אנדרואיד 2.2 ותאימות עברית
-
avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
היי חברים,
במסגרת סקר שוק לפני שידרוג מכשיר החלטתי שהמכשיר הבא יכיל מערכת הפעלה אנדרואיד ובמסגרת סקר יותר פרטני התפקסתי על שני דגמים מובילים: סמסונג גלגסי S ו HTC dsire HD .
ההתלבטות שלי היא רכישה בחול וקיזוז חלקי במסגרת ניתוק זיקה או רכישה מאחת הספקיות (במקרה של הסמסונג).
הבעיה שמפריעה לי ברכישה בחול היא כל נושא ה ROOT והתקנות גרסאות עבריות שעלולות להוות בעיה בעת מימוש אחריות.
וכאן נכנסת לתמונה השאלה שלי שקשורה בגרסת אנדרואיד 2.2 אשר למיטב הבנית תומך בעברית.
האם בעת רכישת HTC desire HD אשר מכיל כבר את גרסת 2.2 או לחליפין ה SGS אשר יכיל בשלב מסויים את גרסת 2.2 , יש בכלל צורך בהתקנה כלשהי או שהורדת המקלדת העברית מספיקה ?
השאלה שלי בעצם רלוונטית לכל מכשיר המכיל אנדרואיד 2.2.
במסגרת סקר שוק לפני שידרוג מכשיר החלטתי שהמכשיר הבא יכיל מערכת הפעלה אנדרואיד ובמסגרת סקר יותר פרטני התפקסתי על שני דגמים מובילים: סמסונג גלגסי S ו HTC dsire HD .
ההתלבטות שלי היא רכישה בחול וקיזוז חלקי במסגרת ניתוק זיקה או רכישה מאחת הספקיות (במקרה של הסמסונג).
הבעיה שמפריעה לי ברכישה בחול היא כל נושא ה ROOT והתקנות גרסאות עבריות שעלולות להוות בעיה בעת מימוש אחריות.
וכאן נכנסת לתמונה השאלה שלי שקשורה בגרסת אנדרואיד 2.2 אשר למיטב הבנית תומך בעברית.
האם בעת רכישת HTC desire HD אשר מכיל כבר את גרסת 2.2 או לחליפין ה SGS אשר יכיל בשלב מסויים את גרסת 2.2 , יש בכלל צורך בהתקנה כלשהי או שהורדת המקלדת העברית מספיקה ?
השאלה שלי בעצם רלוונטית לכל מכשיר המכיל אנדרואיד 2.2.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
2.2 מכיל פונטים בעברית = אפשר לקרוא עברית ישר מהקופסא
צריך להוריד מקלדת בשביל כתיבה עברית נוחה (למרות שיש כאלו שמכילים מקלדת עברית מובנת)
אישית? קנה לבד, אל תתעסק עם החברות... גם עם ניתוק זיקה המחיר בשמיים
צריך להוריד מקלדת בשביל כתיבה עברית נוחה (למרות שיש כאלו שמכילים מקלדת עברית מובנת)
אישית? קנה לבד, אל תתעסק עם החברות... גם עם ניתוק זיקה המחיר בשמיים
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
העברית זה החלק הכי שולי בכל רום שיש... ומופץ למכשירים השונים
שאר ההתאמות שעושים להם (ולא בארץ) הם העיקר... תלוי במכשיר
הוספת העברית (החלק שעושים בארץ) הוא החלק היחיד שיעלם ב2.2 אבל גם אז יש תיקונים לעברית כמו ישור לצד הנכון ועוד שעושים
שאר ההתאמות שעושים להם (ולא בארץ) הם העיקר... תלוי במכשיר
הוספת העברית (החלק שעושים בארץ) הוא החלק היחיד שיעלם ב2.2 אבל גם אז יש תיקונים לעברית כמו ישור לצד הנכון ועוד שעושים
-
avioren
- חבר ותיק

כשאתה אומר יישור לימין ובכלל היכולת לשלב עברית ,אנגלית ומספרים באותו משפט, זה בדיוק מה שאני מגדיר תאימות לעברית.
זה שיש תמיכה בפונט עברי לא מספיק.
אז מה שאני מבין זה שלצורך תאימות מלאה לעברית אהיה חייב root והתקנת גרסה מתאימה, כלומר התקנת היצרן לא תתאים.
אז מה שאני מבין זה שלצורך תאימות מלאה לעברית אהיה חייב root והתקנת גרסה מתאימה, כלומר התקנת היצרן לא תתאים.
-
avioren
- חבר ותיק

חוק ניתוק זיקה
http://htmobile.co.il/vt107824.%D7%97%D ... 7%96%D7%94
http://htmobile.co.il/vt107824.%D7%97%D ... 7%96%D7%94
איזה רום הכי "נחשב" עכשיו עבור ה DHD?
אני מניח שחשוב לי בעיקר כל התיקונים לעברית, שישמור על ממשק ה SENSE ושיפורים לזמן סוללה.
יש מדריך קל כיצד לבצע ROOT ולהתקין רום?
אני מקבל את המכשיר עוד יומיים. נקנה בטיוואן, סים פרי.
אני מניח שחשוב לי בעיקר כל התיקונים לעברית, שישמור על ממשק ה SENSE ושיפורים לזמן סוללה.
יש מדריך קל כיצד לבצע ROOT ולהתקין רום?
אני מקבל את המכשיר עוד יומיים. נקנה בטיוואן, סים פרי.
למרבה הצער אתה מבין נכון, עקב זה שגוגל לא הוסיפו תמיכה מלאה בשפה העברית גם בגירסת פרויו וגם בגירסת gingerbread שממש עכשיו משוחררת יש צורך על מנת לקבל תמיכה וחויית קריאה והקלדת השפה העברית, לבצע רוט למכשיר ולהתקין תיקון. נכון, שלרוט יש יתרונות מאוד גדולים מעבר לתמיכה בשפה. אבל, לא כולם בארץ רוצים להתעסק עם מדריכים כאלה ואחרים למכשיר החדש שלהם. למי שלא מעוניין לפתוח את המכשיר שלו, ועדין מעונין בתמיכה מלאה בעברית יכול לרכוש מכשיר אנדרואיד דרך המפעילות הסלולאריות בארץ.....השורה התחתונה היא שגוגל פישלו וממשיכים לפשל בנושא התמיכה המלאה בשפות שנכתבות מימין לשמאלavioren כתב:כשאתה אומר יישור לימין ובכלל היכולת לשלב עברית ,אנגלית ומספרים באותו משפט, זה בדיוק מה שאני מגדיר תאימות לעברית.
אז מה שאני מבין זה שלצורך תאימות מלאה לעברית אהיה חייב root והתקנת גרסה מתאימה, כלומר התקנת היצרן לא תתאים....
התיקון הישן לא יתאים. לכן בשלב הראשון בעלי המכשיר. יחיו עם מספר בעיות ביישורי העברית (זה סביל וניתן לעבוד עם זה) תוך זמן מאוד קצר אני בטוח שיצוצו תיקוני העברית לגירסת Gingerbread בכלל ולנקסוס בפרט (אם הקהילה לא תוסיף את התיקון למנגנון היישור אני מבטיח לעשות את זה).k-pax כתב:מה עם מי שקונה כעת את הnexus s ?
האם תיקון יישור לימין של גרסה קודמת מתאימה?
האם ישנה מקלדת מתאימה?
או שיש צורך להמתין שמישהו מישראל יתאים אותם?...
עוד התפרסם שגוגל בקרוב מאוד הולכת לשחרר את הקוד של גירסת אנדרואיד החדשה לקהילה וזה אומר שגם הרומים המשודרגים יגיעו מהר מאוד (עם תיקוני העברית)