שרשור עוגיות

מנהל: מנהלי קפה

moti_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9705
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שרשור עוגיות

לינק להודעה #1 

מה דעתכם על שרשור עוגיות?
אתם מוזמנים לצלם ולהעלות את העוגיות היפות שיצאו לכם...

הנה, ראו את העוגיה הזו. נוצרה אצלי בבית (טחינה עם המאצר, חליטה עם אניטה) ע"י מרטין :)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

eliel1010
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1557
הצטרף: אוגוסט 2010
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

לינק להודעה #2 

:lol: :lol: :lol: :lol: גדול!
ציפיתי לאיזו עוגיה מגרה בצמוד לקפה!

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1591
הצטרף: דצמבר 2010
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

לינק להודעה #3 

גם אני, אגב אליאל, אישתי בטעות מחקה לי את הקובץ שכמאט סיימתי על cupping, וחטפתי את הבאסה של החיים, כשאני יתעודד קצת אני יתחיל שוב.

eliel1010
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1557
הצטרף: אוגוסט 2010
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

לינק להודעה #4 

shtud כתב:גם אני, אגב אליאל, אישתי בטעות מחקה לי את הקובץ שכמאט סיימתי על cupping, וחטפתי את הבאסה של החיים, כשאני יתעודד קצת אני יתחיל שוב.
...
קודם תודה תודה
וכמו שאומרים הכל לטובה.
shtud אולי תשדרג את הקובץ שכתבתה? ותהפוך אותו לכתבה יפה ומסודרת שתעלה למאגר הכתבות של הפורום? (מוטי מה אתה אומר? )
אין במאגר שום כתבה שכזאת שבאמת מדברת על התהליך הזה(שהוא תהליך מעניין וחשוב בהכנת התערובת),
כך שזאת יכולה להיות כתבה באמת מעניינת וטובה, ועוד מעוסק בתחום אם ניסיון רחב בדבר... אני חושב שבאמת יצא מזה משהו מעניין.

דרך אגב, אני בתכנון לבצע מחר cupping חובבני וראשון שלי: בתפריט : 2 מנות של סנטו דומינגו בדרגות
קליה שונות, האחת בהירה ממש לקראת פיצוץ שני והשניה כהה יותר בתוך הפיצוץ השני.
אני מתכוון לנסות את זה בcupping להרגיש את ההבדלים, ולאחר מכן באספרסו גם.
(Y)

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4714
הצטרף: ינואר 2010
מיקום: מרכז
נתן תודות: 258 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

לינק להודעה #5 

ואני כבר חשבתי שמוטי נסע לשוסטר ואסף את קופסת עוגיות הבריאות שחיכתה לו :)

בכל זאת רעיון יפה אם כי קצת מעלה אסוציאציות לא נעימות :wink:

noam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1401
הצטרף: מרץ 2005
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

לינק להודעה #6 

העוגיה יוצאת ככה ישר אחרי החליטה או אחרי שהיא מתייבשת?

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
הודעות: 4085
הצטרף: אפריל 2005
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

לינק להודעה #7 

העוגייה בדר"כ יוצאת ככה מיד אחרי החליטה.

noam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1401
הצטרף: מרץ 2005
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

לינק להודעה #8 

אז מה זה אומר אם אצלי היא יוצאת רטובה? אין "שלולית" למעלה אבל היא יחסית רטובה
(לפעמים שאני קורא מה אני כותב זה נשמע לי הזוי, התכתבות על מצב הרטיבות של העוגיה :) )

eliel1010
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1557
הצטרף: אוגוסט 2010
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

לינק להודעה #9 

שלולית בקפה=בדרך כלל חסר קצת קפה בסלסלה, תדחוף עוד קצת קפה לסלסלה (Y)

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4714
הצטרף: ינואר 2010
מיקום: מרכז
נתן תודות: 258 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

לינק להודעה #10 

או טחינה דקה מידי ...

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
הודעות: 4085
הצטרף: אפריל 2005
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

לינק להודעה #11 

זה בדר"כ הולך ביחד.. הטחינה דקה מדי ולכן יש מעט קפה בסלסלה על מנת לשמור על אותה זרימה.

בכל אופן, אל תתרגש, הרבה פעמים אני בכוונה מוציא שוטים עם יחסית מעט קפה וטחינה דקה, כך שהעוגייה קצת רטובה למעלה. הגוף של האספרסו נפגע קצת, אבל טעמים חדשים נפתחים. זה עובד טוב בתערובות מסויימות.

oridavid
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
הודעות: 126
הצטרף: דצמבר 2009
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

לינק להודעה #12 

תפתח שרשור של "מה אתם אוהבים ליד הקפה"?
קאסטלו קפה- castello-caffe ייבוא ושיווק מכונות ותערובות קפה.

2 אולמות תצוגה,ניתן לטעום ולקבל הדגמה של כל מכונות האספרסו.
www.castello-caffe.com

moti_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9705
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

לינק להודעה #13 

אורי, למה שלא תפתח שרשור כזה באמת?

נעם, העוגיה אכן יבשה לגמרי. שים לב שהעוגיה כאן הפוכה - אתה רואה למעלה את הצד המעוגל שנמצא בתחתית שלה. אם תשים לב טוב תראה שהחלק העליון של העוגיה (שבתמונה נמצא למטה) קצת שבור, וזה כי היא נפלה לתוך הנוקבוקס העמוק וקצת נשברה שם. אם היא היתה רטובה היא היתה נשברת פחות.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

mr_dish
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 730
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

לינק להודעה #14 

להכנת שוט חדש וטעים, המסדר יעבור לדום - עמוד דום !
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

docfeelgood
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 660
הצטרף: נובמבר 2010
מיקום: רמת גן
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

לינק להודעה #15 

יופי של מיסדר ציוד :lol: :lol: :lol:
אבל התורן אינו זקוף ובלי דגל :?:

שלח תגובה

חזור אל “מכונות ידניות ומטחנות”