IamEzio כתב:theProfessor כתב:"The Device Manufacturer of the Year award was snatched up by HTC"
כנראה בגלל שהם בנו את המכשירים שלהם ככה שלא יהיה מקום שאם מחזיקים אותו אז שיחות מתנתקות, ובטח שהם לא האשימו את הלקוחות שלהם ב"אחיזה לא נכונה של המכשיר"...
...
אני לא חושב שמגיע לאפל היחס הזה בגלל כמה טעויות בעיצוב , כול הסיפור הזה של האנטה גייט נגרם בגלל רשת מאוד בעייתית באמריקה שהיתה הרשת הבלעדית שמכרה את האיפון באותה תקופה , נכון שהמכשיר רגיש יותר לעומת אחרים , אבל השיחות המתנתקים היו פשוט בגלל פריסה גרוע , לא רק האיפון 4 סובל מהבעיה הזאת . אני אישית בפלאפון ולא היתה לי שיחה אחת שהתנתקה , עם AT&T היתה משקיע יותר ברשת שלה ופחות בכיס שלה לא היו עושים כזה סיפור מכול העניין הזה .
האיפון לרשת Verizon כבר טיפל בבעיה המכשיר רגיש בדיוק כמו מכשירים אחרים וגם הרשת של Verizon הרבה יותר טובה מזאת של AT&T .
ועם כול הכבוד לHTC גם הם לא מושלמים , עם סוללות קטנות ביחס למה שמקובל במכשירים האלו , ומסכים נחותים משמעותית ממסכי הLCD שבהם אפל משתמשת או הSAMOLED של סמסונג ונגח היתה כתבה בGsm arena על אנטנה גייט בHD7.
...
דבר ראשון, הכרתי יותר מבן אדם אחד שהביא את האייפון 4 לארץ, ולפני שהוא שם עליו כיסוי הוא לא היה יכול לדבר בו (גם באורנג' וגם בפלאפון), אז אל תגיד שבארץ זה לא קורה
היחס שנתנו לאפל היה בגלל התגובה שלהם ללקוחות שרצו להיות הראשונים עם האייפון 4 והתלוננו על בעיות הקליטה ואפל בתגובה שלחה להם מכתב שאומר להם ש"הם לא מחזיקים נכון את הטלפון", זה נשמע לך הגיוני להגיד משפט כזה על טלפון?
בכל מקרה, האייפון ב verizon לא טיפל בבעיה הזאת:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=13833
אני אישית משתמש בSGS כבר חצי שנה, כאשר לפני כן היה לי אייפון 3GS, אני לא שונא את אפל, רק את היחס שלהם ללקוחות, שהם רואים אותנו בתור שורה ארוכה של חשבונות חסכון, וכל מה שאפל צריכה לעשות זה לעבור אחד אחד ולקחת את הכסף שלנו
לאחי יש את הnexus s, ופעם אחת לא היה לו ריסטרט ולא ניתוק של שיחה, אז כנראה שזה קורה רק באמריקה...