http://www.groupon.co.il/deals/tel-aviv ... ign=Varies
מה זה שיטת הקפסולות הפתוחה?
זה אומר שאני יכול לשים גם קפה שאני טוחן לבד (לא בקפסולות) ?
ובכלל האם המכונה טובה?
אשמח לשמוע אם יש למישהו נסיון איתה.
מה אתם אומרים על המבצע הזה ? (אספרסו קלאב)
אצל ההורים שלי משתמשים בדגם נאוטיליוס של אספרסו קלאב ודי מרוצים, המכונה עובדת רק אם קפסולות של החברה(לא יודע מה הכוונה השיטה הפתוחה- אני מאמין שהכוונה זה למגוון הרחב של הקפסולות )
תרפרף בפורום, גם מוטי ניסה את המכונה לאחרונה וחזר אם רשמים טובים.
תרפרף בפורום, גם מוטי ניסה את המכונה לאחרונה וחזר אם רשמים טובים.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- הצטרף: נובמבר 2004
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
לא. הם קוראים לזה "פתוחה" כי הרעיון הוא *שהם* יכולים להכניס כל קפה שהם רוצים.jepe כתב:מה זה שיטת הקפסולות הפתוחה?
זה אומר שאני יכול לשים גם קפה שאני טוחן לבד (לא בקפסולות) ?...
בניגוד למכונות אחרות שבהן יצרן המכונה הוא היחיד שמייצר את הקפה למכונה הזו (למשל, נספרסו מייצרת בעצמה את הקפה ואתה חייב לשתות רק קפה של נספרסו, כלומר אתה מוגבל למס' טעמים שלהם) - באספרסו קלאב הם משתמשים בקפסולות שלהם, אבל עם קפה מיצרנים אחרים. זה אומר שבעוד שנה, למשל, הם יכולים לחבור ליצרן קפה חדש ולהתחיל למכור קפסולות של הקפה שלו.
זה יתרון נחמד. יחד עם זאת, אני לא יודע מה הפרקטיקה כאן תהיה - כלומר, האם הם באמת יחברו ליצרנים שונים, או שיתבססו על המצאי הקיים של ספקי קפה. נראה בהמשך.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אם ראיתי נכון יש ליוליוס מינל קפסולות שלהם
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
