לא יודע מה לעשות !!

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
asafalfa פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 409
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

טובב אז בקרוב אבא טס ל חול וחשבתי אולי לקנות לי אוזניות חדשות !
הבעיה היא שעד עכשיו אני לא ממש יודע מה יהיה לי טוב !:\ בגדול אני שומע הכל !
ממטאל לפואר , RNB ואפילו ישראלי כמו משינה !... בקיצור בהתחלה חשבתי לקנות את ה 650 אבל אז התחלתי לראות יש אוזניה כמו ה"701" שמגיע ל 10 עד 39800 אז היא נראתה לי קצת יותר טובה !... בקיצור אני לא מצליח לקבוע מה יהיה יותר טוב ! והייתי ממש רוצה את העזרה שלכם !...

יש לציין כי אמרו לי שה 650 לא שווה כי ישר אחרי זה צריך לקנות כבלים חדשים כי הכבל שאני מקבל איתו לא משהו והוא צריך גם מגבר רציני ביגלל ה 300 התנגדות שלו ! כאשר ל 701 יש הרבה הרבה יותר נמוך !(מה שאגב לא ברור לי איך -יש שינוי כזה רציני )...?

בקיצור HELP !!

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מה התקציב?
מה תחום השמיעה שלך? (לא יותר מ-20 עד 20K.....).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78786
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #3 

יש המון סקירות של אוזניות במאמרים שלנו.

ממליץ שתעבור עליהם ואני בטוח שזה יתן לך כיוון.

asafalfa פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

בגדול אני רוצה עד 400 דולר אני הולך לקנות בחנות של היהודים (B&H) אממ הבעיה היא שאני לא סגור על עצמי !.....

הייתי ממש רוצה לדעת את דעתכם בעיניין !האם 701 נחשב כיותר טוב מ 650 או שאני יכול לקנות משהו אחר !? שיהיה יותר טוב מ701 או מ 650 ...

יש בעיה נוספת שאני לא יכול לשמוע אותם כי לא כולם יש את ה 701 :\ אני קראתי רק ביקורות...

אז חשוב לי לשמוע את דעתכם ! ... בנוגע למגבר גם כאן יש לי בעיה ... שאני לא יודע מה מומלץ :\ אז...

יש לציין שעד עכשיו עבדתי עם 555 אבל פתאום אני מעוניין בשינוי רציני ! משהו חדש !אז זה למה אני מחפש ...

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #5 

ה 650 יהיה בעייתיות לתקציב שלך
מגבר ציני לא צליח להכניס איתן בתקציב הזה, והן בדרך כלל דורשות את זה.
בלי מגבר יש לך כמה אוםציות, ה 701 טובות אבל ביחס ל 650 זה עניין של טעם, למרות שהרבה יגידו לך שה 701 טובה מה 650 ומצד שני תראה הרבה אנשים שאומרים להיפך, מה שמחזק את הטענה שלי.
יש לך גם אופציה של אודיו טכניקה, איזה W1000 יכנסו לך בתקציב בכיף אם כי אני לא בטוח אם הם נמכרים ב B&H, תבדוק.
פרט לזה אני ממליץ לך לקרוא את הכתבות שפורסמו כאן באתר, חלקן שלי וחלקן של אנשים אחרים, הן יעזרו לך מאד להבין מי נגד מי ומה חשוב יותר ופחות.
בהצלחה.

asafalfa פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

קודם תודה על התגובה !...
יש לציין כי ה 400 דולר זה בשביל אוזניות בלבד אחרי זה אני כנראה יקנה לי איזה מגבר ב 200 -300 דולר נוספים האמת ששמעתי על ה AQUA וגם קראתי על ה LITTLE DOT 2
אז עיניין הכספי לא בעיה ...

יצא לי לקרוא את הביקורות ! והם עזרו הבעיה היא שאוזניות שהיו נראות מענינות בשבילי לא נמצאות בבקורות ... כמו ה 650 או 701 אוW1000 ...(מה אתה הייתה לוקח מבין השלושה ??)

בדקתי באתר שלהם וראיתי שיש להם את אודיו טכניקה הבעיה היא שאין את המודלים היקרים יותר ...
בנוגע לתקציב ראיתי כי 650 הוא 100 דולר יותר אך ב NEW EGG הוא הרבה פחות אז הכי הרבה אני יקנה משם !... הקטע הוא שאני מעוניין בשינוי רציני !אז מבחינה תקציבית אני מוכן לגלישה על גבול הטעם הטוב ...

דבר נוסף גם את 701 או w1000 יהיה צריך מגבר כדי לנצל אותם ולפתוח אותם כמו שצריך כך שאם יש כבר מגבר אז הוא יוכל גם לשמש ל650 ...
מסיבה לא ברורה ה 701 צועק לי ! א. אני חושב שהם יפות כל כך !! ב. הם מבית טוב ! ג. יש להם התנגדות לא גבוה מה שמקל עלי בלחבר אותו לכל מיניי מוצרים אחרים שקצת קשה להם להוציא כזה התנגדות (ללא מגבר)

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

אתה יכול להתחיל כאן

שליחה #7 

להשיג מגברי אזניות (ב-US ?) זה לא בעיה, רק תקבל פרופורציה מה קיים ב-400 $http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?t=68629
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

asafalfa כתב:קודם תודה על התגובה !...
יש לציין כי ה 400 דולר זה בשביל אוזניות בלבד אחרי זה אני כנראה יקנה לי איזה מגבר ב 200 -300 דולר נוספים האמת ששמעתי על ה AQUA וגם קראתי על ה LITTLE DOT 2
אז עיניין הכספי לא בעיה ...
...
זה כבר סיפור שונה, אם כי חשוב שתיבן שהדרישות מבחינת ההגברה של ה 650 לעומת ה 701 וה W1000 הן שונות מאד, בשורה התחתונה זה יתבטא בתקציב, אני חושב שתוכל "להסתפק" במגברים חזקים וטובים פחות עם 701 ו W1000 לעומת ה 650 שדורש מגבר חזק ואיכותי יותר.
asafalfa כתב: יצא לי לקרוא את הביקורות ! והם עזרו הבעיה היא שאוזניות שהיו נראות מענינות בשבילי לא נמצאות בבקורות ... כמו ה 650 או 701 אוW1000 ...(מה אתה הייתה לוקח מבין השלושה ??)
...
זה עניין של טעם וחוץ מזה שאת ה 701 ואת ה W1000 לא שמעתי אז אני לא יכול להגיד לך, וחוץ מזה אף אחד לא יכול לענות לך על התשובה הזאת, רק אתה אם תשמע את כולן ותראה מה הכי לטעמך.

asafalfa כתב: דבר נוסף גם את 701 או w1000 יהיה צריך מגבר כדי לנצל אותם ולפתוח אותם כמו שצריך כך שאם יש כבר מגבר אז הוא יוכל גם לשמש ל650 ...
...
כמו שכבר אמרתי, ה 701 וה W1000 לא דורשות הגברה חזקה בכלל, אני יכול להגיד לך שלפי כלל האצבע והשיטה הגורפת שלי, אתה יכול לשמוע בכיף אפילו בלי מגבר בכלל, במידה והמקור שלך יהיה טוב. מהסיבה הפשוטה, שה W1000 הן בעלות התנגדות של 40 אוהם, שזה נמוך מאד. דובר על זה לא מעט שהרווח שלהן מהגברה הוא יחסית נמוך.
לגבי ה 701 ההתנגדות שלהן היא 62 אוהם שזה גם יחסית נמוך, אם כי ספציפית הרווח שלהן מהגברה הוא מורגש וחיבוי מאד, אבל לא הייתי אומר חיוני בצורה אבסולוטית כדוגמאת ה HD 650 שההתנגדות שלהן היא 300 אוהם שזה הרבה מאד !
חשוב שתבין את זה לפני שאתה קובע עובדות, שבתאכלס (בלי להעליב) פשוט לא נכונות, או נכונות חלקית, בסדר ?
asafalfa כתב: מסיבה לא ברורה ה 701 צועק לי ! א. אני חושב שהם יפות כל כך !! ב. הם מבית טוב ! ג. יש להם התנגדות לא גבוה מה שמקל עלי בלחבר אותו לכל מיניי מוצרים אחרים שקצת קשה להם להוציא כזה התנגדות (ללא מגבר)
...
את כל זה אתה יכול להגיד בדיוק על ה W1000, יפות, בית לא פחות טוב, התנגדות אפילו נמוכה יותר.
שוב, היופי זה עניין של טעם, אך הוא לא חשוב כי עם יופי לא שומעים, שומעים עם האוזניה שאת הטעם שלה אתה צריך לטעום (לשמוע !) ואז להחליט.
בית טוב זה עניין של דעות קדומות/רושם ראשוני או נסיון, במקרה שלך אני חושב שהאופציה הראשונה, שזה לגיטימי, קורה לכל אחד כשהוא נתקל בחברות שהוא לא מכיר יותר מידי.
לגבי ההתנגדות כמו שאמרתי בשתי המקרים העניין לא קריטי כמו שאתה עושה ממנו, אני חושב שאם אתה הולך על ה 701 או W1000, יהיה לך עדיף להשקיע במגבר שמשולב עם DAC טוב, ורצוי שה DAC יהיה החלק החזק בחבילה הזאת, כי הוא יותר קריטי לדעתי במצב שלך עם האוזניות הללו.

בהצלחה.

asafalfa פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

The-Fox
א.נהנתי לקרוא את מה שכתבתה ! תמיד טוב ללמוד דברים חדשים (אני באמת חדש בתחום אז ...) :wink:

אז כך כמו שאתה יודע גם לי לא תיהיה את האפשרות כל כך להקשיב להם (W1000 או ה701 ) אבל בגדול אני מבין פחות או יותר על מה דברתה איתי !...

למרות שלא יצא לך לשמוע את 701 או את W1000 אני רואה שאתה אוהב להזכיר אותם הרבה ... האם יש סיבה לזו !
ב. האם החברה AKG לא נחשבת ל חברה באותו סדר גודל של אודיו טכניק ?

פשוט אם יש סיבה שאתה ממליץ אז אני יחפש במקום אחר איפה שמוכרים את המודל הזה כי אצל היהודים יש רק דגמים זולים שלהם !....

ג. מה שונה ה DAC מ AMP תמיד חשבתי שזה וזה עושים את אותה עבודה שזה הגברה ! (אז AQUA זה מגבר ולא DAC.?)

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

בבקשה, אני שמח לעזור 8)
חבל שלא יוצא לך להאזין לאחת מהאוזניות הללו, אני חושב שלקנות על עיוור ב 400$ אוזניה זה קצת בעיה, במיוחד לבן-אדם שלא מכיר את החברות הללו ויודע מה אופי הסאונד (בגדול) של כל חברה.

אני מזכיר את ה W1000 ואת ה 701 מכיוון שעושה רושם אתה נעול על ה 650, מבלי סיבה מיוחדת, אם היית שומע אותן ואומר לי שאהבת אותן מאד ביחס לאוזניות אחרות ברמה הזאת (דהיינו ה W1000 ו 701) הייתי אומר בסדר גמור, לך עליהן בלב שלם, שמח שמצאת את שמתאים לך, והייתי עוזר לך למצוא הגברה תואמת. אבל זה לא המקרה, ומבחינתך ה W1000 ה K701 וה 650 שוות ערך, והן פחות או יותר באותה רמה, יש כאלו שיגידו שאחת מהן טובה יותר או טובה פחות ביחס לאחרות, אבל זה נובע מהשינויים בחתימת הסאונד שייחודית לכל אוזניה. סנהייזר חברה מעולה בדיוק כמו ש AKG חברה מצויינת ובדיוק כמו ש Audio Techinica חברה מצויינת.
אלו חברות מהשורה הראשונה ואלו דגמים מהמובחרים שיש לחברות הללו להציע, אתה יכול להיות בטוח.

ה AQUA הוא מגבר, אין בו DAC.
מגבר תפקידו להגביר את האות החלש המגיע מהמקור, בגדול.
DAC תפקידו להמיר אותות דיגיטליים לאנלוגים.

asafalfa פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

אממ אין אף אחד כאן שמחזיק את אחד מה 3 כדי שיכול לתת אולי איזה טיפ :\...
מה שנראה לי שכל אחד שקונה אוזניות כאלה קונה בהתחלה כשבאצם הוא לא יודע כלום עליהם כי אין חנות אחת שתחלס נותנת לך להקשיב לאוזניה :\.. וזה בעיה אבל מה אני יכול לעשות?

:\ אז מה עושים האחרים לפני שהם קונים ...?

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

....הולכים לאנשים במודעות יד שנייה להקשיב וצוברים הרבה ניסיון 8)

לדעתי SENN-ים למינהם הם נאמנים למקור לחלוטין - אין הדגשים של צלילים (באסים או גבוהים) כך שאם אתה BASSHEAD הם פשוט לא מתאימים לך.

אתה גם יכול לשלוח הודעה לבחור שקנה W1000 (כמה הודעות למטה ולשאול מה דעתו או אפילו תקבעו דייט :D )

ציטוט (סליחה על הפלגיאט :wink: )
להאזין לסנהייזר (כל הדגמים) אתה יכול באדר סוכניות ברחוב החשמונאים בתל-אביב.
לגראדו (כל הדגמים) אתה מוזמן לגשת למולי מסינמה פרדיסו שבנמל תל-אביב הישן.

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

קבל תיקו\תוספת

שליחה #13 

לאורי יפה יש את כל הגרדואים מעל 125 SR
למולי עד 125

asafalfa פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

טוב נבדוק אני יגיע לשם השבוע נשמע את SENN ... תודה על המידע !...
ואתה צודק רק עכשיו ראיתי שיש איזה אחד שקונה\קנה את ה W1000 אז נראה אולי הוא "בעיניין"
:lol:

אין כאן אף אחד שמחזיק 701 :\?!!?

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

דבר עם איתמר, הוא מחזיק 701. הוא בחור טוב, אני מאמין שלא תיהיה לו בעיה לעזור לך בעיניין.
בהצלחה (Y)

לגבי ה W1000, אלעד נמצא כרגע בארה"ב עד כמה שאני יודע, נקווה שהוא יחזור בקרוב, אז אני אקבל אותן לידיי, לערוך סקירה עליהן, לראות אם הן נשמעות כמו שהן נראות :twisted:

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”