"תקוע" ב gt5
שלום לכולם
אז התחלתי לשחק ב gt5 , התקדמתי קצת ועכשיו אני במצב שיש לי רכב, אין לי כסף, והמירוצים שפתוחים לי הם או עבור מכוניות ספציפיות שאין לי אותן, או מערוצים ברמת pro. שהרכב שלי פשוט איטי מידי כדי לנצח.
מה עושים?
מאיפה אני מארגן כסף?
תודה לעונים
אז התחלתי לשחק ב gt5 , התקדמתי קצת ועכשיו אני במצב שיש לי רכב, אין לי כסף, והמירוצים שפתוחים לי הם או עבור מכוניות ספציפיות שאין לי אותן, או מערוצים ברמת pro. שהרכב שלי פשוט איטי מידי כדי לנצח.
מה עושים?
מאיפה אני מארגן כסף?
תודה לעונים
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
כי יחסית הכסף "קטן" באונליין ומה גם שכדי לנצח צריך להיות ממש טוב ולפי מה שהבחור אומרouttanames כתב:מה הבעיה ??? תתחיל לשחק קצת אונליין ויהיה לך כסף
מצחיק שאף אחד לא הזכיר את האופציה הזאת....
אין לו הרבה ניסיון במשחק.
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
עוד המלצה.
אני מניח שהרכב שקנית היה רכב יחסית יקר לתקציב ההתחלתי שאולי נדלקת עליו אבל הוא לא מתאים להרבה מירוצים - איזה רכב קנית?
כשתחסוך קצת כסף תקנה מ"המשומשות" שם הרכבים זולים יותר עם תוצאות טובות - רק אל תשכח להחליף שמן.
בנוסף - כל עוד אין לך הרבה כסף, לפני שאתה קונה רכב כדאי לך לעבור על המירוצים שכרגע פתוחים לדרגה שלך ולראות איזה רכב ייתן לך הכי הרבה מירוצים להשתתף בהם.
אני מניח שהרכב שקנית היה רכב יחסית יקר לתקציב ההתחלתי שאולי נדלקת עליו אבל הוא לא מתאים להרבה מירוצים - איזה רכב קנית?
כשתחסוך קצת כסף תקנה מ"המשומשות" שם הרכבים זולים יותר עם תוצאות טובות - רק אל תשכח להחליף שמן.
בנוסף - כל עוד אין לך הרבה כסף, לפני שאתה קונה רכב כדאי לך לעבור על המירוצים שכרגע פתוחים לדרגה שלך ולראות איזה רכב ייתן לך הכי הרבה מירוצים להשתתף בהם.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אבל גם ל-B-SPEC אתה צריך רכבים ספיציפיים למירוצים ספיציפיים.
יש לי המלצה בשבילך,
בספיישל איבנטס יש את אליפות אירופה. הפרס שם הוא 82K וזה גם לא מירוץ כ"כ קשה בחמש הקפות.
תעשה אותו כמה פעמים ותיק-תק אתה מגיע למיליון.
יש לי המלצה בשבילך,
בספיישל איבנטס יש את אליפות אירופה. הפרס שם הוא 82K וזה גם לא מירוץ כ"כ קשה בחמש הקפות.
תעשה אותו כמה פעמים ותיק-תק אתה מגיע למיליון.
Desmond Hume Is My Constant
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
1. לא "שרוף" - אפשר לבצע שוב (אבל אין XP עבור דרגה)
2. ב-special events יש מירוצים עם מכוניות שהמשחק "מביא" כך שאתה לא צריך לקנות רכב מסויים ושם בד"כ הכסף הוא טוב - אבל גם לא קל....
2. ב-special events יש מירוצים עם מכוניות שהמשחק "מביא" כך שאתה לא צריך לקנות רכב מסויים ושם בד"כ הכסף הוא טוב - אבל גם לא קל....
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מוזר מה שאתה מתאר - תתקדם עם הSPECIAL EVENTS ועם ה A-SPEC (או שזה B?) כל הזמן מקבלים כסף ואפשר להתקדם. אני מקווה שאתה מגיע במקומות 1-3.
ד"א בSPECIALS - אתה בכלל לא צריך רכבים - הם מספקים לך אותם
ד"א בSPECIALS - אתה בכלל לא צריך רכבים - הם מספקים לך אותם