מה מונע ממך?Pavelz כתב:שיאואו אני מת להצטרף...
Gran Turismo 5 - ערב מס' 8 - רשמית/תגובות וכו'
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
yossigab, במפגש האחרון ארגנתי אוזניה BT חיברתי אותה לסוני עפ"י ההגדרות אבל לא שמעתם אותי ולא שמעתי אתכם באוזניה(או שרק
מדברים באוזניה ושומעים במערכת?)
יש לך/לכם מושג למה?
יש לך/לכם מושג למה?
- niko
- חבר מביא חבר

מספר הערות אישיות:
1) "מיסטיק טונה" - הוא שחר
2) רינו - ראינו אותך מתחבר ואז מתנתק. למה לא ניסית שוב? שלחתי לך הודעה ולא הצטרפת
3) איתן - תשתדל בפעם הבאה לא לדחוף מאחורה כ"כ הרבה...
4) רינו/איתן (ואולי עוד כמה) - עושה רושם שאצלכם בסוני אפשרות ה-pop up של ההודעות הפרטיות כבוייה. כלומר אם אתם לא בודקים "ידנית" אם יש הודעות אז אתם בכלל לא יודעים ששלחו לכם הודעה!!! ניסינו (גביר ואני) לשלוח לכם מספר הודעות פרטיות גם אתמול וגם ביום שישי אך ללא תגובה. אז תבדקו בתפריטים של הסוני - ופשוט תדליקו את זה.[/quote]
אני מודה שהפעם הייתי מעט אגרסיבי, אבל אם תסתכל אחורה אני משתדל מאוד! לא לפגוע באחרים א ב ל במפגש
האחרון, נכנסו בי לא מעט פעמים(חברים חדשים, בלי לפגוע באף אחד) אז כניראה שכך מותר לנהוג......
אני ממש לא מנסה להיות קטנוני ואני זוכר את המאבק ולדעתי היינו צד אל צד ולא נכנסתי מאחור.
1) "מיסטיק טונה" - הוא שחר
2) רינו - ראינו אותך מתחבר ואז מתנתק. למה לא ניסית שוב? שלחתי לך הודעה ולא הצטרפת
3) איתן - תשתדל בפעם הבאה לא לדחוף מאחורה כ"כ הרבה...
4) רינו/איתן (ואולי עוד כמה) - עושה רושם שאצלכם בסוני אפשרות ה-pop up של ההודעות הפרטיות כבוייה. כלומר אם אתם לא בודקים "ידנית" אם יש הודעות אז אתם בכלל לא יודעים ששלחו לכם הודעה!!! ניסינו (גביר ואני) לשלוח לכם מספר הודעות פרטיות גם אתמול וגם ביום שישי אך ללא תגובה. אז תבדקו בתפריטים של הסוני - ופשוט תדליקו את זה.[/quote]
אני מודה שהפעם הייתי מעט אגרסיבי, אבל אם תסתכל אחורה אני משתדל מאוד! לא לפגוע באחרים א ב ל במפגש
האחרון, נכנסו בי לא מעט פעמים(חברים חדשים, בלי לפגוע באף אחד) אז כניראה שכך מותר לנהוג......
אני ממש לא מנסה להיות קטנוני ואני זוכר את המאבק ולדעתי היינו צד אל צד ולא נכנסתי מאחור.
drunkenSailor כתב:ariel - תצטרף אלינו בשלישי הבא ותחליט בעצמך כי דברים שליליים בטוח לא תשמע פה...
יוסי - אל תשכח לעלות את הזמנים מאתמול,תודה....
אבל זה משחק רק לפלייסטיישן, לא?Itay_Pollak כתב:אריאל - אנחנו קצת משוחדים לא?
...
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
כן, יש לי מושג. חבל שלא רשמת את זה בצ'ט של החדר והיינו עוזרים לך במקום... בכל מקרה, אתה פשוט צריך להיכנס לתפריטים של הסוני (לא כשאתה בתוך המשחק) ותחת תפריט הגדרות אתה צריך למצוא אודיו/אקססוריז (משהו בסגנון) ושם אתה אומר בוחר את האזניה בשביל הדיבור.niko כתב:yossigab, במפגש האחרון ארגנתי אוזניה BT חיברתי אותה לסוני עפ"י ההגדרות אבל לא שמעתם אותי ולא שמעתי אתכם באוזניה(או שרק
יש לך/לכם מושג למה?...
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- drunkenSailor
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
דווקא זאת אחת האופציות היחידות שאפשר לשנות אותן תוך כדי משחק...yossigab כתב:כן, יש לי מושג. חבל שלא רשמת את זה בצ'ט של החדר והיינו עוזרים לך במקום... בכל מקרה, אתה פשוט צריך להיכנס לתפריטים של הסוני (לא כשאתה בתוך המשחק) ותחת תפריט הגדרות אתה צריך למצוא אודיו/אקססוריז (משהו בסגנון) ושם אתה אומר בוחר את האזניה בשביל הדיבור.niko כתב:yossigab, במפגש האחרון ארגנתי אוזניה BT חיברתי אותה לסוני עפ"י ההגדרות אבל לא שמעתם אותי ולא שמעתי אתכם באוזניה(או שרק
יש לך/לכם מושג למה?......
- drunkenSailor
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
דווקא זאת אחת האופציות היחידות שאפשר לשנות אותן תוך כדי משחק...yossigab כתב:כן, יש לי מושג. חבל שלא רשמת את זה בצ'ט של החדר והיינו עוזרים לך במקום... בכל מקרה, אתה פשוט צריך להיכנס לתפריטים של הסוני (לא כשאתה בתוך המשחק) ותחת תפריט הגדרות אתה צריך למצוא אודיו/אקססוריז (משהו בסגנון) ושם אתה אומר בוחר את האזניה בשביל הדיבור.niko כתב:yossigab, במפגש האחרון ארגנתי אוזניה BT חיברתי אותה לסוני עפ"י ההגדרות אבל לא שמעתם אותי ולא שמעתי אתכם באוזניה(או שרק
יש לך/לכם מושג למה?......
- niko
- חבר מביא חבר

הגדרתי אותה סוני, הייתה הודעה שיש זיהוי של הדגם, אישרתי או OK זהו 
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לא מספיק.niko כתב:הגדרתי אותה סוני, הייתה הודעה שיש זיהוי של הדגם, אישרתי או OK זהו...
אח"כ צריך ל"הגיד" לסוני שיוציא משם את האודיו.
גביר - ניסיתי דרך המשחק פעם אחת והוא לא נתן לי...
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- niko
- חבר מביא חבר

yossigab כתב:לא מספיק.niko כתב:הגדרתי אותה סוני, הייתה הודעה שיש זיהוי של הדגם, אישרתי או OK זהו...
אח"כ צריך ל"הגיד" לסוני שיוציא משם את האודיו.
ואת זה איפה מגדירים, מה ההגדרה הנכונה?
תודה...