אם נכניס 5000 ש"ח עלות תחזוקה למכונה בשנה (לא שברור לי מה בדיוק יש לתחזק שם... במחיר הזה אפשר לקנות מכונה חדשה כל חודשיים) אז נשארנו עם 24,000 ש"ח קפסולות בשנה, שזה יוצא בחישוב מהיר 27 כוסות קפה ביום.
קפה לנדוור, הא?
בושה וחרפה
נערך לאחרונה על ידי moti_r ב 07/03/2011 7:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
שמתם לב שמדובר שם שזה משרת את לשכתה ולשכות המנכ"ל / סמנכ"ל של המשרד?
קודם כל כנראה שמדובר בשלוש מכונות ודבר שני זה כבר יותר הגיוני - 20 כוסות קפה ביום למשרד שיש בו לא מעט תנועה, עורכים פגישות וישיבות וכו' - זה לא כ"כ מוגזם.
דווקא אספרסו עם לימון זה משהו יחסית נפוץ.
השמועה/אגדה אומרת שבימי מלחמת העולם השנייה, האיטלקים הגישו את הקפה עם קליפת לימון על מנת שהלקוח ינקה באמצעותה את שפת הכוס. החיילים האמריקאים פירשו את המנהג באופן לא ממש מדוייק ולקחו איתם את הרעיון הביתה, ולמרות שזה הרבה פחות נפוץ כיום, היתה תקופה שהיה מאוד מקובל להגיש בארה"ב אספרסו עם קליפת לימון, והיו מקומות שלקחו את זה הלאה והוסיפו לקפה "טוויסט" לימון.
אהבתי איך היא משווה את המשרד שלה למשרד פרטי שבו תמיד יש מכונת קפה טובה כדי לארח יפה את האורחים...
חבל רק שהקפה שלה יוצא מהכיס שלנו, ולא מהרווחים שהיא משיגה...
מה שבאמת הציק לי בכל הראיון ההזוי הזה, למה אחרי כל הראיון הזה שהיא מתגוננת על הקפה שלה ועל הצריכה המוגזמת שלה, והיא לא עומדת בערך אחרי שום משפט שלה שם, שימו לב, בהתחלה היא אומרת שהצריכת קפה הרבה יותר זולה ממה שאומרים וזה רק רכילות ואז שאומרים לה שזה אושר על ידי המשרד שלה אז היא שינתה גירסא ולבסוף לקינוח היא זורקת את המשפט "אני בכלל שותה קפה בבית"
נו באמת...