האם יש בנמצא סימולטור מכוניות טוב לpc?
אם חשוב לך גם נושא הגרפיקה אז אוטוטו צריך לצאת NFS SHift 2, ולמיטב הבנתי סדרת shift היא
היחידה ב NFS שמכוונת יותר לסימולציה.
היחידה ב NFS שמכוונת יותר לסימולציה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
rFactor (כבר די וותיק) הוא כנראה הסימולטור הטוב ביותר שיש כיום ל PC למיטב הבנתי.
למה למיטב הבנתי? פשוט מאד כי אני משחק בסימולטורים. אבל זה מה שקראתי כל השנים וצפיתי בביקורות הרשת.
למה למיטב הבנתי? פשוט מאד כי אני משחק בסימולטורים. אבל זה מה שקראתי כל השנים וצפיתי בביקורות הרשת.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
rFactor תומך בכל ההגאים של לוג'יטק - הם פשוט דרייבר ב-PC.
לגבי 3D - אין ב-PC סימולטור כזה, אולי rFactor 2 שכרגע בפיתוח, אי אפשר לדעת.
אם אתה רוצה 3D - אז יש את GT5 ל-PS3 שהוא תומך 3D, אבל הוא לא ב-100% סימולטור. השאלה היא כמה אתה hardcore בנושא סימולטורים? האם כבר יש לך ניסיון בסימולטור כלשהו?
אם אתה רוצה 3D - אז יש את GT5 ל-PS3 שהוא תומך 3D, אבל הוא לא ב-100% סימולטור. השאלה היא כמה אתה hardcore בנושא סימולטורים? האם כבר יש לך ניסיון בסימולטור כלשהו?
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
. למה לא 100% סימולטור ? אני לא חושב שגיטי מכוון להיות ארקיידי אפילו בקצת.yossigab כתב:rFactor תומך בכל ההגאים של לוג'יטק - הם פשוט דרייבר ב-PC.
אם אתה רוצה 3D - אז יש את GT5 ל-PS3 שהוא תומך 3D, אבל הוא לא ב-100% סימולטור. השאלה היא כמה אתה hardcore בנושא סימולטורים? האם כבר יש לך ניסיון בסימולטור כלשהו?...
ניסיתי את LFS ומשום מה יש לו בעיות עם ה G27, וכמובן הגרפיקה ממש לא משהו, מבחינתי קצת פוגם בחוויה.
כנראה שאין מנוס מלקנות את GT5 וכרגע לוותר על ה 3D, למרות שהמימד הנוסף אמור להוסיף המון.
אולי גם אצטרף לערבי המפגשים שעורכים פה
שאלה נוספת ולא הכי קשורה לנושה שפתחתי, האם יש מקום בארץ שניתן לקנות בו את ה PLAYSEAT?
חיפשתי ברשת בלי סוף ולא הצלחתי למצוא.
תודה לעונים
כנראה שאין מנוס מלקנות את GT5 וכרגע לוותר על ה 3D, למרות שהמימד הנוסף אמור להוסיף המון.
שאלה נוספת ולא הכי קשורה לנושה שפתחתי, האם יש מקום בארץ שניתן לקנות בו את ה PLAYSEAT?
תודה לעונים
כן LIVE FOR SPEED זה לכאלה שלא אכפת להם שזה מודלים ג'נרים של מכוניות. באמת פוגם בחוויה ונותן הרגשה מעפנה.dondi כתב:ניסיתי את LFS ומשום מה יש לו בעיות עם ה G27, וכמובן הגרפיקה ממש לא משהו, מבחינתי קצת פוגם בחוויה.
תודה לעונים...
לגבי 3D, אני לא חושב שאתה צריך לקחת את זה בחשבון יותר מדי כי נכון לעכשיו זה על הפנים..זה מוריד את ה FPS בGT5 ובאופן כללי אנשים דיווחו שזה לא משהו.
אם אתה באמת רוצה להנות ממשחק נהיגה רק GT....אתה יכול להשיג לך פס3 במצב חדש ב1500 מיד2 את המשחק בעוד 200 ש"ח ולגמור עניין. אה ולהצטרף אלינו במפגשים. מה יותר טוב מזה?
אההה נו בחיאת אז אין פה שום התלבטות ! קנה את GT5. לגבי המפגשים, תכנס לאשכול שבראש הפורום ותוסיף לחברים בPSN את האנשים שנמצאים שם ברשימה וכל יום שלישי לקראת 22:00 תדליק את המכשיר ותצטרף אלינו !dondi כתב:האמ היא שיש לי PS3 ועד עכשיו שיחקתי ב GTP. העניין הוא מבחינתי ה 3D . אבל מכיוון שאן כרגע אופציה ב PC נורמלית, כנראה שארכוש את ה GT5 (וכנראה היום אחה"צ)
איפה נרשמים למפגשים?...