גרסאת בטא חדשה ל waze לאייפון
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Waze מתכוננים לגרסא 3.0 ושחררו בטא לנסיינים שלה. הגרפיקה שופרה וכוללת מעברים חכמים שמאימים מאוד את התחושה של מהירות האפליקציה. התוכנה תומכת גם במסכי retina והביצועים והיציבות שופרו.
אני נוהג עם זה היום. בינתיים עובד יפה. אהבתי את זיהוי השוטרים עם beacon אנימציה שמראה לך את טווח הראיה של השוטר... גם המעברים החלקים נותנים תחושה מאוד חלקה לממשק.
אהבתי גם את היכולת שליטה לאן האודיו זורם - מניעת מעבר ל bt באופן אוטומטי. הייתי רוצה עוד שליטה על זה (ברמת ״האודיו יועבר ל bt, ל dock או לרמקולים). נמשיך לנסות את זה במהלך היום ונראה. בינתיים אני לקוח מרוצה.
אני נוהג עם זה היום. בינתיים עובד יפה. אהבתי את זיהוי השוטרים עם beacon אנימציה שמראה לך את טווח הראיה של השוטר... גם המעברים החלקים נותנים תחושה מאוד חלקה לממשק.
אהבתי גם את היכולת שליטה לאן האודיו זורם - מניעת מעבר ל bt באופן אוטומטי. הייתי רוצה עוד שליטה על זה (ברמת ״האודיו יועבר ל bt, ל dock או לרמקולים). נמשיך לנסות את זה במהלך היום ונראה. בינתיים אני לקוח מרוצה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אגב, יש באגים - בעיקר בתצוגה הגרפית.
yairf,
לא רואה כיוון כללי שזה לא יהיה בחינם. אפילו קמו להם מתחרים בחו"ל על הנישה של ניווט חברתי.
manola,
כן.
yairf,
לא רואה כיוון כללי שזה לא יהיה בחינם. אפילו קמו להם מתחרים בחו"ל על הנישה של ניווט חברתי.
manola,
כן.