Samsung Galaxy S I9000 בסלקום - 2 בעיות מעיקות

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
DaveVak פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

הי,

אני קרוב לחודש עם המכשיר ופרט לשתי הבעיות האלו אני די מרוצה ממנו. בסה"כ שדרגתי ממכשיר בן 4 שנים (סוני אריקסון k800i או משהו כזה) וכל הפונקציות של הסמארטפון פתחו לי פשוט עולם חדש.
אבל נתקלתי ב-2 בעיות נורא אקוטיות ומעיקות מבחינתי. התמיכה של סלקום נורא מוגבלת כיון שהם פשוט לא מכירים מספיק את המכשיר. הם די נפנפו אותי בטענה כי אלו פשוט תכונות של המכשיר ואני תוהה האם אחרים גם נתקלו בהן:

1. איכות שידור ירודה - בפלאפון הישן שלי שמעו אותי מצויין, אבל כמעט כל אדם איתו שוחחתי מהמכשיר החדש התלונן שהוא שומע אותי גרוע. נתקלו בתופעות של שמע עמום, מפולטר וגם קצת הד, כאשר בדרך כלל הבעיה מחמירה ככל שהשיחה מתארכת.

2. צלצול - לי זה נראה די מוזר. לא משנה באיזה רינגטון אני משתמש (שלי, מברירות המחדל של המכשיר) יש לי צלצול אחד של שקט, כלומר לא מצלצל או אם יש רטט אז רק רוטט), צלצול שני מתחיל הרינגטון, אבל בווליום ממש נמוך, צלצול שלישי כבר ממשיך הרינגטון בווליום נורמלי. כלומר אני בעצם שומע את המכשיר מצלצל רק מהצלצול השלישי. בסלקום התעקשו שזה פשוט בדומה למכשיר נוקיה הישנים (מה ?!) ולא ממש הצלחתי לשכנע אותם שיש בעיה. אם תוסיפו את זה לפגם בעיצוב בו הספיקר בתחתית המכשיר, כאשר המכשיר נמצא על בגד או משהו בקושי שומעים אותו, אם בכלל.

אני תוהה, האם אנשים נתקלו בזה ? אנשים בסלקום ? אורנג' ? פלאפון ? מכשיר מחו"ל ? מעניין אותי האם הבעיה היא עם הרום של סלקום, עם המכשיר שלי או בכלל עם מכשיר הגלאקסי הזה. האם אני יכול לפתור את זה עם שינוי רום, החלפת מכשיר, פניה לסמסונג ישראל (אני תוהה אם התמיכה שלהם מכירה כבר את המכשיר), להשלים עם זה או פשוט לעבור לאייפון 4 (אני שומע את חבר שלי מצויין שם).
קצת הזוי מבחינתי שאלו דברים נפוצים בגלאקסי, קשה לי להאמין שהוא היה כזה נפוץ אם כן (ספציפית בעיה 1).

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

1( זה לא אמור לקרות. איכות השידור של ה SGS נהדרת. יכול להיות שזה קשור לגרסה של של סלקום שבה אתה משתמש. בכל מקרה, זה לא אמור לקרות!
2( במקרה זה סלקום צודקים. הווליום של הצלצול ב SGS עולה בהדרגה. אם זה מציק לך יש דרכים לבטל את זה אבל הם דורשים רוט למכשיר.

DaveVak פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

eagle75 כתב:1( זה לא אמור לקרות. איכות השידור של ה SGS נהדרת. יכול להיות שזה קשור לגרסה של של סלקום שבה אתה משתמש. בכל מקרה, זה לא אמור לקרות!
2( במקרה זה סלקום צודקים. הווליום של הצלצול ב SGS עולה בהדרגה. אם זה מציק לך יש דרכים לבטל את זה אבל הם דורשים רוט למכשיר.
...
תודה על התגובה,

לגבי 1, אנשים שיש להם גם מכשיר של סלקום, האם נתקלתם בזה ? מה לגבי כאלו שיש להם מאורנג' או פלאפון ?
לגבי 2, שמעתי שלקבל הרשאות root לא פוגע באחריות עקב החוק החדש, אבל לא ראיתי אזכור לזה כשקראתי את החוק אתמול. יש אמת מסויימת בזה ?

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #4 

לגבי סעיף 1- לי יש את המכשיר מסלקום, לא החלפתי רום ולא עשיתי שום שינוי- ואין לי בעיה כזו.

DaveVak פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

ds123 כתב:לגבי סעיף 1- לי יש את המכשיר מסלקום, לא החלפתי רום ולא עשיתי שום שינוי- ואין לי בעיה כזו.
...
אני מתכנן ללכת מחר למוקד השירות היותר גדול של סלקום באזור שלי ולפתור את זה אחת לתמיד.
אשמח אבל לפני זה אם תוכל לבדוק לי (או כל מי שיש לו סמסונג בסלקום).
תחת "רשתות תקשורת סלולרית" מה בחרתם ב"מצב רשת" ? אוטומטי ? GSM ?
כמה סולמות קליטה אם כך יש לכם ? לי כשאני בוחר אוטומטי מספר הסולמות הוא 2-3 ולפעמים אפילו 1. כשאני בוחר GSM אני באופן די קבוע על 4. בכל אופן, לא משנה מה אני בוחר ברוב השיחות אומרים לי שלא שומעים אותי טוב...

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #6 

DaveVak כתב:
ds123 כתב:לגבי סעיף 1- לי יש את המכשיר מסלקום, לא החלפתי רום ולא עשיתי שום שינוי- ואין לי בעיה כזו.
...
אני מתכנן ללכת מחר למוקד השירות היותר גדול של סלקום באזור שלי ולפתור את זה אחת לתמיד.
אשמח אבל לפני זה אם תוכל לבדוק לי (או כל מי שיש לו סמסונג בסלקום).
תחת "רשתות תקשורת סלולרית" מה בחרתם ב"מצב רשת" ? אוטומטי ? GSM ?
כמה סולמות קליטה אם כך יש לכם ? לי כשאני בוחר אוטומטי מספר הסולמות הוא 2-3 ולפעמים אפילו 1. כשאני בוחר GSM אני באופן די קבוע על 4. בכל אופן, לא משנה מה אני בוחר ברוב השיחות אומרים לי שלא שומעים אותי טוב...
...
אוטומטי.
מספר הסולמות כמעט כל הזמן על 4. לפעמים יורד ל 3-2. בכל אופן, אף פעם לא אמרו לי שלא שומעים אותי טוב.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”