בינתיים ה NEXUS S מאוד קורץ לי, גם כי אחי יכול לקנות לי אותו בארה"ב במחיר טוב למדי,
וגם כי מסתמן כי בעזרת חוק ניתוק זיקה , והעובדה שאני חייל, התשלום החודשים לא יהיה בשמיים ,אני מכוון לאזור ה150 ש"ח לאחר ההחזר, כולל הכל, הגיוני ? ...
אבל לאחרונה ראיתי כל מני חסרונות ודברים מוזרים במכשיר שגורמים לתהות קצת האם כדאי ללכת עליו, או אולי לחכות לאיזה מכשיר אחר.
עיקר החסרונות לפי מה שהבנתי הם בתחום המצלמה, ראיתי שאין זום ממש או משהו כזה, וגם שהמצלמה לא מצלמת סרטים ב HD למרות שעל הנייר היא יכולה, פשוט בגלל שהתוכנה לא תומכת בכך...
השאלה שלי היא האם יש רומים / תוכנות שעוקפות את הבעיות האלו, ואם לא האם בתאכלס אתם מרגישים שזה משהו שממש חסר ומבאס במכשיר , מנסיון אישי כמובן, או שזה לא באמת ביג דיל.
עוד חסרום אני חושב הוא חומרתי, פשוט אמורים לצאת המון מכשירים בקרוב עם DUAL CORE ודברים כאלה שאמורים להיות חזקים ממנו משמעותית, עכשיו ברור לי שהם יהיו יותר יקרים, לכן אני לא קופץ ישר לקנות אותם השאלה היא האם זו תקופה טובה לקנות את ה NEXUS S, או שכדאי לחכות לדבר הגדול הבא או משהו כזה ?
האם העובדה שהוא יהיה חלש מהמתחרים משנה משהו ? או שהוא מספיק חזק כמו שהוא כרגע למשחקים סטנדרטיים ודברים כאלה ואין באמת סיבה סתם לרצות איזה SMARTPHONE על סטרואידים
הדבר האחרון והמוזר זה שהוא בא עם 16GB זכרון בלי אפשרות להרחבה, אני יודע שאין לזה פתרון ולכן אני שואל האם זה מפריע לכם בשימוש היום יומי.
מבחינת מוזיקה נגיד אני יכול להסתפק בכיף ב 5-6 GB ולהיות מסודר, השאלה אם זה משאיר מספיק מקום לכל השאר ? נראה שכן, אבל אני רוצה לצלם תמונות בחופשיות וגם להתקין לא מעט משחקים ודברים כאלה, האם כל האפליקציות תופסות הרבה מקום או ש משהו כמו 10 GB לתוכנות + תמונות ואולי קצת סרטים פה ושם זה מספיק ?
בכללי אשמח לשמוע קצת חו"דים על המכשיר כי אני באמת רוצה להנעל האם כדאי או לא בקרוב ולהזמין אם כדאי
והסתכלתי קצת בשרשורים, ובגלל זה אני כותב את זה, הבעיה שקצת הלכתי שם לאיבוד אז בשביל אני מבקש עזרה פה, שתעשו לי קצת סדר...
תודה רבה