XBMC בקרוב באייפון 4 ובאייפד
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78821
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
לאוהדי XBMC, מתברר שה-PORT של זה לאייפון 4 ולאייפד כמעט מוכן.
http://xbmc.org/theuni/2011/01/20/you-a ... d-iphone4/
ואגב, זה גם אומר שהפורט של BOXEE לאייפד גם כמעט מוכן (ראיתי אחד כזה בפעולה ב-CES)
http://xbmc.org/theuni/2011/01/20/you-a ... d-iphone4/
ואגב, זה גם אומר שהפורט של BOXEE לאייפד גם כמעט מוכן (ראיתי אחד כזה בפעולה ב-CES)
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
תודה עופר , זה ניראה מאוד מבטיח ,אם XBMC תנגן סרטי MKV כמו שצריך לעומת VLC שדיי נכשלה בזה אז זה יהיה פשוט מעולה 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78821
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
קשה לי להאמין שזה יעבוד, מסיבה מאוד פשוטה - רק ל-QUICKTIME מותר לגשת לפיענוח החומרה במכשירים. זה אומר שכל מי שמנגן תכנים שאינם QUICKTIME צריכים לפענח אותם בתוכנה, מה שיבזבז משמעותית בטריה וכו'.
מה שזה כן יכול לעשות, בתקווה, זה לאפשר לנו לגשת לתכנים באותה קלות שאנחנו ניגשים אליהם כיום. הכי כיף יהיה פשוט להריץ את התוכנה על האייפד ולהמשיך לראות תוכן כלשהו שהפסקתם לאחר שאחד הילדים (ואני מדבר מנסיון) משתלט על המסך הראשי שלכם...
אישית, מה שאני באמת מחכה לו זה בוקסי ל-iPad...
מה שזה כן יכול לעשות, בתקווה, זה לאפשר לנו לגשת לתכנים באותה קלות שאנחנו ניגשים אליהם כיום. הכי כיף יהיה פשוט להריץ את התוכנה על האייפד ולהמשיך לראות תוכן כלשהו שהפסקתם לאחר שאחד הילדים (ואני מדבר מנסיון) משתלט על המסך הראשי שלכם...
אישית, מה שאני באמת מחכה לו זה בוקסי ל-iPad...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
עפר ,אבל כתוב שם שXBMC לא תגיע לאפסטור -
התקנתי את XBMC על האיפון 4 שלי ,הממשק זוועתי יש להם עוד לא מעט התאמות לעשות למסכים כאלו ...
אבל התוכנה עושה את העבודה שלה ,בינתיים בדקתי עם הפרק החדש של CSI שיצא בלילה (כמובן ב720P - MKV )
וזה עובד לא רע בכלל ,לא שמתי לב לקירטועים בסרט עצמו וגם הסאונד עובד מצוין ,אני ימשיך לנסות והעדכן.
בנוסף כתוב -As you might have guessed, you won’t be seeing XBMC in the app-store any time soon, since it directly competes with apple products. You will need to jailbreak your device first. After that, head to the wiki for instructions for the atv2 or ipad/iphone....
עידכון :# Also fully hardware accelerated for most formats....
התקנתי את XBMC על האיפון 4 שלי ,הממשק זוועתי יש להם עוד לא מעט התאמות לעשות למסכים כאלו ...
אבל התוכנה עושה את העבודה שלה ,בינתיים בדקתי עם הפרק החדש של CSI שיצא בלילה (כמובן ב720P - MKV )
וזה עובד לא רע בכלל ,לא שמתי לב לקירטועים בסרט עצמו וגם הסאונד עובד מצוין ,אני ימשיך לנסות והעדכן.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2