה הנפח שתופסת אפליקציה ממוצעת? אני צריך לקנות כרטיס למכשיר שאין בו כמעט זכרון פנימי ואני תוהה אם 8GB יספקו אותי או שעדיף כבר להשקיע ב 16GB.
אני לא מתכוון לשים על המכשיר קבצי וידאו, ככה שהוא ישמש אותי בעיקר לשירים ואפליקציות. בכל הנוגע לשירים גם 4GB יספקו אותי. העניין הוא שכמו שאני מכיר את עצמי אני אוריד מיליוני אפליקציות, ולכן אני תוהה מה הנפח של אפליקציה ממוצעת.
דרך אגב - TF ו MICRO SD זה היינו הך, נכון? ו SDHC זה כל כרטיס מעל 2GB?
אני לא מתכוון לשים על המכשיר קבצי וידאו, ככה שהוא ישמש אותי בעיקר לשירים ואפליקציות. בכל הנוגע לשירים גם 4GB יספקו אותי. העניין הוא שכמו שאני מכיר את עצמי אני אוריד מיליוני אפליקציות, ולכן אני תוהה מה הנפח של אפליקציה ממוצעת.
דרך אגב - TF ו MICRO SD זה היינו הך, נכון? ו SDHC זה כל כרטיס מעל 2GB?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
קח 16GB ! בנושא האפליקציות לא הייתי דואג - תוכל להתקין מאות גם על כרטיס קטן יותר אבל המוסיקה, תמונות וכד' ...
מהר מאד תראה שה 8GB מתמלא בקצב מפחיד.
מהר מאד תראה שה 8GB מתמלא בקצב מפחיד.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
ארליך - אני מניח שהתכוונת ל 110 ש"ח
אפשר למצוא באי-ביי גם זול מזה, אבל אני לא לגמרי משוכנע שאני זקוק לכזה נפח. בשביל מוזיקה יש לי נגן מעולה של iaudio ואני לא יודע כמה אני אנצל את הסמארטפון לשימוש הזה, מאחר והוא מאוד זול ואני מניח שהאיכות בו לא תהיה מדהימה.
אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי לגבי מה ששאלתי אם TF ו MICRO SD זה אותו דבר, ואם SDHC זה כל כרטיס שהוא מעל 2GB
אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי לגבי מה ששאלתי אם TF ו MICRO SD זה אותו דבר, ואם SDHC זה כל כרטיס שהוא מעל 2GB