זיהוי ציוד, ארומה ישראל? (מותג חברה דגם וכו)
שלום לכולם
יצא לי לשבת בארומה ושמתי לב שיש להם ציוד שבמראית העין נראה באמת ברמה גבוהה מאוד!!
הצלחתי לזהות שם מטחנות מאזר, ומטחנות לליט(אני חושב) במיוחד לתערובת טורקי ונטול..
במקביל הדוחסן החדש של מקאפ! שבאמת מיוחד.
וגולת הכותרת : המכונה: אני זיהיתי מכונה אם ראש e61 שנראית ברמה גבוהה מאוד אבל לא הצלחתי
לזהות מי היצרן שלה??
יש למישהו מושג?
אני חייב לציין שבאמת אהבתי את הדגם של המכונה, ראש e61 מכונה מצופה כולה בנירוסטה (ממש כמו המכונות בביתנו)
אהבתי שהמכונות ברוב הסניפים אם ״הפנים לקהל״ אני תמיד אמרתי שהסוג הזה של המכונות הם קודם יפות ואחרי זה טובות..
מה שבטוח זה נראה הרבה יותר טוב מאשר מכונות כמו בגרג למשל(שמזכיר פיצוציה)
יצא לי לשבת בארומה ושמתי לב שיש להם ציוד שבמראית העין נראה באמת ברמה גבוהה מאוד!!
הצלחתי לזהות שם מטחנות מאזר, ומטחנות לליט(אני חושב) במיוחד לתערובת טורקי ונטול..
במקביל הדוחסן החדש של מקאפ! שבאמת מיוחד.
וגולת הכותרת : המכונה: אני זיהיתי מכונה אם ראש e61 שנראית ברמה גבוהה מאוד אבל לא הצלחתי
לזהות מי היצרן שלה??
יש למישהו מושג?
אני חייב לציין שבאמת אהבתי את הדגם של המכונה, ראש e61 מכונה מצופה כולה בנירוסטה (ממש כמו המכונות בביתנו)
אהבתי שהמכונות ברוב הסניפים אם ״הפנים לקהל״ אני תמיד אמרתי שהסוג הזה של המכונות הם קודם יפות ואחרי זה טובות..
מה שבטוח זה נראה הרבה יותר טוב מאשר מכונות כמו בגרג למשל(שמזכיר פיצוציה)
נכון, באמת לפי האתר של Fiorenzato זה נראה כמו של ארומה כל הכבוד על הזיהוי!
את הטמפרים החדשים לא קשה לפספס- רשום עליהם בגדול מאקאפ ולמעלה מדבקה גדולה של אינטרפרק.
אני מתאר לעצמי שאלו מכונות hx?
אף אחד בארץ לא מחזיק מכונות דאבל דוד?
את הטמפרים החדשים לא קשה לפספס- רשום עליהם בגדול מאקאפ ולמעלה מדבקה גדולה של אינטרפרק.
אני מתאר לעצמי שאלו מכונות hx?
אף אחד בארץ לא מחזיק מכונות דאבל דוד?
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
כנרא בציוד ג'ו וארקפה מנצחים -- LA MARZUCCO , למרות גם לארומה (FIORENZATTO) וקפה הילל(VIBIEMME דאבל בוילר נדמה לי) יש כבוד. מטחנות בג'ו - DITTING שזה הכי גבוה...דרך הגב טמפר של MACAP יש גם בג'ו, אבל נראה שונה , דומה לדגם שמופיע ברשת... בגרג - LA FAVORITA דגמים חדישים... אבל יש גם בתי קפה אם FAEMA E-98 ..
תכנון שונה?כפיר_ש כתב:למה לא ? ארקפה וג'ו משתמשים במכונות של LM וכולן עם דאבל בוילר.
בכל מקרה מכונת HX מסחרית מתנהגת שונה ממכונה ביתית בגלל תכנון שונה ......
מהידע שלי, יש דגמים שבנויים מדוד אחד גדול, ויש כאלה שעובדים אם 2 דודים של hx כמובן.
לדעתי בארומה זה 2 דודים נפרדים, שמתי לב שהוא הכין כוס תה מהמים החמים של הדוד והמשאבה נכנסה לפעולה ישר אחרי הכוס- כך שאני מאמין שלא מדובר על דוד גדול במיוחד..
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ארומה התחילו עם מכונות conti ועברו למכונות של אבגי.
בארומה יש מכונות פיורנצאטו מסוג ducale. מכונות מחליף חום E61.
לא לה-פבוריטה לא לה-מרצוקו ולא שום דבר אחר.
המכונות מגיעות ללא זיווד לארץ ואבגי מזווד אותן בעיצוב שלו וייצור שלו.
אתה תראה שעל המכונות כתוב ram evgi ו coffeetech.
המטחנות הן בדרך כלל של מאצר עם מדבקה של conti.
המכונות בגרג הן לה-פבוריטה.
בארומה יש מכונות פיורנצאטו מסוג ducale. מכונות מחליף חום E61.
לא לה-פבוריטה לא לה-מרצוקו ולא שום דבר אחר.
המכונות מגיעות ללא זיווד לארץ ואבגי מזווד אותן בעיצוב שלו וייצור שלו.
אתה תראה שעל המכונות כתוב ram evgi ו coffeetech.
המטחנות הן בדרך כלל של מאצר עם מדבקה של conti.
המכונות בגרג הן לה-פבוריטה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)