מהפכת הסמארטפונים של Orange
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
החל מיום א' ה- 5.12.10, חברת Orange פותחת במהלך משולב אשר בו היא משיקה מגוון חדש של סמארטפונים בזיכוי מלא ויוצאת במבצע המאפשר לכל לקוח להתקדם לסמארטפון. כל הלקוחות אשר יצטרפו למבצע יהיו חופשיים מקנסות יציאה.
לקוח קיים או חדש המצטרף למהלך יוכל ליהנות ממכשיר סמארטפון מתקדם בהחזר מלא החל מרמת שימוש של 98 ₪ לחודש בלבד בהתאמה לסוג המכשיר.
בנוסף Orange תאפשר ללקוחות לחוש את חווית השימוש של מכשירי הסמארטפון בעמדות שהקימה לצורכי התנסות, למידה והדרכות של המכשירים המתקדמים.
יעקב קדמי מנהל חטיבת השיווק, התוכן ומנועי צמיחה בפרטנר ציין כי "אנו מזהים רצון אצל לקוחותינו ליהנות ממכשירי ה- smartphone המתקדמים המאפשרים תכנים ושירותים מגוונים , גישה נוחה לאינטרנט ולרשתות החברתיות, נוחות של מסכי מגע ונגישות לעולם האפליקציות.
כחלק מרצוננו להעניק חווית שירות כוללת ולהנות מהאפשרות בשימוש במכשירים חכמים יזמנו מהלך של הנגשת נבחרת מכשירי ה – smartphone החדשים לכלל הלקוחות במסגרת הצעה אטרקטיבית במיוחד".
יש לשים לב כי המבצע הינו בכפוף לרכישת חבילת דאטה המותאמת למכשיר.
בנוסף לחבילת הגלישה הבסיסית הכוללת: 3GB בפורטל הסלולארי, 5MB באינטרנט, פאנטון ו GPS, תצורף לכל מכשיר חבילת שירותי גלישה נוספת בהתאם לנפח הצריכה האופיינית שלו בתעריף ייחודי:
- חבילת 1GB לכלל המכשירים – בתשלום נוסף של 40 ₪
- חבילת 2GB מיועדות ל i-phone 4 בתשלום נוסף של 55 ₪
- חבילת unlimited בארץ+ מנוי לשירות ה- BB - בתשלום נוסף של 75 ₪
הסמארטפונים המשתתפים במבצע
BlackBerry pearl
Nokia E5
BlackBerry 9700
Nokia E72
Samsung wave
Nokia C7
Samsung Galaxy s
Nokia N8- יושק בקרוב
iPhone יצטרף למבצע כשיתחדש המלאי ע"י Apple
חדי העין לבטח הבחינו כי ברשימה מופיע גם מכשיר Nokia N8 שהזכרנו בתחילת השבוע.
לקוח קיים או חדש המצטרף למהלך יוכל ליהנות ממכשיר סמארטפון מתקדם בהחזר מלא החל מרמת שימוש של 98 ₪ לחודש בלבד בהתאמה לסוג המכשיר.
בנוסף Orange תאפשר ללקוחות לחוש את חווית השימוש של מכשירי הסמארטפון בעמדות שהקימה לצורכי התנסות, למידה והדרכות של המכשירים המתקדמים.
יעקב קדמי מנהל חטיבת השיווק, התוכן ומנועי צמיחה בפרטנר ציין כי "אנו מזהים רצון אצל לקוחותינו ליהנות ממכשירי ה- smartphone המתקדמים המאפשרים תכנים ושירותים מגוונים , גישה נוחה לאינטרנט ולרשתות החברתיות, נוחות של מסכי מגע ונגישות לעולם האפליקציות.
כחלק מרצוננו להעניק חווית שירות כוללת ולהנות מהאפשרות בשימוש במכשירים חכמים יזמנו מהלך של הנגשת נבחרת מכשירי ה – smartphone החדשים לכלל הלקוחות במסגרת הצעה אטרקטיבית במיוחד".
יש לשים לב כי המבצע הינו בכפוף לרכישת חבילת דאטה המותאמת למכשיר.
בנוסף לחבילת הגלישה הבסיסית הכוללת: 3GB בפורטל הסלולארי, 5MB באינטרנט, פאנטון ו GPS, תצורף לכל מכשיר חבילת שירותי גלישה נוספת בהתאם לנפח הצריכה האופיינית שלו בתעריף ייחודי:
- חבילת 1GB לכלל המכשירים – בתשלום נוסף של 40 ₪
- חבילת 2GB מיועדות ל i-phone 4 בתשלום נוסף של 55 ₪
- חבילת unlimited בארץ+ מנוי לשירות ה- BB - בתשלום נוסף של 75 ₪
הסמארטפונים המשתתפים במבצע
BlackBerry pearl
Nokia E5
BlackBerry 9700
Nokia E72
Samsung wave
Nokia C7
Samsung Galaxy s
Nokia N8- יושק בקרוב
iPhone יצטרף למבצע כשיתחדש המלאי ע"י Apple
חדי העין לבטח הבחינו כי ברשימה מופיע גם מכשיר Nokia N8 שהזכרנו בתחילת השבוע.
צבי וורובל
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
שלום שלום... מה יש לנו פה?
ניסיון להכות בחזרה בסלקום
גלקסי S נחמד, במיוחד שאני שוקל לעבור לסלקום עם ההצעה שלהם ל130 ש"ח עם השיחות והגלקסי...
הבעיה היא עם המושג "החל מ98 ש"ח" אני מניח שהגלקסי יהיה יותר
לגבי הN8.... נוקיה כבר יצאו מהמשחק, אין מה לעשות איתם בימינו
מחכה לראות את המבצע בפועל
ניסיון להכות בחזרה בסלקום
גלקסי S נחמד, במיוחד שאני שוקל לעבור לסלקום עם ההצעה שלהם ל130 ש"ח עם השיחות והגלקסי...
הבעיה היא עם המושג "החל מ98 ש"ח" אני מניח שהגלקסי יהיה יותר
לגבי הN8.... נוקיה כבר יצאו מהמשחק, אין מה לעשות איתם בימינו
מחכה לראות את המבצע בפועל
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
בינתיים:
אייפון אין במלאי
SGS אין במלאי
N8 עוד לא הושק.
(הצפי רק לינואר)
אז אני לא מבין למה הם מתחילים במבצע אם אין להם את שני השחקנים הכי חזקים במגרש.....
אייפון אין במלאי
SGS אין במלאי
N8 עוד לא הושק.
(הצפי רק לינואר)
אז אני לא מבין למה הם מתחילים במבצע אם אין להם את שני השחקנים הכי חזקים במגרש.....
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
טובתלקוח לא נראית פה
מילת הקסם החל מ... אומרת שאם נרצה אייפון, בהנחה שלא ימרחו אותנו, נוכל לקבלו החל מ... 249 ש"ח שיחות.
על סמך מידע פנימי, זה לא שאין מכשירים במלאי, אורנג' פשוט ממתינים לראות את ה"החל מ..." של החברות האחרות לגבי האייפון ואז פתאום יהיה מלאי.
על סמך מידע פנימי, זה לא שאין מכשירים במלאי, אורנג' פשוט ממתינים לראות את ה"החל מ..." של החברות האחרות לגבי האייפון ואז פתאום יהיה מלאי.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
Re: טובתלקוח לא נראית פה
אני לא יודע מאיפה אתה משיג את המידע שלך.007me כתב:מילת הקסם החל מ... אומרת שאם נרצה אייפון, בהנחה שלא ימרחו אותנו, נוכל לקבלו החל מ... 249 ש"ח שיחות.
על סמך מידע פנימי, זה לא שאין מכשירים במלאי, אורנג' פשוט ממתינים לראות את ה"החל מ..." של החברות האחרות לגבי האייפון ואז פתאום יהיה מלאי....
אבל באמת לא נראה לי שיש מלאי (ואני אומר את זה מתחושה לא ממידע פנימי)
לא סביר שאלפי לקוחות יבקשו לקנות והחברה לא תתן להם והם ילכו למתחרים.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- קיבל תודות: 74 פעמים
מה בתכל'ס התוכניות שלהם?
מרוב המרדף אחרי המכשיר הטוב והמיטיב שכחנו מה עושים עם הטלפון.
החשבונית מתחילה מסכום של 55/75 שקל ועוד השיחות והודעות.
כמה אני אשלם בסוף? לקבל מכשיר בזיכוי מלא זה כמעט לא בעיה...
מרוב המרדף אחרי המכשיר הטוב והמיטיב שכחנו מה עושים עם הטלפון.
החשבונית מתחילה מסכום של 55/75 שקל ועוד השיחות והודעות.
כמה אני אשלם בסוף? לקבל מכשיר בזיכוי מלא זה כמעט לא בעיה...
של כל דבר עם 4 גלגלים!
tvholic אם אין לך עניין באינטרנט , ו/או בגלישה שעושה תוכנת הGPS שלך , בשביל מה אתה צריך סמארטפון מלכתחילה ? גם 3G זה OVERKILL רק לשיחות וסמס ?
אז אם הנושא של DATA כן מעניין , הם יוודאו שאתה תשלם על הDATA שלהם
אז אם הנושא של DATA כן מעניין , הם יוודאו שאתה תשלם על הDATA שלהם
- tvholic
-
- חבר ותיק

העניין היחיד שיש לי באינטרנט הוא בדיקת מיילים. ומעט מאוד GPS.
אני לא משתמש בסלולר לגלישה באינטרנט.
הבעיה שלי היא לא רק חבילות הגלישה למיניהן, אלא שמרוב התעסקות בDATA שוכחים את נושא שיחות וה SMS
אני מחפש עסקה\תוכנית\חבילה משתלמת עם BB, שתיתן מחיר טוב לנושא השיחות
אני לא משתמש בסלולר לגלישה באינטרנט.
הבעיה שלי היא לא רק חבילות הגלישה למיניהן, אלא שמרוב התעסקות בDATA שוכחים את נושא שיחות וה SMS
אני מחפש עסקה\תוכנית\חבילה משתלמת עם BB, שתיתן מחיר טוב לנושא השיחות
של כל דבר עם 4 גלגלים!
אף אחד לא יתן לך סמארטפון ללא חבילת גלישה . כול הנושא של סמארטפון זה פשוט נקודת רווח חדשה שזה הDATA
אם תקח את האייפון , למה כול המפעילות בעולם מסבסדות אותו ? בשביל DATA
זה שכאן המפעילות בגלל הטמטום שלנו מוכרות במחירים מופקעים , ולא נותנות הנחות מפליגות , זה בעיה שלנו , הם עדיין לא מתכננים לוותר על מרכז רווח כל כך ריווחי כמו DATA
ד"א , אני לא מבין את האנשים כאן , אלא אם כן הסמארטפון שלך נועד אך ורק לשופו א נאס , איך זה שאף אחד לא לוקח חבילת DATA גדולה ? או ללא הגבלות ?
הרי אחרי שאתה עובר את החבילה , אתה משלם מחירי שחיטה על הייתרה ?
אז בשביל מה זה טוב?
אם תקח את האייפון , למה כול המפעילות בעולם מסבסדות אותו ? בשביל DATA
זה שכאן המפעילות בגלל הטמטום שלנו מוכרות במחירים מופקעים , ולא נותנות הנחות מפליגות , זה בעיה שלנו , הם עדיין לא מתכננים לוותר על מרכז רווח כל כך ריווחי כמו DATA
ד"א , אני לא מבין את האנשים כאן , אלא אם כן הסמארטפון שלך נועד אך ורק לשופו א נאס , איך זה שאף אחד לא לוקח חבילת DATA גדולה ? או ללא הגבלות ?
הרי אחרי שאתה עובר את החבילה , אתה משלם מחירי שחיטה על הייתרה ?
אז בשביל מה זה טוב?
- tvholic
-
- חבר ותיק

truejoker לרגע לא אמרתי את זה ולא ביקשתי סמארטפון ללא חבילת גלישה.
כשהצורך שלך הוא במיילים בלבד וקשר עם השרת במשרד אתה לא צריך חבילת דאטה גדולה\ללא הגבלה.
אם אתה נכנס לפורומים, אתרים וכיוצ"ב אז אולי כן...
אם שאר השאלות שלך מופנות אליי אז לי אין תשובות אליהן. סליחה
אגב, הנקודה שלי הייתה שכל כך מתעסקים באיזה מכשיר לקחת ששוכחים לבדוק מה החבילות שמציעים.
השימוש שלי בסלולרי הוא שיחות, מיילים והודעות טקסט, בסדר הזה.
וקשה לי למצוא תוכנית באמת משתלמת...
כשהצורך שלך הוא במיילים בלבד וקשר עם השרת במשרד אתה לא צריך חבילת דאטה גדולה\ללא הגבלה.
אם אתה נכנס לפורומים, אתרים וכיוצ"ב אז אולי כן...
אם שאר השאלות שלך מופנות אליי אז לי אין תשובות אליהן. סליחה
אגב, הנקודה שלי הייתה שכל כך מתעסקים באיזה מכשיר לקחת ששוכחים לבדוק מה החבילות שמציעים.
וקשה לי למצוא תוכנית באמת משתלמת...
של כל דבר עם 4 גלגלים!
זה בדיוק הנקודה שלי גם , החברות מוודאות שלא תמצא תוכנית משתלמת .tvholic כתב: אגב, הנקודה שלי הייתה שכל כך מתעסקים באיזה מכשיר לקחת ששוכחים לבדוק מה החבילות שמציעים.
וקשה לי למצוא תוכנית באמת משתלמת......
הן הותנות X דקות זמן אוויר X סמס ו X דאטא , כשאם תשתכל על זה , אתה תמיד תשלם על משהו שאתה לא צריך .
מי שמסמס כול הזמן , לא צריך כ"כ הרבה דקות
מי שמוריד מיילים ושולח מיילים לא ממש צריך כ"כ סמסים
והם לא נותנים אפשרות לדעת איך מתומחרת החבילה , כך שאוכל לומר אני מעדיף לקבל X דאטה על חשבון Y סמסים , למשל