אפליקציות ישראליות לאנדרואיד

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #21 

pixies,
איזה ירוק?!...הכיוון שלך ללכת מייד על ה Bytes&bits ולהשתמש בפקודות ADB, אומר שהגעת ל OS המושלם בשבילך (הרי גם לא סתאם בחרת במחיצה שנקראת System על פני מחיצה שנקראת Data :wink: )

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #22 

אכן - רגיל מהעבודה לפקודות הלינוקס, אם כי היה קצת קשה להתרגל להשתמש ב-cat במקום cp, שלא קיים אצלי (אין לי BusyBox ב-ROM).
ובכל זאת, "נפלתי" בדבר הכי בסיסי בהפעלה של ה-GUI... :)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #23 

pixies,
ניסית להתקין את ה BusyBox על המכשיר שלך? יש אפליקצייה שנקראת BusyBox במרקט והיא מנסה להתקין את ה BusyBox על הרום שלך (היא לא תמיד תצליח)...אגב, האם מותקן אצלך Terminal Emulator?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #24 

לא ניסיתי עדיין להתקין ביזי בוקס. אני די רגיל לחיים קשים ב-command line, אז התרגלתי ל-cat ואחריו chmod. לא כזה סיפור.
אה, וגיליתי לפני כמה שעות שכבר יש לי מותקן AppInstaller שסורק את ה-sdcard ואז נותן לבחור את כל קבצי ה-apk שהוא מצא. אז סתם טרחתי.

עוד לא התקנתי Terminal Emulator אבל אני אתקין. כרגע זה פשוט נוח לי לחבר USB למחשב ולהקליד בכיף - מסתפק במועט. גם אל תשכח שיש לי X10 מיני עם מסך קטן קטן קטן...
למה קניתי כזה קטן? כי אפשר לשים אותו בכיס הקדמי של הג'ינס ולשבת. :)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

omrig
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #25 

משום מה קבוצת דפי זהב מתעקשת להוציא אפליקציות בעלות עיצוב מזעזע ופונקציונליות אפסית! ע"ע זאפ, REST וכמובן הדובדבן שבקצפת אפליקצית "דפי זהב" (שהיא בושה למילה אפליקציה...).

עד מתי יתעלמו ויזלזלו החברות הישראליות ממשתמשי האנדרוייד?

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”