תקלה ארצית רחבת היקף בתקשורת חברת בזק
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
"אז למה את לא מתקשרת מהבזק?" זועקת לנו הפרסומת של חברת בזק שרצה בימים האחרונים. למה? כי הקווים לא עובדים.
החל משעות הבוקר חווים חלק נרחב מתושבי המדינה בתקלה נמשכת בקווי הטלפון של חברת בזק.
התקלה מתאפיינת באי יכולת יצירת שיחה ממכשיר בזק (נשמע צליל חיוג אך לא ניתן להתקשר) ובאי יכולת מענה לשיחות המתקבלות אצל מנויי בזק (נשמע צלצול טלפון אך הצד השני לא נשמע ומתנתק).
מחברת בזק נמסר כי הם מתנצלים וכי הם מודעים לתקלה ברשת הטלפוניה שלהם וכי התקלה קיימת אצל כמחצית ממנויי החברה, אך מדגישים כי מרבית שיחות הטלפון בין מנויי החברה מתבצעות באופן תקין.
כזכור, רק לפני כחודשיים אירעה תקלה חסרת תקדים אחרת אצל חברת סלקום שנמשכה כמעט יום שלם. כולנו תקווה, וגם אני באופן אישי, משום שהקווים במשרד מושבתים לעת עתה, שהתקלה תיפתר במהרה.
החל משעות הבוקר חווים חלק נרחב מתושבי המדינה בתקלה נמשכת בקווי הטלפון של חברת בזק.
התקלה מתאפיינת באי יכולת יצירת שיחה ממכשיר בזק (נשמע צליל חיוג אך לא ניתן להתקשר) ובאי יכולת מענה לשיחות המתקבלות אצל מנויי בזק (נשמע צלצול טלפון אך הצד השני לא נשמע ומתנתק).
מחברת בזק נמסר כי הם מתנצלים וכי הם מודעים לתקלה ברשת הטלפוניה שלהם וכי התקלה קיימת אצל כמחצית ממנויי החברה, אך מדגישים כי מרבית שיחות הטלפון בין מנויי החברה מתבצעות באופן תקין.
כזכור, רק לפני כחודשיים אירעה תקלה חסרת תקדים אחרת אצל חברת סלקום שנמשכה כמעט יום שלם. כולנו תקווה, וגם אני באופן אישי, משום שהקווים במשרד מושבתים לעת עתה, שהתקלה תיפתר במהרה.
אלי חבוש
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
בזק שלחו לי תשובה לקונית והרי הציטוט לפניכם:itsik123
איזה מרכיב ברשת גרם לבעיה כל כך רחבה ?...
"אנו מבקשים לעדכן כי החל משעה אחת בצהריים שירות הטלפוניה של בזק חזר לסדרו, וכי ניתן להוציא ולקבל שיחות באופן מלא לכל הרשתות. זיהינו את מיקום התקלה, דבר שעזר לנו לטפל בתקלה ולהחזיר את השירות בזמן קצר יחסית. אנו שבים ומתנצלים בפני לקוחות בזק על התקלה החריגה."
צבי וורובל