המכשיר הטוב ביותר ע"פ MWC 2011 הוא - אייפון 4

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #1 

http://www.gsmarena.com/mwc_2011_awards ... s-2337.php

[left]The Apple iPhone 4 was chosen for the Best Mobile Device award, commended for its sharp screen, build materials and last but not least - the "phenomenal" ecosystem for apps and their developers[/left]

כנראה שהם גם ניסו להקליד במכשיר אנדרואיד וראו כמה קשה...אולי ניסו לטלפן והנקסוס שלהם עשה ריסטים כל הזמן, או שפשוט נמאס להם כל היום להחליף רומים בתקווה למצוא אחד בלי באגים ותקלות... :D

אני צוחק כמובן, הדברים הללו לא קורים, לא לכולם בכל אופן.
שי

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

ראיתי לפני כמה ימים , הקטע הכי מצחיק שאפל אפילו לא נמצאת בתערוכה :lol:
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

theProfessor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

"The Device Manufacturer of the Year award was snatched up by HTC"
כנראה בגלל שהם בנו את המכשירים שלהם ככה שלא יהיה מקום שאם מחזיקים אותו אז שיחות מתנתקות, ובטח שהם לא האשימו את הלקוחות שלהם ב"אחיזה לא נכונה של המכשיר"...
I'm not as think as you drunk i am

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #4 

theProfessor כתב:"The Device Manufacturer of the Year award was snatched up by HTC"
כנראה בגלל שהם בנו את המכשירים שלהם ככה שלא יהיה מקום שאם מחזיקים אותו אז שיחות מתנתקות, ובטח שהם לא האשימו את הלקוחות שלהם ב"אחיזה לא נכונה של המכשיר"...
...
דבר עם סמסונג וגוגל לגבי מכשיר "הפלא" החדש שלהם, ינתק לך שיחות וירסט את המכשיר, הכל כדי לחסוך לך זמן אוויר.
שי

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

theProfessor כתב:"The Device Manufacturer of the Year award was snatched up by HTC"
...
אוי נו באמת...
אולי הסיבה היא שהם מייצרים יותר ממכשיר יחיד?

אני לא מבין את הקטע - כ"כ מסובך להיות חובב אנדרואיד בלי להיות אנטי אפל?
(אני יודע, יש גם משתמשי אנדרואיד שאינם שונאי אפל, אבל לצערי הם מיעוט שקט).
נערך לאחרונה על ידי uriler ב 21/02/2011 21:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #6 

...
אני לא חושב שמגיע לאפל היחס הזה בגלל כמה טעויות בעיצוב , כול הסיפור הזה של האנטה גייט נגרם בגלל רשת מאוד בעייתית באמריקה שהיתה הרשת הבלעדית שמכרה את האיפון באותה תקופה , נכון שהמכשיר רגיש יותר לעומת אחרים , אבל השיחות המתנתקים היו פשוט בגלל פריסה גרוע , לא רק האיפון 4 סובל מהבעיה הזאת . אני אישית בפלאפון ולא היתה לי שיחה אחת שהתנתקה , עם AT&T היתה משקיע יותר ברשת שלה ופחות בכיס שלה לא היו עושים כזה סיפור מכול העניין הזה .

האיפון לרשת Verizon כבר טיפל בבעיה המכשיר רגיש בדיוק כמו מכשירים אחרים וגם הרשת של Verizon הרבה יותר טובה מזאת של AT&T .

ועם כול הכבוד לHTC גם הם לא מושלמים , עם סוללות קטנות ביחס למה שמקובל במכשירים האלו , ומסכים נחותים משמעותית ממסכי הLCD שבהם אפל משתמשת או הSAMOLED של סמסונג ונגח היתה כתבה בGsm arena על אנטנה גייט בHD7.

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #7 

לפי מה שהבנתי התקלה באפל נובעת מהגוף המתכתי. אנטנת הWIFI והסלולר באות במגע עם המתכת והם ב2 צידי גוף המכשיר. כשאוחזים במכשיר באחיזה מלאה יוצרים מעין קצר שמוריד מהקליטה. זה מסתדר הייטב עם הפתרון (כיסוי סיליקון)

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #8 

Avi_h כתב:לפי מה שהבנתי התקלה באפל נובעת מהגוף המתכתי. אנטנת הWIFI והסלולר באות במגע עם המתכת והם ב2 צידי גוף המכשיר. כשאוחזים במכשיר באחיזה מלאה יוצרים מעין קצר שמוריד מהקליטה. זה מסתדר הייטב עם הפתרון (כיסוי סיליקון)
...
8O

theProfessor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

IamEzio כתב:
...
אני לא חושב שמגיע לאפל היחס הזה בגלל כמה טעויות בעיצוב , כול הסיפור הזה של האנטה גייט נגרם בגלל רשת מאוד בעייתית באמריקה שהיתה הרשת הבלעדית שמכרה את האיפון באותה תקופה , נכון שהמכשיר רגיש יותר לעומת אחרים , אבל השיחות המתנתקים היו פשוט בגלל פריסה גרוע , לא רק האיפון 4 סובל מהבעיה הזאת . אני אישית בפלאפון ולא היתה לי שיחה אחת שהתנתקה , עם AT&T היתה משקיע יותר ברשת שלה ופחות בכיס שלה לא היו עושים כזה סיפור מכול העניין הזה .

האיפון לרשת Verizon כבר טיפל בבעיה המכשיר רגיש בדיוק כמו מכשירים אחרים וגם הרשת של Verizon הרבה יותר טובה מזאת של AT&T .

ועם כול הכבוד לHTC גם הם לא מושלמים , עם סוללות קטנות ביחס למה שמקובל במכשירים האלו , ומסכים נחותים משמעותית ממסכי הLCD שבהם אפל משתמשת או הSAMOLED של סמסונג ונגח היתה כתבה בGsm arena על אנטנה גייט בHD7.
...
דבר ראשון, הכרתי יותר מבן אדם אחד שהביא את האייפון 4 לארץ, ולפני שהוא שם עליו כיסוי הוא לא היה יכול לדבר בו (גם באורנג' וגם בפלאפון), אז אל תגיד שבארץ זה לא קורה

היחס שנתנו לאפל היה בגלל התגובה שלהם ללקוחות שרצו להיות הראשונים עם האייפון 4 והתלוננו על בעיות הקליטה ואפל בתגובה שלחה להם מכתב שאומר להם ש"הם לא מחזיקים נכון את הטלפון", זה נשמע לך הגיוני להגיד משפט כזה על טלפון?

בכל מקרה, האייפון ב verizon לא טיפל בבעיה הזאת:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=13833

אני אישית משתמש בSGS כבר חצי שנה, כאשר לפני כן היה לי אייפון 3GS, אני לא שונא את אפל, רק את היחס שלהם ללקוחות, שהם רואים אותנו בתור שורה ארוכה של חשבונות חסכון, וכל מה שאפל צריכה לעשות זה לעבור אחד אחד ולקחת את הכסף שלנו

לאחי יש את הnexus s, ופעם אחת לא היה לו ריסטרט ולא ניתוק של שיחה, אז כנראה שזה קורה רק באמריקה...

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #10 

אז יופי ,כמו שלא כול הNexus s עושים ריסטר אחרי שלוש דקות שיחה אז גם לא אצל כולם מתנתקים השיחות ... וההיתי כמה ימים עם האיפון שלי בלי קייס ולדבר יכלתי מצוין .

theProfessor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

אני בכוונה כתבתי את המשפט האחרון ככה, אני שמח מאוד בשבילך שהיית יכול להשתמש בטלפון שלך בלי קייס, זה באמת הישג גדול, רק אל תנסה לפרמט את המחשב ואז להעתיק מוזיקה למכשיר

אבל אתה מתעלם מהטענה המרכזית שלי, שהיא היחס שאפל נותנים ללקוחות שלה
הם עושים עניין גדול ממצלמה 5 מגה, מפארים מצלמה קדמית, לא נותנים לעשות drag and drop נורמלי מהמחשב לטלפון אלא הכול חייב להיות דרך הitunes
ואם מישהו חס וחלילה מעז להתלונן על משהו קטן כמו זה שהוא לא מצליח לחייג מהטלפון, אז ישר תוקפים אותו במשפטים מגוחכים כמו "אתה לא מחזיק נכון את הטלפון", עזוב את זה שאחרי כמה זמן עלו תמונות של סטיב ג'ובס בכנס מחזיק את האייפון בדיוק באותה צורה
I'm not as think as you drunk i am

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #12 

אתה לא יכול להאשים את הבחרה בזה שהיא מנסה לעשות שיווק טוב למוצר שלה , הם עשו הרבה דברים טובים עם המכשיר שלהם .
הלכו על מסך הLCD הכי טוב שהיה בשוק , לא הלכו עם מצלמה של 8MP וחיישן זוועתי אלה אחת של 5MP וחיישן מעולה , עצבו את המכשיר כמו שצריך .. ולא חסר כאלו שאוהבים את האיטונס ,אני אישית לא מת עליו אבל מצד שני הוא לא בדיוק מפריע לי ...

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”