x-man 3- מאכזב...
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
ביום חמישי הייתי בקולנוע לראות את הסרט לאחר שכמובן ציפיתי לסרט טוב לפחות כמו השני או הראשון התאכזבתי רוב הדיאלוגים בסרט די משעממים ולמעשה רק האפקטים שווים משהו למרות שהסרט עצמו לא מצליח ליצור מתח מסויים ומשאיר אותך אדיש למעשה גם בקטעים שאתה צריך להיות מתוח וצמוד למסך..
בקיצור אכזבה אם הייתי צריך לתת לו ציון הייתי נותן לו 6 וזה רק בגלל האפקטים...
מי שראה- מה אתם חושבים עליו?
בקיצור אכזבה אם הייתי צריך לתת לו ציון הייתי נותן לו 6 וזה רק בגלל האפקטים...
מי שראה- מה אתם חושבים עליו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
החליפו במאי 
לכן, דווקא "סופרמן חוזר" צריך להיות מעניין יותר.
הם לא קולטים שצריך יותר מאפקטים בכדי לעשות סרט מעניין (ע"ע בטמן חוזר שהוא טוב בהרבה מכל הבזיונות שהיו לפני כן).
הם לא קולטים שצריך יותר מאפקטים בכדי לעשות סרט מעניין (ע"ע בטמן חוזר שהוא טוב בהרבה מכל הבזיונות שהיו לפני כן).
בנוסף ע"ע מלחמת הכוכבים 1,2,3 - מה לעזאזל לוקאס חשב שהוא עושה ?oferlaor כתב:החליפו במאי
הם לא קולטים שצריך יותר מאפקטים בכדי לעשות סרט מעניין (ע"ע בטמן חוזר שהוא טוב בהרבה מכל הבזיונות שהיו לפני כן)....
דווקא מאוד נהניתי מאקס-מן 3
ראיתי בשבת בבוקר ברב-חן בגבעתיים (קולנוע מאוד מומלץ).
הסרטים האלה מחזירים אותך ללהיות ילד ואני לא חושב שצריך לחפש בהם הרבה איכויות אבל דווקא סדרת האקס מן (בניגוד לספיידרמן) הצליחה לשמר איכות מסויימת בשלושת הסרטים וגם מקומו של השלישי בסדרה לא נפקד. יש דרמה, יש מתח, יש אקשן לא רע בכלל.
מי שיראה את הסרט יבין מדוע מדברים עליו כעל האחרון בסידרה, אבל זה לא בגלל העדר איכות.
הסרטים האלה מחזירים אותך ללהיות ילד ואני לא חושב שצריך לחפש בהם הרבה איכויות אבל דווקא סדרת האקס מן (בניגוד לספיידרמן) הצליחה לשמר איכות מסויימת בשלושת הסרטים וגם מקומו של השלישי בסדרה לא נפקד. יש דרמה, יש מתח, יש אקשן לא רע בכלל.
מי שיראה את הסרט יבין מדוע מדברים עליו כעל האחרון בסידרה, אבל זה לא בגלל העדר איכות.
אפשר להגיד שהסרט פשוט בנוי על אפקטים...
מרחו קטעים לא משמעותיים דיאלוגים די בנאלים... אל תצפו ליותר מדיי.
אבל מה שהסרט היה צריך לעשות הכי טוב הוא עשה - האפקטים והקרבות.
עכשיו להתלונן מהיום ועד מחר כמה הדיאלוגים היו קיטשים ועד כמה ניסו למרוח את הסרט, אבל דוגרי?
הסרט הזה הוא סרט אקשן, למרות שהפעם די פישלט בפן העלילתי,
אבל מה שהוא היה צריך לספק הוא סיפק - אפקטים, אקשן והקרבות...
אפשר לסכם את זה כ... סרט שפתח בצורה טובה את הקיץ.
אגב כולם יודעים שגולת הכותרת של הקיץ היא ללא ספק "שודדי הקריבים"
אגב עופר ציפיתי לקצת יותר ממך!
סופרמן? אתה רציני?
מרחו קטעים לא משמעותיים דיאלוגים די בנאלים... אל תצפו ליותר מדיי.
אבל מה שהסרט היה צריך לעשות הכי טוב הוא עשה - האפקטים והקרבות.
עכשיו להתלונן מהיום ועד מחר כמה הדיאלוגים היו קיטשים ועד כמה ניסו למרוח את הסרט, אבל דוגרי?
הסרט הזה הוא סרט אקשן, למרות שהפעם די פישלט בפן העלילתי,
אבל מה שהוא היה צריך לספק הוא סיפק - אפקטים, אקשן והקרבות...
אפשר לסכם את זה כ... סרט שפתח בצורה טובה את הקיץ.
אגב כולם יודעים שגולת הכותרת של הקיץ היא ללא ספק "שודדי הקריבים"
אגב עופר ציפיתי לקצת יותר ממך!
סופרמן? אתה רציני?
tevel לא מבין את ההערה. סופרמן המקורי היה בין סרטי הקומיקס
הטובים ביותר, אם לא הטוב שבהם. דרך אגב זיהיתם מי שיחק את המוטאנט הדיפלומט. לקח לי כמה דקות לזהות את הקול עד שקלטתי שזה קלסי גריימר (פרייז'ר הטלוויזיוני).
theezway,
אממ לסרטים משנות ה70-80 אין לי טענות, החידוש - אליו יש לי טענות.
זה כזה... בנאלי, נראה כאילו ניצלו וסחטו כל דבר מהמותג הזה שנקרא "סופרמן" וגם "בטמן".
שאני בדקתי דרך imdb וראיתי שמי שמשחק את המוטנט הדיפלומט (חיה \ הנק) הוא לא אחר מאשר קלסי גריימר הלא הוא פרייז'ר,
פשוט לא האמנתי.
אחלה משחק נתן
אממ לסרטים משנות ה70-80 אין לי טענות, החידוש - אליו יש לי טענות.
זה כזה... בנאלי, נראה כאילו ניצלו וסחטו כל דבר מהמותג הזה שנקרא "סופרמן" וגם "בטמן".
שאני בדקתי דרך imdb וראיתי שמי שמשחק את המוטנט הדיפלומט (חיה \ הנק) הוא לא אחר מאשר קלסי גריימר הלא הוא פרייז'ר,
פשוט לא האמנתי.
אחלה משחק נתן
Re: דווקא מאוד נהניתי מאקס-מן 3
מצטער "לאכזב" אותך, אבל - X-MEN 4 בדרך -theezway כתב:מי שיראה את הסרט יבין מדוע מדברים עליו כעל האחרון בסידרה, אבל זה לא בגלל העדר איכות....
http://www.themovieblog.com/archives/20 ... men_4.html
צודק
1. אין מה לעשות: ראטנר לא בעל יכולות וירטאוזיות כמו של סינגר.oferlaor כתב:החליפו במאי
הם לא קולטים שצריך יותר מאפקטים בכדי לעשות סרט מעניין (ע"ע בטמן חוזר שהוא טוב בהרבה מכל הבזיונות שהיו לפני כן)....
2. עשו פגמים בעלילה, קרי לא לפי הקומיקס(לדוגמא המוות של אקסבייר או שינויים לדמויות כמו מיסטיק ומגנטו)
אבל אם מנסים לא להתייחס לקומיקס ושופטים אותו כסרט, סרט אקשן לא רע.
אני גם בטוח ש"סופרמן חוזר" יהייה שובר קופות(קווין ספייסי הוא לקס לותר...וסינגר מביים) .
RBA בכותרת כדאי שתרשום ספויילר, כי מי שלא ראה את הסרט
יופתע ממה שקורה שם בנוגע לדמויות.
לגבי סופרמן - יש באתר של עכבר העיר את הטריילר לסרט - נראה מאוד מבטיח. הדבר היחיד הוא שנראה לי שהשחקן הזה יאכזב בתור סופרמן (ובאמת קשה לעמוד בסטנדרט שהציב כריסטופר ריב).
לגבי סופרמן - יש באתר של עכבר העיר את הטריילר לסרט - נראה מאוד מבטיח. הדבר היחיד הוא שנראה לי שהשחקן הזה יאכזב בתור סופרמן (ובאמת קשה לעמוד בסטנדרט שהציב כריסטופר ריב).
Re: RBA בכותרת כדאי שתרשום ספויילר, כי מי שלא ראה את הסרט
oops sorry, בד"כ אני לא שוכח.theezway כתב:יופתע ממה שקורה שם בנוגע לדמויות.
לגבי סופרמן - יש באתר של עכבר העיר את הטריילר לסרט - נראה מאוד מבטיח. הדבר היחיד הוא שנראה לי שהשחקן הזה יאכזב בתור סופרמן (ובאמת קשה לעמוד בסטנדרט שהציב כריסטופר ריב)....
לגבי סופרמן - או שימריא או שלא
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
בדיוק רציתי לפתוח נושא על זה!!!! חזרתי מזה הרגע!!!
אני לא מאמין!!! מה זה היה?!?!
זה היה הסרט הכי גרוע שראיתי בחיייייים שלי!!
יחס מחיר/תמורה הכי נמוך שיצא לי לקבל בחיים! מההההה הם חשבו לעצמם?
אני פשוט יכול לזרוק הערה על כל סצנה וסצנה מהסרט המטופש הזה!!
ותכלס גם אין שם אפקטים משהו משהו, והאקשן...רגע, לא זכור לי אקשן בסרט הזה בכלל!
אני כל כך מאוכזב...זה לא יתואר במילים אפילו, אני מת לתפוס את סטן לי ולשאול אותו איך הוא הרשה? איך הוא נתן לדבר כזה לקרות?!?!?!
אני נותן לסרט הזה מ1 עד 10....מינוס מיליון!!!!! לא ללכת בשום פנים ואופן, לא לבעלי לב חלש!!

אני לא מאמין!!! מה זה היה?!?!
זה היה הסרט הכי גרוע שראיתי בחיייייים שלי!!
יחס מחיר/תמורה הכי נמוך שיצא לי לקבל בחיים! מההההה הם חשבו לעצמם?
אני פשוט יכול לזרוק הערה על כל סצנה וסצנה מהסרט המטופש הזה!!
ותכלס גם אין שם אפקטים משהו משהו, והאקשן...רגע, לא זכור לי אקשן בסרט הזה בכלל!
אני כל כך מאוכזב...זה לא יתואר במילים אפילו, אני מת לתפוס את סטן לי ולשאול אותו איך הוא הרשה? איך הוא נתן לדבר כזה לקרות?!?!?!
אני נותן לסרט הזה מ1 עד 10....מינוס מיליון!!!!! לא ללכת בשום פנים ואופן, לא לבעלי לב חלש!!
- THEMISSION
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 190
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני ראיתי אתמול את הסרט ואני חושב שעשו אותו מצויין הבמאי היה אמיץ ומקורי בזה שהוריד 3 כוכבים בסרט זה ונתן שפע של אפקטים וכיף במהלך הסרט.
היו קטעים מצחיקים וטובים.
אחלה סרט !
מחכה לסרט הרביעי.
היו קטעים מצחיקים וטובים.
אחלה סרט !
מחכה לסרט הרביעי.
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
אני גם נהניתי (זהירות ספויילר)
רק שההחלטה איזה גיבורים להרוג היא של התסריטאי ולא של הבימאי.
שימו לב שיש אלמנט משותף בשלושת הסרטים שלמעשה ברוב הסרט "הילדים" מתנהלים בלי אקסבייר.
שימו לב שיש אלמנט משותף בשלושת הסרטים שלמעשה ברוב הסרט "הילדים" מתנהלים בלי אקסבייר.
- THEMISSION
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 190
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
חבל על פרופסור איקס
בסידרה המצויירת הוא לא רואה תפיניקס ממטר חבל וולברין לא הרג אותה במקום להיות תקוע על התיקרה ...