שאלה לעזרתכם?

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
davidmi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
לשימוש של קפוצ'ינו בלבד האם יש למכונה טובה או מקינטה יתרון על פני מכונה של נספרסו?

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1591
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #2 

כן, הקפה לדעתי יותר טעים בשניהם, האמת היא שאחרי שטעמתי את נספרסו אני בספק אם זה רק קפה או אולי יש בזה עוד משהו.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #3 

אני לא מעריץ גדול של מקינטה כך שזה סובייקטיבי. לנספרסו יש יתרון נוחות, ולמכונה/מקינטה יתרון במחיר השוטף של הקפה. למקינטה כמובן מחיר מאוד זול.
אם תרצה להגיע לקפוצינו ברמה של בית קפה, מכונה +מטחנה באזור ה 2000 . נספרסו זה צעצוע נחמד, אני לא מסוגל לשתות את זה.
what's next?

gedkoz
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #4 

אני חושב שמקינטה פחות מתאימה לקפוצ'ינו(למרות שיש את מוקקה שגם מקציפה אף לא יעיל ).כי אתה צריך לחמם גם חלב ולהקציפ במקביל להכנה במקינטה.ואתה צריך מתחנה גם.. נספרסו זה נוח אתה מוציא כוס קפוצ'ינו דקה אחרי הדלקת המכונה . וקפה הוא יותר טוב מנס.ובסדר מבחינת הרבה אנשים.קח גם בחשבון מחיר - כ2 שח לכוס וזה הרבה.קצת מספרים: מקינטה בריקה+מתחנה+כל הסט להקצפה זה בארך 1300 ש,נספרסו +הקצפה משהו כמו 1200-1400ש , ופטרון הכי טוב לקפה טוב זה מכונת אספרסו ומתחנה ,וHOSQ כבר כתב שמכונה סבירה +מתחנה בסביבות 2000 ש. גאג'יה,סאקו ,אסקסו(יותר יקר) באים בחשבון.
בהצלחה

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #5 

לטעמי האספרסו של נספרסו עדיף משמעותית על מקינטה, ולכן גם הקפוצ'ינו יהיה טעים יותר.
קיימים הבדלים בנוחות וכמובן במחיר - אבל אני מניח שאתה מכיר אותם.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #6 

גדקוז, 1300 שח למקינטה +מטחנה+מקציף? לא טעית באלף שח? מקינטה פורבר 2 מנות 130 + מטחנת תבלינים 100 + מקציף 100
ואם תשדרג קצת מטחנה ומקינטה אנחנו עדיין באזור ה 600
what's next?

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”