מונה כונס נכסים ל Modu
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
שערנו שזה עלול לקרות וזה באמת קרה - מונה כונס נכסים לחברת מודו: http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/193 ... 2&tmp=2758
אני אישית מצטער, כי זה היה רעיון מבריק שיכל להצליח בגדול אילו היינו עדיין בשנת 2005.
אני אישית מצטער, כי זה היה רעיון מבריק שיכל להצליח בגדול אילו היינו עדיין בשנת 2005.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אבל איך זה יכול להיות ? מודו זה הדבר הכי מדהים בעולם.. !!!!
נ.ב
אשמח שמישהו כבר יגלה לי מה זה עושה, סליחה מה זה עשה, סליחה מה זה אמור היה לעשות.
נ.ב
אשמח שמישהו כבר יגלה לי מה זה עושה, סליחה מה זה עשה, סליחה מה זה אמור היה לעשות.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אמור היה להיות טלפון סלולרי מודולרי, מאפשר לך לחבר אביזרים לטלפון, כשיצא סמרטפון רגיל שכלל במעט הכל ונראה יותר טוב מהמוצר - פשוט המוצר איבד מהמטרה שלו ומהשווקים הפוטנציאלים.Lior_M כתב:אבל איך זה יכול להיות ? מודו זה הדבר הכי מדהים בעולם.. !!!!
נ.ב
אשמח שמישהו כבר יגלה לי מה זה עושה, סליחה מה זה עשה, סליחה מה זה אמור היה לעשות....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
באסה,TANDBERG כתב:אמור היה להיות טלפון סלולרי מודולרי, מאפשר לך לחבר אביזרים לטלפון, כשיצא סמרטפון רגיל שכלל במעט הכל ונראה יותר טוב מהמוצר - פשוט המוצר איבד מהמטרה שלו ומהשווקים הפוטנציאלים.Lior_M כתב:אבל איך זה יכול להיות ? מודו זה הדבר הכי מדהים בעולם.. !!!!
נ.ב
אשמח שמישהו כבר יגלה לי מה זה עושה, סליחה מה זה עשה, סליחה מה זה אמור היה לעשות.......
אז כבר לא אוכל להתקשר לתנור שלי, או לברז בגינה..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
באג רוצים 400 שחIamEzio כתב:נכון ,אני גם זוכר שהיה מבצע והוא נימכר ב300 שקל...
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה בערך 399 ש"ח מעל למחיר השוק היום.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
lets all meet up in the year 2000(15)Lior_M כתב:באסה,TANDBERG כתב:אמור היה להיות טלפון סלולרי מודולרי, מאפשר לך לחבר אביזרים לטלפון, כשיצא סמרטפון רגיל שכלל במעט הכל ונראה יותר טוב מהמוצר - פשוט המוצר איבד מהמטרה שלו ומהשווקים הפוטנציאלים.Lior_M כתב:אבל איך זה יכול להיות ? מודו זה הדבר הכי מדהים בעולם.. !!!!
נ.ב
אשמח שמישהו כבר יגלה לי מה זה עושה, סליחה מה זה עשה, סליחה מה זה אמור היה לעשות.......
אז כבר לא אוכל להתקשר לתנור שלי, או לברז בגינה.....
אני מבין את הנטיה הטבעית לציניות, אבל Vendor גדול למכשירים סלולריים בישראל היה יכול להיות מצוין וסך הכל דב מורן הוא דמות חיובית.
זה לא איזה מפלצת מזהמת של האחים עופר
מה פתאום "כספו בלבד"? אין לי זמן להביא נתונים מדוייקים אבל יש שם ימבה משקיעים כולל חובות לבנקיםקרוקס44 כתב:חבל שדב מורן הגיע עם רעיון מוצלח אבל איחר את זמנו
אם נשפוט אותו על מודו בלבד הרי שצריך לתת לו שאפו גדול על שהוא סיכן את כספו בלבד ולא ביצע אקזיט על חלום שלו בכסף של אחרים......
חלק מהכסף הוא שלו אבל לא הכל
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
חבל - עצוב - שימותו הקנאים שחיכו לדב בפינה שיהיה לו בהצלחה בהמצאה הבאה . זה לא הבעייה במודו או במומנטום זה הבעיה בקהל הלקוחות שלא הפנימו שמודו והג'אקטים שלו זה רעיון גאוני וצריך להיות בכל בית ובכל כיס .
GO VEGAN
שאם היו מצליחים היו דופקים בוננזה רצינית, ואם הוא היה מגיע עם 0 הון ו-0 שם מהבית אף אחד לא היה מסתכל עליו.שח_מט כתב:מה פתאום "כספו בלבד"? אין לי זמן להביא נתונים מדוייקים אבל יש שם ימבה משקיעים כולל חובות לבנקיםקרוקס44 כתב:חבל שדב מורן הגיע עם רעיון מוצלח אבל איחר את זמנו
אם נשפוט אותו על מודו בלבד הרי שצריך לתת לו שאפו גדול על שהוא סיכן את כספו בלבד ולא ביצע אקזיט על חלום שלו בכסף של אחרים......
חלק מהכסף הוא שלו אבל לא הכל...
אני חושב שהיחס בישראל בכלל ובשוק הטכנולוגיה בפרט למודו ודב מורן הוא יחס נוראי ומגעיל שמעיד על כמה שרוב האנשים בתחום הם צרי עין.