מתי בפעם האחרונה קיבלתם מייל פירסום לויאגרה?

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

על פי דוח ניטור הספאם של מעבדת קספרסקי לחודש נובמבר 2010 עולה כי פעילות הספאם הפרמצבטי בירידה, התקפות הפישינג נגד פיי-פל צוללות, פייסבוק מחזקת את מעמדה כמטרת פישינג וארה"ב נעלמת מטבלאות הפצת הספאם.

על פי ההודעה בעקבות הדו"ח נאמר כי היקפי דואר הזבל המשווקים ויאגרה ותרופות אחרות ירדו במהלך חודש נובמבר בשיעורים ניכרים, בעיקר בשל סגירת אתר SpamIt.com ומעצר מפעילו הרוסי, איגור גוסב, מי שנודע בכינוי מלך הספאם, כך עולה מדו"ח ניטור הספאם של מעבדת קספרסקי לחודש נובמבר המיוצגת בישראל על ידי פאוור תקשורת.

על פי הערכת כותבי המחקר, ירדה פעילות הספאם הפרמצבטי מ-40% מכלל משלוחי הספאם אל פחות מסף ה-30% בסוף החודש, גם בשל פעילות מניעה אינטנסיבית בארה"ב והערכות כי אתרי ספאם בארה"ב וקנדה הבינו כי גם הם עשויים להיות הבאים בתור על כוונת רשויות אכיפת החוק.

מדו"ח הניטור של קספרסקי עולה עוד כי פיי-פאל, שירות התשלומים של אי-ביי, שהיה ונותר היעד הבלתי מעורער של מתקפות פישינג, ממשיך להציג ירידה עיקבית בהתקפות המכוונת כלפיו. מהדו"ח עולה כי שיעור מתקפות הפישינג המקוונות על שירות התשלומים מכלל ההתקפות המקוונות צלל בין אוקטובר לנובמבר ב-27.1% - ל-34.23% - מחצית משיעור של 69.59% ממתקפות הפישינג שכוונו כנגד פיי-פאל בחודש יוני.

לעומתה, הציגה פייסבוק, המדורגת שניה בדירוג מתקפות הפישינג, עליה משמעותית משיעור של 8.38% באוקטובר לשיעור מתקפות מקוונת של 14.82% בנובמבר. השלישית בדירוג, ממשיכה להפגין ירידה איטית אך עיקבית, כשאל משתמשיה כוונו בנובמבר 3.74% ממתקפות הפישינג – ירידה מ-4.49% באוקטובר.

עוד עולה מדו"ח הניטור של קספרסקי, כי 76.8% מכלל הדואר הנשלח היום בעולם מכיל הודעות ספאם, עליה של 0.6% לעומת חודש אוקטובר. שינוי משמעותי נרשם החודש בדירוג מפיצות ספאם, כשארה"ב, מהמקורות הבולטים ביותר של דואר הזבל, נעלמה מהדירוג כליל, לאחר שבששת האחרונים איבדה את הבכורה כמפיצת הספאם הגדולה ביותר, ומאז ירדה בדירוג עד להיעלמותה בנובמבר. ביוני עוד היתה ארה"ב אחראית על הפצת 24.9% מהספאם העולמי ואילו באוקטובר ירדה לשיעור השתתפות של 1.4% בהפצת הספאם.

הודו, במקום השני באוקטובר עם שיעור של 8.5%, הדיחה את רוסיה, אלופת הטבלה באוקטובר, והיא חולשת בנובמבר על 10.4% מהפצת הספאם העולמי. רוסיה, שבחודש אוקטובר עוד היתה אחראית על 11.3% מהספאם העולמי, הידרדרה בנובמבר למקום הרביעי בדירוג מפיצות הספאם והיא אחראית על 5.6% מהפצת הספאם העולמי – מחצית מהחודש שעבר.

ההודעה והניתוח התקבלו מחברת קספרסקי.
את הדו"ח המלא ניתן לקרוא כאן
אחוזי התקפות הפישינג באתרי השרות השונים
 אחוזי התקפות הפישינג באתרי השרות השונים
אחוזי ההתקפות בחתך מדינות
 אחוזי ההתקפות בחתך מדינות

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

זו באמת בעיה. החודש הייתי חייב ויאגרה ולא ידעתי ממי לקנות עקב העדר פרסומים מתאימים. זה הרס לי את הסופ"ש האחרון.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #3 

Catskinner,

יש לי בית מרקחת בתקיית SPAM שלי, אם אתה צריך אני אעשה לך מחיר

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #4 

וסוכנות נסיעות, יועץ השקרעות וכמובן בית בושת

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

וזה עובד? כלומר אם זה באמת מעלה את כוח הגברה תוך הורדת עלויות נסיעות לבית הבושת אז זה שווה כל גרוש לא?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #6 

Catskinner כתב:וזה עובד? כלומר אם זה באמת מעלה את כוח הגברה תוך הורדת עלויות נסיעות לבית הבושת אז זה שווה כל גרוש לא?
...

אני מניח שזה שווה כל גרוש לרוקח/סוכן נסיעות/סרסור

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”