תגובות להכרזה: שינויים והרחבות באתר HTCafe
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תודה לכולם!
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
בעקבות כמה שאלות על פורום קפה כללי, אנחנו משנים את שמו ל-"בית קפה".
השם החדש מרמז על אופיו של הפורום הזה - שיחה על כל מה שקשור לקפה, ואינו שייך לפורומים האחרים.
השם החדש מרמז על אופיו של הפורום הזה - שיחה על כל מה שקשור לקפה, ואינו שייך לפורומים האחרים.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
מקווה שדווקא מי שמחפש מידע על קפסולות או 'טורקי של עלית' יגיע להודעות מקצועיות על E61, טמפרים וכו'..
אם אני לא הייתי קורא במקרה כל מיני דברים שלא הבנתי בהם הייתי עוד מתלבט בין דלונגי למורפי-ריצ'ארדס
אם אני לא הייתי קורא במקרה כל מיני דברים שלא הבנתי בהם הייתי עוד מתלבט בין דלונגי למורפי-ריצ'ארדס
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יש בזה משהו אבל אם מישהו כזה ישאל אז כבר יענו לו מכל כיוון.
קורא פסיבי יכול להסתכל גם בפורומים האחרים.
קורא פסיבי יכול להסתכל גם בפורומים האחרים.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
לא לשכוח לפתוח פורום קפה מבושל, שחור ,וטורקי - לכל אותם חדשים שרוצים להיכנס וללמוד איך לייצר קאיימק בקפה חבל שיקפצו בטעות ל E-61
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
דבוטאנט כתב
עכשיו אני רואה שבכל אופן אני תמיד מגיע למכלול ההודעות החדשות, כך שלא חייבים להכנס בכל פעם לתת-פורום אחר.
מעולה
moti_r כתביש בזה משהו אבל אם מישהו כזה ישאל אז כבר יענו לו מכל כיוון.
קורא פסיבי יכול להסתכל גם בפורומים האחרים...
מי שרוצה לקרוא פורומים אחרים תמיד מוזמן.
הבעיה היא בד"כ בכיוון ההפוך, של קריאת מידע לא רלוונטי עבורך שיוצר רעש ומונע השתתפות....
עכשיו אני רואה שבכל אופן אני תמיד מגיע למכלול ההודעות החדשות, כך שלא חייבים להכנס בכל פעם לתת-פורום אחר.
מעולה
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
נכון.
ובנוסף, אם תלך ללינק הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ditprofile
תוכל אפילו לבחור את הפורומים שלגביהן תקבל עדכון כשיש הודעות חדשות.
ברירת המחדל היא, כמובן, כל הפורומים. אני ממליץ להשאיר את זה דולק
אבל אם את מישהו, למשל, ממש לא מעניין לשמוע על מכונות אוטומטיות - הוא יכול לכבות את העדכונים מהפורום הזה, ולבקר שם רק באופן יזום, כשבא לו.
ובנוסף, אם תלך ללינק הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ditprofile
תוכל אפילו לבחור את הפורומים שלגביהן תקבל עדכון כשיש הודעות חדשות.
ברירת המחדל היא, כמובן, כל הפורומים. אני ממליץ להשאיר את זה דולק
אבל אם את מישהו, למשל, ממש לא מעניין לשמוע על מכונות אוטומטיות - הוא יכול לכבות את העדכונים מהפורום הזה, ולבקר שם רק באופן יזום, כשבא לו.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

גם אם תתאמץ לא תצליח להוציא קאיימק מקפה....bossgt6 כתב:לא לשכוח לפתוח פורום קפה מבושל, שחור ,וטורקי - לכל אותם חדשים שרוצים להיכנס וללמוד איך לייצר קאיימק בקפה חבל שיקפצו בטעות ל E-61...
קאיימק זאת גבינה - http://en.wikipedia.org/wiki/Kaymak
אתה מתכוון לקופוק.
http://www.htcafe.co.il/p-1.article01917
זה שיבוש ישראלי נפוץ כמו שקוראים לקנקן פינג'אן ולא לספל קפה.
קודם כל, כל הכבוד על זה שמוצאים את המוטיבציה והזמן להשקיע.
אם יתחילו להכנס לכאן עשרות נושאים חדשים ביום, אז אולי הייתי רואה בזה צורך, אבל אני מתנגד לפיצול מיותר באופן עקרוני בגלל שמניסיוני בפורומים קטנים זה יוצר פחות "תנועה מורגשת", ההודעות המעטות מתפזרות לכמה מקומות ואז הפורום כולו מאבד מומנטום. אבל אני מקווה שלא יהיה כך.
אם יתחילו להכנס לכאן עשרות נושאים חדשים ביום, אז אולי הייתי רואה בזה צורך, אבל אני מתנגד לפיצול מיותר באופן עקרוני בגלל שמניסיוני בפורומים קטנים זה יוצר פחות "תנועה מורגשת", ההודעות המעטות מתפזרות לכמה מקומות ואז הפורום כולו מאבד מומנטום. אבל אני מקווה שלא יהיה כך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
מאור_בר,
כל האתרים בקבוצה היו בנויים כך ותמיד (ללא שום חריג) כל פיצול גרר ויכוחים. אני שמח לדווח שחוץ ממקרים בודדים שהתברר שלפורום באמת אין זכות קיום, מרביתם עומדים על תילם ומצליחים...
כל האתרים בקבוצה היו בנויים כך ותמיד (ללא שום חריג) כל פיצול גרר ויכוחים. אני שמח לדווח שחוץ ממקרים בודדים שהתברר שלפורום באמת אין זכות קיום, מרביתם עומדים על תילם ומצליחים...
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
שלום לכולם,
אני חושב שהפיצול הוא רעיון מצוין.
לי לא יוצא, לאחרונה (מכל מיני סיבות), להיכנס יותר מדי וכשאני נכנס אני רואה מלא הודעות חדשות שאולי רק כמה בודדות מעניינות אותי וזה קצת מעיק שצריך לעבור על כולם ולראות מה באמת מעניין אותי, עד כדי כך שאני לפעמים מוותר ויוצא.
עם הפיצול החדש אני אוכל להיכנס לתת פורום שבו אני יודע שאמצא דברים שמעניינים אותי מראש.
עופר, בהצלחה!
אני חושב שהפיצול הוא רעיון מצוין.
לי לא יוצא, לאחרונה (מכל מיני סיבות), להיכנס יותר מדי וכשאני נכנס אני רואה מלא הודעות חדשות שאולי רק כמה בודדות מעניינות אותי וזה קצת מעיק שצריך לעבור על כולם ולראות מה באמת מעניין אותי, עד כדי כך שאני לפעמים מוותר ויוצא.
עם הפיצול החדש אני אוכל להיכנס לתת פורום שבו אני יודע שאמצא דברים שמעניינים אותי מראש.
עופר, בהצלחה!
- עזי
- חבר במועדון HT

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
פיד RSS מאוחד
בהודעה על פיצול הפורומים מוזכר פיד RSS מאוחד לכל הפורומים אך הקישור שצורף מוביל לפיד של מאמרים בלבד.
האם אכן קיים פיד RSS מאוחד לכל הפורומים?
האם אכן קיים פיד RSS מאוחד לכל הפורומים?