הוכרז ממש עכשיו שאפל מוציאה בפברואר גרסאת CDMA של אייפון 4 עבור וורייזון
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
השמועות שבסוף 2010 תגמר האקסקלוסיביות של יחסי אפל ו AT&T התבררו כנכונות. בהכרזה דרמטית הודיעה אחת הרשתות המובילות בארה״ב על כניסת האייפון לרשת שלה. מדובר על טלפון כמעט זהה לאייפון 4 אך עם cdma ואנטנה מעט שונה (הפס ליד איזור הכפתורים).
זו כנראה גם הסיבה למחסור המכשירים ברחבי העולם שאנחנו גם חווים בישראל - אפל כבר מייצרים מיליוני מכשירים כאלה. הצפי של אנליסטים היה שתהיה הכרזה כזו עוד בתחילת החודש גם לאור העובדה שהתגלה כבר בשנה שעברה שיש בקמפוס של אפל מרכז שידור שלם של ורייזון.
המחירים יהיו זהים ל AT&T וכך גם המעצרים פרט ליכולת המכשיר להיות ראוטר נקודת רשת כמו mifi פיצ׳ר שקיים באנדרויד אך היה חסום ב AT&T.
ההפתעה היתה שהמכשיר רק דור שלישי, מגבלה שטים קוק מאפל תיאר כאילוץ בכדי להימנע מתכנון פיזי מלא של הטלפון. יש להניח שזה גם נעשה בכדי למנוע הגירה המונית מ AT&T ...
להערכתי, מניות אפל וכן מכירות האייפון ירקיעו שחקים כעת בארה״ב.
זו כנראה גם הסיבה למחסור המכשירים ברחבי העולם שאנחנו גם חווים בישראל - אפל כבר מייצרים מיליוני מכשירים כאלה. הצפי של אנליסטים היה שתהיה הכרזה כזו עוד בתחילת החודש גם לאור העובדה שהתגלה כבר בשנה שעברה שיש בקמפוס של אפל מרכז שידור שלם של ורייזון.
המחירים יהיו זהים ל AT&T וכך גם המעצרים פרט ליכולת המכשיר להיות ראוטר נקודת רשת כמו mifi פיצ׳ר שקיים באנדרויד אך היה חסום ב AT&T.
ההפתעה היתה שהמכשיר רק דור שלישי, מגבלה שטים קוק מאפל תיאר כאילוץ בכדי להימנע מתכנון פיזי מלא של הטלפון. יש להניח שזה גם נעשה בכדי למנוע הגירה המונית מ AT&T ...
להערכתי, מניות אפל וכן מכירות האייפון ירקיעו שחקים כעת בארה״ב.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
גם אין צורך במכשיר הזה בארץ ...הרשת של פלאפון מצוינת ,חברות הלסולר בארץ הם ממש לא כמו AT T ,הפריסה מצוינת במיוחד של פלפאון .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
האם סיום החוזה עם AT&T יאפשר לשחרר את כל האייפונים שנקנו בארה"ב .
האם יהיה ניתן להפוך אייפון של AT&T ל סים פריי אחרי סיום ההתקשרות איתם?
מה אתם אומרים .
מה אתם אומרים .
לאחר שעה של נסיונות כושלים עם אפל ועם AT&T הרמתי ידיים . מקווה לטוב
לפני חודש ימים עשיתי ניסיון שלא הצליח עם שירות הלקוחות של אפל ושל AT&T אך לצערי זה לא הצליח.
להירגע בבקשה :-)
אני לא חושב שיהייה אימפקט גדול עבור AT&T וגם לא קפיצה מטאורית במנייה של התפוח.
ורייזון הייתה הראשונה שכמעט חתמה בזמנו הסכם בלעדיות עם apple אבל ATT נתנו הצעה טובה יותר אבל היה ברור שזה לא יהייה חוזה לנצח.
המהלך של V מעניין אבל יהייה מעניין לראות את LTE וסמארטפונים מתקדמים ברשת ובואו לא נשכח שביוני-יולי נראה דגם חדש של התפוח, ללא ספק יהייה מעניין.
אני אישית מחכה להחליף את ה 3gs שלי ב ATRIX 4G בחודש-חודשיים הקרובים.
ורייזון הייתה הראשונה שכמעט חתמה בזמנו הסכם בלעדיות עם apple אבל ATT נתנו הצעה טובה יותר אבל היה ברור שזה לא יהייה חוזה לנצח.
המהלך של V מעניין אבל יהייה מעניין לראות את LTE וסמארטפונים מתקדמים ברשת ובואו לא נשכח שביוני-יולי נראה דגם חדש של התפוח, ללא ספק יהייה מעניין.
אני אישית מחכה להחליף את ה 3gs שלי ב ATRIX 4G בחודש-חודשיים הקרובים.
-
oferlaor
- מנהל

- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
יכולת הראוטר תמומש כנראה בגירסה 4.3 המתקרבת (יש אומרים שזה עניין של ימים עד שבועות ספורים) גם במכשירי ה-GSM.
מה שלא בטוח (בארה"ב) היא אם AT&T תאפשר את זה ללקוחות שלה (כמו שלקח זמן עד שהם אישרו Tethering), בכל מקרה, אפל יאפשרו את זה ברמת המכשיר, וישאירו ל-AT&T להתמודד עם זה ברמת הרשת.
מה שלא בטוח (בארה"ב) היא אם AT&T תאפשר את זה ללקוחות שלה (כמו שלקח זמן עד שהם אישרו Tethering), בכל מקרה, אפל יאפשרו את זה ברמת המכשיר, וישאירו ל-AT&T להתמודד עם זה ברמת הרשת.
-
oferlaor
- מנהל

אין ממש הבדל בין זה לבין tethering למעט העובדה שזה hotspot.
אני כלל לא בטוח שזה ישוחרר באייפון GSM כי יתכן מאוד שזה דורש שינוי חומרה (לא גדול) ולא בטוח שזה טכנית אפשרי.
אני כלל לא בטוח שזה ישוחרר באייפון GSM כי יתכן מאוד שזה דורש שינוי חומרה (לא גדול) ולא בטוח שזה טכנית אפשרי.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
עופר ...אני צורך בשינוי בחומרה , כבר היום יש את MYWI בCydia ,ועד כמה שאני זוכר זה עושה בדיוק אותו הדבר .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
AT&T לא פריארית ומייד מוציאה פרסומת לאייפון שמכוון בדיוק לנקודה החלשה של המתחרה החדשה שלהם במכירת באייפון והיא וורייזון