ברצלונה 2011: סירטון מגע ראשון עם הגלקסי S2
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
בבוקר מחרת מסיבת העיתונאים של סמסונג אץ לו רץ לו אלי חבוש להתנסות עם מכשיר הגלקסי S 2, האח המוצלח יותר בסדרה ולגלות האם הוא ראוי לתואר היורש. קבלו הצצת וידאו ראשונה של המכשיר.
למאמר: מגע ראשון עם הגלקסי S2
למאמר: מגע ראשון עם הגלקסי S2
אלי חבוש
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
מוזר שהפעם הם וויתרו על יציאת HDMI, זה היה אחד הדברים שייחדו את המכשיר הקודם שלהם.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
יתרון נוסף לגלקסי שניתן לתפעלו ביד אחת וביד השנייה לצלם במצלמה 
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
האם ניתן לומר שהגלקסי 2 הנ"ל הינו המכשיר הטוב כיום בשוק ?
רונן,
הגלקסי 2 ביחד עם ה Atrix של מוטורולה ביחד עם ה Optimus 2X, Optimus 3D וה Black של LG הם כרגע על הנייר המכשירים, שחומרתית הם החזקים ביותר. מאוד מעניין לראות האם HTC תשחרר גם היא מכשירים כפולי ליבה (זה לא דבר מובן מאליו)
Huber,
גם לגלקסי S אין יציאת HDMI. יש לו תמיכה ב HDMI דרך שימוש בכבל מתאם דרך חיבור ה Micro USB של המכשיר (כנראה שגם ל S2 תהיה יכולת דומה). אני הייתי מעדיף יציאת HDMI מובנית בלי צורך בכבל מתאם
הגלקסי 2 ביחד עם ה Atrix של מוטורולה ביחד עם ה Optimus 2X, Optimus 3D וה Black של LG הם כרגע על הנייר המכשירים, שחומרתית הם החזקים ביותר. מאוד מעניין לראות האם HTC תשחרר גם היא מכשירים כפולי ליבה (זה לא דבר מובן מאליו)
Huber,
גם לגלקסי S אין יציאת HDMI. יש לו תמיכה ב HDMI דרך שימוש בכבל מתאם דרך חיבור ה Micro USB של המכשיר (כנראה שגם ל S2 תהיה יכולת דומה). אני הייתי מעדיף יציאת HDMI מובנית בלי צורך בכבל מתאם
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רק אני או שאם זה מכשיר שגדול לאלי ביד - זה יהיה גדול לרובנו? נראה לי קצת קשה להשתמש במסך כה גדול ביד אחת.
מה לגבי העמידות של הסלולרי - כ"כ דק אבל גדול -= עדין?
מה לגבי העמידות של הסלולרי - כ"כ דק אבל גדול -= עדין?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אני מאמין שבקרוב לכל החברות הגדולות יהיו מכשירים עם מפרט טכני די דומה (קרי מעבד כפול ליבה וכו), אף אחת לא תוכל להרשות לעצמה להישאר מאחור.osherov כתב:רונן,
Huber,
גם לגלקסי S אין יציאת HDMI. יש לו תמיכה ב HDMI דרך שימוש בכבל מתאם דרך חיבור ה Micro USB של המכשיר (כנראה שגם ל S2 תהיה יכולת דומה). אני הייתי מעדיף יציאת HDMI מובנית בלי צורך בכבל מתאם...
אני לא רואה מה מבדיל את המכשיר משאר המכשירים שיוצאים בקרוב. אין לו שום פיטצ'ר שאי אפשר יהיה למצוא במכשירים האחרים למיטב הבנתי.
לגבי ה HDMI, ברור שעדיף יציאה סטנדרטית, אבל בקודם גם אם לא היה יציאה סטנדרטית היה את הכבל/מתאם שדיברת עליו שאיפשר בסופו של דבר לחבר את המכשיר לטלוויזיה למשל ולהתמש בו כנגן. למיטב זיכרוני הוא גם היה אחד היחידים בשוק (אם לא היחיד) שניגן MKV ישר מהקופסה. מוזר שהם וויתרו על זה, מה שמחזיר אותי לנקודה הקודמת - למכשיר אין מספיק מה שמייחד אותו משאר המתחרים שיוצאים בקרוב.
ד"א - מישהו הבין מתי הוא מגיע לשוק?
Huber,
אומנם זה נכון שלא מעט מכשירים יש מפרט די דומה, אבל זה עדיין הם מצליחים לייצר הבדלה ביניהם, הבדלה לרמה שאנחנו הציבור נעדיף מכשיר אחד על האחר. לראייה אפשר לקחת את ה SGS הראשון אותו סמסונג הצליחו למכור יותר מכל מכשיר אנדרואיד אחר עד היום. זה למרות שמבחינה חומרתית ובטח מבחינה תוכנתית, הם לא נמצאים בעדיפות משמעותית כשלהיא על פני שאר המכשירים המובילים בשוק (כגון ה DroidX, דיזייר HD, ה HTC EVO וכו). הקלף המנצח שיש כיום לסמסונג הוא מסך ה Super Super AMOLED שלהם, הקלף המנצח של מוטורולה זה ה Bundle שהם ימכרו ביחד עם מכשיר ה Atrix שלהם. חברת LG הלכו על התלת מימד שלהם ועל מסכי ה NOVA המדהימים שלהם (בחלק מהדגמים). סוני אריקסון מוציאים את מכשיר ה PSP המדובר כל כך שלהם (הצלחה בטוחה לטעמי), Dell הלכו בעבר על מכשיר שהוא שילוב בין טאבלט לסמארטפון (עם מסך 5 אינצ') ו Acer...טוב Acer, אין לי מושג על מה הם הלכו
חברה אחת גדולה חשובה, עדיין חסרה מהרשימה וזאת כאמור חברת HTC. להזכירכם ש HTC היא כיום החברה השנייה בכמות מכירות מכשירי אנדרואיד בעולם (לפני מוטורולה!) ולכן מהחברה הזאת ניתן לצפות להכרזות מרשימות בקרוב מאוד (הם החברה האהובה עלי בעולם הזה)
אומנם זה נכון שלא מעט מכשירים יש מפרט די דומה, אבל זה עדיין הם מצליחים לייצר הבדלה ביניהם, הבדלה לרמה שאנחנו הציבור נעדיף מכשיר אחד על האחר. לראייה אפשר לקחת את ה SGS הראשון אותו סמסונג הצליחו למכור יותר מכל מכשיר אנדרואיד אחר עד היום. זה למרות שמבחינה חומרתית ובטח מבחינה תוכנתית, הם לא נמצאים בעדיפות משמעותית כשלהיא על פני שאר המכשירים המובילים בשוק (כגון ה DroidX, דיזייר HD, ה HTC EVO וכו). הקלף המנצח שיש כיום לסמסונג הוא מסך ה Super Super AMOLED שלהם, הקלף המנצח של מוטורולה זה ה Bundle שהם ימכרו ביחד עם מכשיר ה Atrix שלהם. חברת LG הלכו על התלת מימד שלהם ועל מסכי ה NOVA המדהימים שלהם (בחלק מהדגמים). סוני אריקסון מוציאים את מכשיר ה PSP המדובר כל כך שלהם (הצלחה בטוחה לטעמי), Dell הלכו בעבר על מכשיר שהוא שילוב בין טאבלט לסמארטפון (עם מסך 5 אינצ') ו Acer...טוב Acer, אין לי מושג על מה הם הלכו
חברה אחת גדולה חשובה, עדיין חסרה מהרשימה וזאת כאמור חברת HTC. להזכירכם ש HTC היא כיום החברה השנייה בכמות מכירות מכשירי אנדרואיד בעולם (לפני מוטורולה!) ולכן מהחברה הזאת ניתן לצפות להכרזות מרשימות בקרוב מאוד (הם החברה האהובה עלי בעולם הזה)
אפשר לדבר הרבה על בידול, אישית אהבתי ב SGS את המסך שהוא לא גדול מדי ולא קטן והממדים הפיזים - דק וקל לעומת רוב המתחרים שהיו לו כשהוא יצא
הבנתי שגם S2 אמור להיצמד לאותם נתונים פיזיים רק עם מסך גדול יותר
הבנתי שגם S2 אמור להיצמד לאותם נתונים פיזיים רק עם מסך גדול יותר
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
Im writing this from the galaxy 2 in barcelona
the keyboard here is awefull and not convinient at all, maybe it takes time to get use to or maybe its just because its not quite finished yet
as for the hdmi, you can use it with an adapter
as for launch date: about may-june in israel with the rest of the world
all info will be published at htmobile following my interview with samsung
the keyboard here is awefull and not convinient at all, maybe it takes time to get use to or maybe its just because its not quite finished yet
as for the hdmi, you can use it with an adapter
as for launch date: about may-june in israel with the rest of the world
all info will be published at htmobile following my interview with samsung
אלי חבוש
יש למכשיר לאגים, ורואים את זה בבירור כבר בשני סרטונים שראיתי.
מרגיז, ממכשיר ברמה כזאת, עם חומרה כזאת איכותית וחזקה לא אמורים ליהיות לאגים.
מרגיז, ממכשיר ברמה כזאת, עם חומרה כזאת איכותית וחזקה לא אמורים ליהיות לאגים.
או שזה אב טיפוס ולא סיימו פיתוח או שזה שוב מה שאנחנו חווים עם ה SGS, תוכנה גרועה שלא ממצה את הפוטנציאל של החומרהariel-ro כתב:יש למכשיר לאגים, ורואים את זה בבירור כבר בשני סרטונים שראיתי.
מרגיז, ממכשיר ברמה כזאת, עם חומרה כזאת איכותית וחזקה לא אמורים ליהיות לאגים....
ו HTC מפרסמים 3 מכשירים חדשים כאשר לאף אחד מהם אין מעבד כפול ליבה (Incredible S, Desire S וה Wildfire S)osherov כתב: מאוד מעניין לראות האם HTC תשחרר גם היא מכשירים כפולי ליבה (זה לא דבר מובן מאליו)...
זה בנוסף לשני מכשירי פייסבוק חדשים
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
למה דווקה S?osherov כתב:ו HTC מפרסמים 3 מכשירים חדשים כאשר לאף אחד מהם אין מעבד כפול ליבה (Incredible S, Desire S וה Wildfire S)osherov כתב: מאוד מעניין לראות האם HTC תשחרר גם היא מכשירים כפולי ליבה (זה לא דבר מובן מאליו)...
זה בנוסף לשני מכשירי פייסבוק חדשים...
לא כל כך נורא שאין כפול ליבה - המהירות תלוייה בתוכנה טובה.