אני זוכר שהיה מבצע פעם על יוליוס מינל- קנית קילו קיבלת קילו
אמיגו אוהבים מבצעי קופונים...
כן זה בידיוק מה שאמרתי לעצמי.. מנסים להפטר ממלאי של קפה קלוי- לדעתי כל הרעיון של להחזיק קפה קלוי בחנות זה באמת גימיק יותר מאשר יעיל ואיכותי.. וכל תקופה צריך להפטר ממנו איכשהוא אז עושים מבצעים..
בסוף יחלקו אותם חינם בתור שאט כיור למי שצריך .. 
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
חחח..
לך תדע, אולי ה Tazza D'oro שאמור להשלח לישראל ושמיועד לצריכה חודשים רבים לאחר הקליה מכיל תערובת שונה לחלוטין (וזולה הרבה יותר) מהמקורי?
מחשבה כזאת של החברה: 'אם מישהו מוכן לקנות את זה אחרי שנה אז הוא גם לא ירגיש בהבדל.. אולי גם יחשוב שזה אחלה קפה'.
לך תדע, אולי ה Tazza D'oro שאמור להשלח לישראל ושמיועד לצריכה חודשים רבים לאחר הקליה מכיל תערובת שונה לחלוטין (וזולה הרבה יותר) מהמקורי?
מחשבה כזאת של החברה: 'אם מישהו מוכן לקנות את זה אחרי שנה אז הוא גם לא ירגיש בהבדל.. אולי גם יחשוב שזה אחלה קפה'.
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
כן,
זה משהו עקרוני בכל המבצעי קופונים שיש ברשת בחודשים האחרונים.
חייבים לנצל את הקופון בקנייה אחת.
האינטרס שלהם הוא שאם תקנה ב-185 ש"ח, תרגיש 'פראייר' לא לנצל את כל ה-200.. ואז תוסיף עוד 50 ש"ח כדי לקנות עוד משהו
זה משהו עקרוני בכל המבצעי קופונים שיש ברשת בחודשים האחרונים.
חייבים לנצל את הקופון בקנייה אחת.
האינטרס שלהם הוא שאם תקנה ב-185 ש"ח, תרגיש 'פראייר' לא לנצל את כל ה-200.. ואז תוסיף עוד 50 ש"ח כדי לקנות עוד משהו
doron_boogie כתב:חחח..
מחשבה כזאת של החברה: 'אם מישהו מוכן לקנות את זה אחרי שנה אז הוא גם לא ירגיש בהבדל.. אולי גם יחשוב שזה אחלה קפה'....
נראה לי שאתה מכיר את הראש של האיטלקים.
הם הרבה פעמים כמו החברה מהשוק הערבי, רק מתלבשים יפה, ומדברים איטלקית.
איך הבנת שגם מהקליה שלהם ? כתוב רק על קפה של מותגים...eliel1010 כתב:עידכון : כל הקפה הקלוי כלול במבצע.. גם מהקליה שלהם...
אני שואל שאלה אחרת:
בקופון של 200₪, חייב לנצל את כולו בקניה אחת?...
התקשרת אליהם ?