עד עכשיו לא היו ממש חוקים. בחרנו מסלולים, ובחירת המכוניות הייתה מאוד חופשית. מה שאישית לי מפריע זה שאנחנו כל הזמן בוחרים צמיגי R3, מה שאולי נותן לנו אחיזה טובה, אבל באמת שלא קשור למכוניות כביש לא משופרות (בטח ובטח כאלה עם 400~ כ"ס).
אני חושב שאנחנו צריכים לעשות הפרדה בין מכוניות מירוץ (ומכוניות עם RM), לבין מכוניות כביש.
אין הצדקה, לדעתי, לשים R3 על ניסאן GTR, או אפילו על מקלארן - אלו מכוניות כביש שבמציאות לא מגיעות עם סליקים. למכוניות המירוץ (קאסטרול סופרה JGTC ואחיותיה, מכוניות הפרוטוטיפ, או פורמולה) יש הצדקה. אם אנחנו רוצים שתהיה תחרות הגיונית איפשהו, אז אנחנו צריכים לעשות את ההפרדה הזו קודם כל.
אם אתם עדיין לא מרגישים שיש לזה מקום, ואתם לא מוכנים לוותר על האחיזה האימתנית של R3 (בחיי שהצמיגים האלה על הקאסטרול סופרה הופכים אותה למשהו מפחיד, תשאלו את ניקו
דבר שני - המכוניות.
אני אוסיף כאן עד יום שלישי לפחות שש מכוניות שאמליץ לרכוש, עם כל כיוונונים שבאים איתם (אתם כמובן רשאים לכוונן בעצמכם) ב-5 קטגוריות שונות. כל הטיונים שאביא לכאן הם מGTP, אז קרדיט עצום לאנשים שם
(ממליץ לכם להעיף מבט).
בשביל שתנסו איך זה לנהוג על S3, פשוט תקנו צמיגים ושימו על המכונית שלכם. זה יהיה מוזר.
עכשיו תקחו את הצמיגים האלה ותשימו על S2000, ותקנו את החלקים הבאים:
- Tuning Shop
Chassis Weight Reduction Stage 3
Rigidity Improvement
Window Weight Reduction
Carbon Bonnet
Engine Tuning Stage 1
Sports ECU
Sports Intake Manifold
Racing Air Filter
Titanium Racing Exhaust
Sports Exhaust Manifold
Catalytic Converter: Sports
Fully Customisable Transmission
Twin Plate Clutch
Semi Racing Flywheel
Carbon Propeller Shaft
Fully Customisable LSD
Fully Customisable Suspension Kit
Sports Soft Tyres
עכשיו לכיוונונים:
- Body/Chassis
Aerodynamics
Downforce: 0/20
Transmission
Transmission
(קודם לכוון מהירות מקסימום, ואז כל הילוך בנפרד)
1st:-- 3.080
2nd:-- 2.164
3rd:-- 1.623
4th:-- 1.281
5th:-- 1.066
6th:-- 0.913
Final: 4.222
מהירות מקס': 280 קמ"ש
Drivetrain
Differential
Initial: 0/24
Accel:-- 0/40
Braking: 0/11
Suspension
Suspension
Ride Height: -25/-25
Spring Rate: 9.0/7.6
Extension: 8/8
Compression: 7/6
Anti-Roll: 5/4
Camber:1.6/1.2
Toe: -0.10/-0.15
Brakes
Brake Balance Controller
Brake Balance: 5/6
קחו אותה לסיבוב בנורדשלייפה, אני בטוח שתהנו. אני אחרי סיבוב מהיר סגרתי 7:35, ואפשר הרבה יותר מהר. היא צמודה לכביש כמו דבק, ואפשר אפילו לעשות איתה דריפטים. עוד סיבוב מהיר, הפעם על HSR ויצא לי 1:13.
תנסו אותה ונראה לאן נתקדם ברמת ה500PP קודם כל.
קרדיט ענקי להם.