עזרה בבחירת מקרן עד 20K
שלום לכולם, אני מעוניין במקרן בסביבות ה 15K כאשר הגבול העליון שאני מוכן להוציא הוא 20K ורק אם מדובר במקרן שנמצא רמה אחת ממקרנים במחירים נמוכים יותר.
מכיוון שהיה לי מקרן קודם לכן, אני אצטרך להתאים מקרן לציוד הנוכחי שכולל מסך 4:3 בסביבות 100" לבן (אין לי מושג איזה GAIN,אני מאמין סטנדרטי), ומעבד תמונה ISCAN HD שיכול להוציא למקרן DVI ו - VGA.
המקרן ממוקם בסלון, כך שהוא יצטרך להתמודד עם מעט אור כשרואים YES (למקרן הקודם היה 2000 ANSI, והוא התמודד עם האור החלקי די יפה).
המקרן ימוקם במרחק של 4 מטר מהמסך. השימוש העיקרי הוא לסרטים אבל גם לא מעט YES, מה שמכניס אותי לסרטים איזה מקרן לקנות: 4:3 או 16:9?
כמה ANSI אני צריך כדי לראות תמונה נורמלית (אפילו שהיא תהיה מעט חלבית)?
האם למקרני DLP יש עוד תופעות לוואי מלבד תופעת הקשתות, או שכל התופעות קשורות אליה(למשל כאבי עיניים)?
עד כמה בעיית הקשתות נפתרת כאשר מדובר במהירות X5 וב - 6 סגמנטי צבע?
עד כמה יקרים מקרני DLP עם 3 צ'יפים?
ושאלה אחרונה (לבינתיים). ראיתי שמדברים הרבה על פנסוניק AE900, סניו Z4 ולא ראיתי איזכור בכלל ל NEC HT1100. מדוע?
אני יודע, המון שאלות, אך כל עזרה תתקבל בברכה.
תודה.
מכיוון שהיה לי מקרן קודם לכן, אני אצטרך להתאים מקרן לציוד הנוכחי שכולל מסך 4:3 בסביבות 100" לבן (אין לי מושג איזה GAIN,אני מאמין סטנדרטי), ומעבד תמונה ISCAN HD שיכול להוציא למקרן DVI ו - VGA.
המקרן ממוקם בסלון, כך שהוא יצטרך להתמודד עם מעט אור כשרואים YES (למקרן הקודם היה 2000 ANSI, והוא התמודד עם האור החלקי די יפה).
המקרן ימוקם במרחק של 4 מטר מהמסך. השימוש העיקרי הוא לסרטים אבל גם לא מעט YES, מה שמכניס אותי לסרטים איזה מקרן לקנות: 4:3 או 16:9?
כמה ANSI אני צריך כדי לראות תמונה נורמלית (אפילו שהיא תהיה מעט חלבית)?
האם למקרני DLP יש עוד תופעות לוואי מלבד תופעת הקשתות, או שכל התופעות קשורות אליה(למשל כאבי עיניים)?
עד כמה בעיית הקשתות נפתרת כאשר מדובר במהירות X5 וב - 6 סגמנטי צבע?
עד כמה יקרים מקרני DLP עם 3 צ'יפים?
ושאלה אחרונה (לבינתיים). ראיתי שמדברים הרבה על פנסוניק AE900, סניו Z4 ולא ראיתי איזכור בכלל ל NEC HT1100. מדוע?
אני יודע, המון שאלות, אך כל עזרה תתקבל בברכה.
תודה.
לי יש OPTOMA H27 בעלת תמונה מדהימה יותר טובה מהמציאות, אבל עם 850 אנסי כך שהוא לא יתאים לך כי איתו צריך לראות בחדר מוחשך לחלוטין.
כדאי לך לבדוק את הדגמים היותר יקרים של OPTOMA אני בטוח שתמצא משהו
http://www.optomausa.com/productcategor ... %20Theater
כדאי לך לבדוק את הדגמים היותר יקרים של OPTOMA אני בטוח שתמצא משהו
http://www.optomausa.com/productcategor ... %20Theater
פחות מדברים פה על ה-NEC כי הוא משדר ב-4:3
אם אינני טועה. הוא יכול כמובן לתת 16:9, אבל זה לא הNATIVE (רזולוציה טבעית שלו).
עם הפרוססור שיש לך והתקציב נראה לי קצת חבל שלא לקנות מקרן 16:9, הרי כל העולם הולך לכיוון הזה (לאט אומנם).
מקרנים מומלצים מאוד הם הפנסוניק 900 (ישאיר לך עודף), הסוני HS-51 והסוני HS-60 (יעמוד בתקציב אם תקנה בחו"ל).
אתה יכול לראות את הפנסוניק ונדמה לי גם את הסניו אצל מולי (www.cinema-paradiso.co.il).
בהצלחה
עם הפרוססור שיש לך והתקציב נראה לי קצת חבל שלא לקנות מקרן 16:9, הרי כל העולם הולך לכיוון הזה (לאט אומנם).
מקרנים מומלצים מאוד הם הפנסוניק 900 (ישאיר לך עודף), הסוני HS-51 והסוני HS-60 (יעמוד בתקציב אם תקנה בחו"ל).
אתה יכול לראות את הפנסוניק ונדמה לי גם את הסניו אצל מולי (www.cinema-paradiso.co.il).
בהצלחה
דווקא חשבתי שבזכות הפרוססור יש לי את הלוקסוס לבחור מקרן שהוא לא 16:9 והפרוססור יעשה לי את העבודה (המעבד תמונה יכול להוציא 1080P).
הבעיה הגדולה ב 16:9 היא שכאשר ארצה לראות YES התמונה תהיה על גודל של רבע מהמסך שיש לי כיום. זאת ההתלבטות הגדולה שלי (הפסים השחורים ב 16:9 או 4:3 פחות מפריעים לי).
הבעיה הגדולה ב 16:9 היא שכאשר ארצה לראות YES התמונה תהיה על גודל של רבע מהמסך שיש לי כיום. זאת ההתלבטות הגדולה שלי (הפסים השחורים ב 16:9 או 4:3 פחות מפריעים לי).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
שווה לשקול את ה HS60 של סוני או את הפנסוניק AE900. שניהם בטווח המחירים שלך ושניהם מקרני LCD.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: