איזה ירוק?!...הכיוון שלך ללכת מייד על ה Bytes&bits ולהשתמש בפקודות ADB, אומר שהגעת ל OS המושלם בשבילך (הרי גם לא סתאם בחרת במחיצה שנקראת System על פני מחיצה שנקראת Data
אפליקציות ישראליות לאנדרואיד
pixies,
איזה ירוק?!...הכיוון שלך ללכת מייד על ה Bytes&bits ולהשתמש בפקודות ADB, אומר שהגעת ל OS המושלם בשבילך (הרי גם לא סתאם בחרת במחיצה שנקראת System על פני מחיצה שנקראת Data
)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אכן - רגיל מהעבודה לפקודות הלינוקס, אם כי היה קצת קשה להתרגל להשתמש ב-cat במקום cp, שלא קיים אצלי (אין לי BusyBox ב-ROM).
ובכל זאת, "נפלתי" בדבר הכי בסיסי בהפעלה של ה-GUI...
ובכל זאת, "נפלתי" בדבר הכי בסיסי בהפעלה של ה-GUI...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
pixies,
ניסית להתקין את ה BusyBox על המכשיר שלך? יש אפליקצייה שנקראת BusyBox במרקט והיא מנסה להתקין את ה BusyBox על הרום שלך (היא לא תמיד תצליח)...אגב, האם מותקן אצלך Terminal Emulator?
ניסית להתקין את ה BusyBox על המכשיר שלך? יש אפליקצייה שנקראת BusyBox במרקט והיא מנסה להתקין את ה BusyBox על הרום שלך (היא לא תמיד תצליח)...אגב, האם מותקן אצלך Terminal Emulator?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא ניסיתי עדיין להתקין ביזי בוקס. אני די רגיל לחיים קשים ב-command line, אז התרגלתי ל-cat ואחריו chmod. לא כזה סיפור.
אה, וגיליתי לפני כמה שעות שכבר יש לי מותקן AppInstaller שסורק את ה-sdcard ואז נותן לבחור את כל קבצי ה-apk שהוא מצא. אז סתם טרחתי.
עוד לא התקנתי Terminal Emulator אבל אני אתקין. כרגע זה פשוט נוח לי לחבר USB למחשב ולהקליד בכיף - מסתפק במועט. גם אל תשכח שיש לי X10 מיני עם מסך קטן קטן קטן...
למה קניתי כזה קטן? כי אפשר לשים אותו בכיס הקדמי של הג'ינס ולשבת.
אה, וגיליתי לפני כמה שעות שכבר יש לי מותקן AppInstaller שסורק את ה-sdcard ואז נותן לבחור את כל קבצי ה-apk שהוא מצא. אז סתם טרחתי.
עוד לא התקנתי Terminal Emulator אבל אני אתקין. כרגע זה פשוט נוח לי לחבר USB למחשב ולהקליד בכיף - מסתפק במועט. גם אל תשכח שיש לי X10 מיני עם מסך קטן קטן קטן...
למה קניתי כזה קטן? כי אפשר לשים אותו בכיס הקדמי של הג'ינס ולשבת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
משום מה קבוצת דפי זהב מתעקשת להוציא אפליקציות בעלות עיצוב מזעזע ופונקציונליות אפסית! ע"ע זאפ, REST וכמובן הדובדבן שבקצפת אפליקצית "דפי זהב" (שהיא בושה למילה אפליקציה...).
עד מתי יתעלמו ויזלזלו החברות הישראליות ממשתמשי האנדרוייד?
עד מתי יתעלמו ויזלזלו החברות הישראליות ממשתמשי האנדרוייד?