קניתי את הגלקסי מאורנג'
-
theProfessor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
קיבלתי אותו אתמול עם שליח לעבודה, וזה שדרוג רציני מהאייפון 2G שהיה לי בשנתייים וחצי האחרונות
אני בינתיים עדיין עם הרום של אורנג', למרות שהעברתי את השפה של הממשק לאנגלית
אין לי בעיות עם הGPS, מוצא מיקום בזריזות, ועדיין לא ראיתי בעיות של לאג, אבל אולי זה עוד יגיע אליי
אז לסיכום, אני מאוד מאוד מרוצה ממנו!
אני בינתיים עדיין עם הרום של אורנג', למרות שהעברתי את השפה של הממשק לאנגלית
אין לי בעיות עם הGPS, מוצא מיקום בזריזות, ועדיין לא ראיתי בעיות של לאג, אבל אולי זה עוד יגיע אליי
אז לסיכום, אני מאוד מאוד מרוצה ממנו!
תתחדש!
רום נחמד מאוד. התקנתי אותו אתמול לכמה שעות כדי להתרשם. בסוף חזרתי ל JPO אבל שלפתי משם את ה SWYPE בעברית ועוד כמה דברים נחמדים.
בגרסאות החדשות סמסונג שיפרו מאוד את מערכת הקבצים שלהם ויש כבר לא מעט אנשים שטוענים שכבר לא צריך לאג-פיקס.
רום נחמד מאוד. התקנתי אותו אתמול לכמה שעות כדי להתרשם. בסוף חזרתי ל JPO אבל שלפתי משם את ה SWYPE בעברית ועוד כמה דברים נחמדים.
בגרסאות החדשות סמסונג שיפרו מאוד את מערכת הקבצים שלהם ויש כבר לא מעט אנשים שטוענים שכבר לא צריך לאג-פיקס.
-
theProfessor
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה!
אתמול השתמשתי בwaze בפעם הראשונה (היה לי ממש חסר GPS, למרות שאני מכיר הרבה דרכים)
ובערב הוא הציל אותי מפקק ממש מטורף בכביש 5, אז זה היה ממש כיף
richrach: אני לא שילמתי עליו את המחיר המטורף שהם דרשו באתר, הבוס שלי שילם את זה
הם נתנו לו איזה חבילה עם שיחות וSMSים וגלישה של 1GB בחודש
אבל הוא לא אמר לי כמה כסף זה יוצא, אבל לא ממש איכפת לי, גם אם אני חורג מהחבילה שלי, לא אני משלם...
אתמול השתמשתי בwaze בפעם הראשונה (היה לי ממש חסר GPS, למרות שאני מכיר הרבה דרכים)
אבל הוא לא אמר לי כמה כסף זה יוצא, אבל לא ממש איכפת לי, גם אם אני חורג מהחבילה שלי, לא אני משלם...
I'm not as think as you drunk i am
מישהו יודע אם חבילה של 2 GB תספיק לשימוש יומיומי בWAZE?theProfessor כתב:תודה רבה!
אבל הוא לא אמר לי כמה כסף זה יוצא, אבל לא ממש איכפת לי, גם אם אני חורג מהחבילה שלי, לא אני משלם......
לפי דעתי כן, אבל אשמח לשמוע ממי שמשתמש בWAZE על בסיס יומי.
איפה ניתן להשיג חבילת גלישה 2 GB במחיר הכי זול?
תודה
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 25#1253525theAman כתב:מאיפה הבנת את זה?richrach כתב:הבנתי שהגלקסי מאורנג' הוא למעשה ה- SAMSUNG VIBRANT ולא ה- I9000.
יש הבדלים משמעותיים בין שניהם מלבד המצלמה הקדמית?......
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
theProfessor
- חבר פעיל מאוד

אכן, יש מצלמה קדמית
אין פלאש, אבל אני חושב שזה לזה כולנו ציפינו
אין פלאש, אבל אני חושב שזה לזה כולנו ציפינו
I'm not as think as you drunk i am
- mokagi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
כן. לזה התכוונתי.
האתר שלהם כנראה מחפש את ה-UserAgent הספציפי של הגלקסי אס, ככה שלא משנה על מה אני לוחץ שם הוא מפנה אותי לאתר ה-WAP הישן שלהם שנראה נורא בדפדפן של אנדרואיד (יש לי דיזייר עם Cyanogen mod 6.1).
דווקא אם אני מחליף את ה-User agent שלי לזה של אייפון אני מקבל את האתר אייפון שלהם שנראה סבבה על המכשיר...
האתר שלהם כנראה מחפש את ה-UserAgent הספציפי של הגלקסי אס, ככה שלא משנה על מה אני לוחץ שם הוא מפנה אותי לאתר ה-WAP הישן שלהם שנראה נורא בדפדפן של אנדרואיד (יש לי דיזייר עם Cyanogen mod 6.1).
דווקא אם אני מחליף את ה-User agent שלי לזה של אייפון אני מקבל את האתר אייפון שלהם שנראה סבבה על המכשיר...
אנחנו מדינת אייפון. מעצבן.mokagi כתב:כן. לזה התכוונתי.
דווקא אם אני מחליף את ה-User agent שלי לזה של אייפון אני מקבל את האתר אייפון שלהם שנראה סבבה על המכשיר......