כמה תהיות לגבי ה NEXUS S

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
yoavbd123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 269
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

אני שוקל להחליף את הפלאפון הנוכחי שלי (גרוטאה פרמיטיבית) ולהתפנק ב SMARTPHONE .
בינתיים ה NEXUS S מאוד קורץ לי, גם כי אחי יכול לקנות לי אותו בארה"ב במחיר טוב למדי,
וגם כי מסתמן כי בעזרת חוק ניתוק זיקה , והעובדה שאני חייל, התשלום החודשים לא יהיה בשמיים ,אני מכוון לאזור ה150 ש"ח לאחר ההחזר, כולל הכל, הגיוני ? ...

אבל לאחרונה ראיתי כל מני חסרונות ודברים מוזרים במכשיר שגורמים לתהות קצת האם כדאי ללכת עליו, או אולי לחכות לאיזה מכשיר אחר.

עיקר החסרונות לפי מה שהבנתי הם בתחום המצלמה, ראיתי שאין זום ממש או משהו כזה, וגם שהמצלמה לא מצלמת סרטים ב HD למרות שעל הנייר היא יכולה, פשוט בגלל שהתוכנה לא תומכת בכך...
השאלה שלי היא האם יש רומים / תוכנות שעוקפות את הבעיות האלו, ואם לא האם בתאכלס אתם מרגישים שזה משהו שממש חסר ומבאס במכשיר , מנסיון אישי כמובן, או שזה לא באמת ביג דיל.

עוד חסרום אני חושב הוא חומרתי, פשוט אמורים לצאת המון מכשירים בקרוב עם DUAL CORE ודברים כאלה שאמורים להיות חזקים ממנו משמעותית, עכשיו ברור לי שהם יהיו יותר יקרים, לכן אני לא קופץ ישר לקנות אותם השאלה היא האם זו תקופה טובה לקנות את ה NEXUS S, או שכדאי לחכות לדבר הגדול הבא או משהו כזה ?
האם העובדה שהוא יהיה חלש מהמתחרים משנה משהו ? או שהוא מספיק חזק כמו שהוא כרגע למשחקים סטנדרטיים ודברים כאלה ואין באמת סיבה סתם לרצות איזה SMARTPHONE על סטרואידים :P

הדבר האחרון והמוזר זה שהוא בא עם 16GB זכרון בלי אפשרות להרחבה, אני יודע שאין לזה פתרון ולכן אני שואל האם זה מפריע לכם בשימוש היום יומי.
מבחינת מוזיקה נגיד אני יכול להסתפק בכיף ב 5-6 GB ולהיות מסודר, השאלה אם זה משאיר מספיק מקום לכל השאר ? נראה שכן, אבל אני רוצה לצלם תמונות בחופשיות וגם להתקין לא מעט משחקים ודברים כאלה, האם כל האפליקציות תופסות הרבה מקום או ש משהו כמו 10 GB לתוכנות + תמונות ואולי קצת סרטים פה ושם זה מספיק ?

בכללי אשמח לשמוע קצת חו"דים על המכשיר כי אני באמת רוצה להנעל האם כדאי או לא בקרוב ולהזמין אם כדאי :)

והסתכלתי קצת בשרשורים, ובגלל זה אני כותב את זה, הבעיה שקצת הלכתי שם לאיבוד אז בשביל אני מבקש עזרה פה, שתעשו לי קצת סדר...

תודה רבה :)

yoavbd123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

אני אשמח לתגובה משום שאני חוזר לצבא ביום ראשון ואני רוצה לקבל החלטה עד אז כדי לדעת אם לדבר עם חברות הסלולאר או לא...

ועוד שאלה קטנה, מה הקטע עם בעיות הקליטה בפלאפון ? משהו עם תדר 850 או משהו כזה, זה אמור להטריד אותי ?
כרגע אני באורנג אבל מסתמם שאוכל להשיג תוכנית יותר טובה בפלאפון, אך זה לא יעזור לי אם לא תהיה קליטה...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #3 

יואב,
לדעתי מקריאת ההודעה שלך אתה מבין יפה מאוד את הדילמות ברכישת מכשיר הנקסוס S, אתה מבין יפה מאוד את המשמעות של לרכוש עכשיו או להמתין למכשיר Dual Core חדש שיצא בעתיד. על רוב השאלות שלך קשה לענות כיוון שהתשובה היא שונה מאדם לאדם. אין כאן שחור או לבן
מה שכן אפשר לענות:
-16 ג'יגה זיכרון פנימי אמור להספיק לרוב האנשים מעל ומעבר לצריכים שלהם. אני עם מכשיר אנדרואיד אחר משתמש ב SD בגודל של 8GB ואין לי צורך בהרחבה (ולדעתי אני משתמש כבד מאוד)
-המצלמה, חומרתית, אכן תומכת ב 720p אבל כרגע זה לא מאופשר. בעתיד, אני בטוח שישתחררו רומים מקוסטמים שיאפשרו יכולת זאת. אגב, הוידאו במכשירי הסלולאר החדשים מסוגלים להנפיק (בתנאי אור טובים) הם מרשימים מאוד לטעמי (והנקסוס S הוא לא יוצא דופן בזה גם כיום), אבל בנושא צילומי הסטייל בשימוש המצלמה (5M על הנקסוס) לדעתי, התמונות סבירות, אבל לא הרבה מעבר לכך (בעיקר כאשר תנאי האור פחות טובים). התמונות הטובות ביותר שראיתי על מצלמה סלולארית הגיעו ממכשירי נוקיה (שלהם יש בעיות אחרות מעבר לצילום המרשים)

הנה שרשורים שיעזרו לך:
http://www.hometheater.co.il/vt130801.% ... 7%A2%D7%AA

שרשור שמתייחס לתכונות שלו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 46&start=0

הודעה המדברת על הייחוד שלו אל מול מכשיר הגלקסי S:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 39#1281639

נושא תאימות תדרי המכשיר לרשת פלאפון:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 31#1099631
בקצרה, אני אומר, שלדעתי לא מומלץ להשתמש בנקסוס S ברשת פלאפון בגלל אי תמיכה בתדר 850MHz (ייתכנו בעיות קליטה באיזורים מסוימים)

yoavbd123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תודה רבה, באמת עזרת לי מאוד
יש סיבה שקוראים לך גורו אנדרואיד :P

רק אם תוכל להסביר עוד טיפה על הקטע עם הבעיות קליטה בפלאפון,
כאילו את מה שכתוב על הנייר אני מבין, אבל קצת לא הבנתי איך זה יכול להשפיע בפועל, זאת אומר באיזה מקומות כנראה שיהיו בעיות והאם יש דרך לבדוק זאת מראש...
אם אני רוצה לבדוק אם בבסיס שלי תהיה בעיית קליטה, יש דרך לבדוק את זה ? כי בתאכלס רב השימוש שלי יהיה שם...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #5 

הנה הסבר מעמיק יותר:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 41#1347941

yoavbd123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

לפי מה שקראתי כתוב שה NEXUS S תומך גם בתדר 850, זה לא נכון ?
לא הבנתי איפה הבעיה, במכשיר או בחברה פלאפון

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #7 

לא איש בשורות אני,
הנקסוס S תומך בדור 2.5\2 בתדרים 850, 900, 1800, 1900
אבל בדור 3\3.5 המכשיר לא תומך בתדר 850MHz ולכן הבעייה המדוברת קיימת במכשיר הזה בשימוש רשת פלאפון (לפלאפון אין פריסה של רשת GSM בארץ בדור 2, כמו שיש לסלקום ולאורנג'. יש לה רק פריסה של רשת דור 3)

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”