Meizu M9II - הסמארטפון הכי חזק שיצא השנה?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73337
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://www.meizume.com/meizu-m9-news/12 ... -m9ii.html

Meizu כבר שיחרה את ה M9 שנראה די מרשים בפני עצמו, אבל לקראת המחצית השנייה נראה את ה M9II שכרגע נראה כסמארטפון המרשים ביותר שהוכרז. עם מסך 4.5 אינץ ברזולוציה של 1280x854 או 1200x800, זיכרון בנפח של1Gb RAM/ROM, מעבד כפול יבה A9 וזיכרון איחסון של 16Gb אני די בטוח שזה המכשיר הכי חזק שיצא לנו לשמוע עליו עד היום.

המחיר יעמוד כנראה על 540 דולר והמוצר יגיע לשוק במחצית השנייה של השנה.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

אי אפשר להתייחס ולהשוות את המכשירים שמוצגים בימים אלה ב CES וחלקם מושקים כבר בשבועות הקרובים, למכשיר שאמור להשתחרר במקרה הטוב עוד חצי שנה. מכשיר שלא השתחררו פרטים רשמיים מלאים לגביו ולגבי המפרט המלא שלו (על פי הפרסום זה יכול להגיע לחנויות רק בסוף השנה), בדיוק כמו שהיא אפשר להכניס את האייפון 5 למשוואה שבטוח יושק לא יאוחר מהרבעון השלישי ובטוח יכיל חומרה מאו חזקה (קשה לי להאמין שהוא לא יכיל מעבד כפול ליבה). כי עד אז, אנחנו כבר נראה עוד גל אחד או שניים של מכשירים חדשים שיצאו לשוק....

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #3 

הכי חזק?
ה HD2 למשל עדיין יותר מרשים במפרט שלו ובשוק מ 2009.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

אפשר אם מתייחסים לכלל המכשירים שכבר יש לגביהם מידע ושיושקו במהלך השנה. כרגע זהו המכשיר הכי חזק שידוע לנו לגביו שעדיין לא הושק ושיושק השנה - לא? ברגע שנדע פרטים על מכשירים אחרים בהחלט יתכן שהטענה הזו כבר תתבדה וינמצא מכשיר יותר מרשים (האיפון הבא למשל אולי?), אבל נכון לעכשיו זהו המכשיר עם המפרט הכי חזק שיצא לי לראות.

roypeles - אתה בכלל בודק את עצמך לפני שאתה רושם משהו? ה HTC HD2 מגיע עם מעבד עם ליבה בודדת ולא ליבה כפולה, עם מסך ברזולוציה יותר נמוכה, איך בדיוק ואפא הוא יותר מרשים?!

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #5 

Huber,
התואר הזה הוא בעייתי קצת כאשר אתה מגדיר את המכשיר הכי חזק שיושק השנה, בזמן שאנחנו נמצאים רק בחודש ינואר ואתה מדבר על מכשיר שאולי ישק בחודש דצמבר. פרסומים כאלה נעשיים בעיקר בשביל הטיזר ובשביל לשמר את הגחלת של החברה, באמת לא מסתתר מכשיר מוחשי וסגור מאחורי פרסום רחוק טווח כזה. אגב, ההבדל בינו לבין המכשירים החזקים מ CES הוא בעיקר ברזולוצית המסך ותו לא

לדוגמה, אני לא בטוח שהספק שלו יהיה טוב משל נניח מכשירי LG כפולי הליבה שהוכרזו ב CES שיהיו עם מסכי ה 4 אינצ' המדהימים שלהם (ה black יהיה כנראה המכשיר בעל המסך האיכותי ביותר הקיים...גם יותר מה Super AMOLED של סמסונג), עם יכולות לכידת ופיענוח וידאו של 1080p, עם מצלמה אחורית 8MP וקידמית 1.3MP ועם יציאת HDMI,.....רק מלכתוב את זה אני מזיל ריר על הלפטופ המיושן שלי :cry:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

מה עושה מכשיר אחד יותר עוצמתי מהשני? בעיקר מעבד/GPU, מסך כזה או אחר וכמות זיכרון, לא? כיום כל המכשירים שנראה בעתיד הקרוב יהיו מבוססים מעבד כפול ליבה A9, ככה שפה אין יותר מידיי תחרות. לגבי זיכרון, שוב, בכל אלו שיצא לי לשמוע עליהם בעתיד הקרוב יהיה גיגה זיכרון RAM/ROM וכ 8-16 גיגה זיכרון איחסון. ככה שהדבר שקופץ פה לעין הוא בהחלט המסך. קשה לדעת את האיכות האמיתית של מסך לפני שהוא מושק, אבל כרגע אני לא מכיר שום סמארטפון שמתקרב לרזולוציות המוצגות במפרט שלעיל. אז הטיזר הצליח, המכשיר בהחלט תפס את תשומת ליבי מספיק בשביל לשתף את המידע פה :wink:

שוב - הכל יכול להתשנות במהלך השנה (או מחר), אבל כרגע זהו המכשיר הכי מרשים שיצא לי לראות. בגלל זה ציינתי כרגע כמהוכמה פעמים ושמתי סימן שאלה בכותרת, אין דרך לדון במה שיהיה בעתיד ושעליו אין לנו מידע, אבל לגבי המידע שכן יש לנו כרגע - אני לא רואה מכשיר יותר מרשים.

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #7 

Huber כתב:אפשר אם מתייחסים לכלל המכשירים שכבר יש לגביהם מידע ושיושקו במהלך השנה. כרגע זהו המכשיר הכי חזק שידוע לנו לגביו שעדיין לא הושק ושיושק השנה - לא? ברגע שנדע פרטים על מכשירים אחרים בהחלט יתכן שהטענה הזו כבר תתבדה וינמצא מכשיר יותר מרשים (האיפון הבא למשל אולי?), אבל נכון לעכשיו זהו המכשיר עם המפרט הכי חזק שיצא לי לראות.

roypeles - אתה בכלל בודק את עצמך לפני שאתה רושם משהו? ה HTC HD2 מגיע עם מעבד עם ליבה בודדת ולא ליבה כפולה, עם מסך ברזולוציה יותר נמוכה, איך בדיוק ואפא הוא יותר מרשים?!
...
אין מה לעשות...
ה-HD2 הוא כל כך מרשים עד שלפעמים אפשר להתבלבל ולחשוב שהספק יותר גבוה ממה שהוא באמת :lol:
HD2 FTW!!!!! :twisted:

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #8 

מסך זה ממש לא רק רזולוציה, בטח במכשירים קטני אינצ' כל כך, כאשר הרזולוציה מגיעה לרמות שכבר לא מרגישים את ההבדלים. לראייה ניתן לתת את מסכי ה Super AMOLED של ה SGS שנחשבים למסכים איכותיים יותר ממסכי הרטינה של האייפון 4 למרות הרזולוציה העדיפה של האייפון. חפש קצת חומר ברשת על המסך של ה LG Black ועל ההשוואה שעשו לו אל מול מסך הרטינה וה Super AMOLED...התוצאות מאוד מפתיעות (אגב, בגלל מסכי ה AMOLED האיכותיים של סמסונג, אני חושב ש HTC נדחקה קצת לאחור וזה מכיוון שהם נתקעו עם מסכי ה LCD האיכותיים קצת פחות)

אגב, למרות שאני חובב תחרויות וחייב להשוות ולהגדיר מי בעיני הוא אלוף החומרה, במקרה הזה בגלל כל העושר שנחת עלינו, עדיין לא עשיתי השוואה כדי לבחור במנצח (לטעמי) של הסמארטפון והטאבלט החזקים ביותר (יש כמה מתמודדים)...צריך לעבור על המפרטים ולהשוות את הכל אחד לאחד כדי לראות מי עדיף כאן (ללא ספק שבטיזר ובציפיות, הטאבלט של מוטורולה הוא האלוף הבלתי מעורער)

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #9 

Huber כתב:
...
הוא מרשים בעיקר אנשים שחשבו שווינדוס מובייל זה סוס מת כבר לפני 3 שנים. הוא לא מרשים לא את בעלי אייפון 3GS ומעלה ולא את בעלי האנדרואידים החדשים
Need more cowbell

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”