תרשמו... תמיד!
קורה לי לעתים שאני מתעצל בבחרית התערובת לקלייה ופשוט זורק מה שנראה לי באותו רגע, בלי לחשוב יותר מדי ומן הסתם גם לא זוכר מה שמתי וכמה זמן ארכה הקלייה.
זה היה המצב גם בקלייה האחרונה. היום בערב טעמתי אותה לראשונה, היא כ"כ טובה ומדוייקת ואין לי שום דרך לשחזר אותה, גם אחרי כמה דפיקות של הראש בקיר. מהיום אני לא מתעצל - שוקל ורושם כל תערובת (עד לפעם הבאה שלא יהיה לי כוח לעשות את זה).
זה היה המצב גם בקלייה האחרונה. היום בערב טעמתי אותה לראשונה, היא כ"כ טובה ומדוייקת ואין לי שום דרך לשחזר אותה, גם אחרי כמה דפיקות של הראש בקיר. מהיום אני לא מתעצל - שוקל ורושם כל תערובת (עד לפעם הבאה שלא יהיה לי כוח לעשות את זה).
moti_r כתב:ואם אתה כבר רושמים... אז רשמו כאן: http://htcafe.co.il/modules.php?name=Ne ... e&sid=2004
...
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
לצערי זה לא תמיד עובד ככה, ( מרפי ?)
דווקא התערובות שרשמתי לא יצאו משהו
וגם אם כן אף פעם לא הצלחתי לשחזר אותן, אם אתה משתמש באותם פולים ש מאוכסנים לך בארון אז מן הסתם הם הספיקו להתיישן ולהתייבש מהפעם הקודמת ואז הם יגיבו אחרת לגמרי לאותו פרופיל של קלייה
ואם רכשת את אותם פולים מחדש אז אף פעם לא תקבל אותו דבר.
אם היינו קולים בכמויות גדולות אז היה לנו הרבה קפה מאותו סוג.
אני ממשיל את זה ליין, יש בציר טוב שכולם יזכרו אותו ויש בציר פחות מוצלח אפילו שזה לכאורה אותו סוג יין
אבל זו רק דעתי
דווקא התערובות שרשמתי לא יצאו משהו
וגם אם כן אף פעם לא הצלחתי לשחזר אותן, אם אתה משתמש באותם פולים ש מאוכסנים לך בארון אז מן הסתם הם הספיקו להתיישן ולהתייבש מהפעם הקודמת ואז הם יגיבו אחרת לגמרי לאותו פרופיל של קלייה
ואם רכשת את אותם פולים מחדש אז אף פעם לא תקבל אותו דבר.
אם היינו קולים בכמויות גדולות אז היה לנו הרבה קפה מאותו סוג.
אני ממשיל את זה ליין, יש בציר טוב שכולם יזכרו אותו ויש בציר פחות מוצלח אפילו שזה לכאורה אותו סוג יין
אבל זו רק דעתי
זה גם תלוי בפיזיולוגיה בגוף.
באופן כללי שמעתי פעם כאלה שאומרים שבלוטות הטעם חיות במשך שבועיים וכל הזמן נוצרות חדשות..אולי הן לא זהות בדיוק
אולי הקולטנים שלהם טיפה שונים ומגיבים למולקולות שונות..והכימיה בהן טיפה שונה..ושולחות מסרים לגבי הטעם בתדירות שונה...או אולי המינימום גרוי שנדרש מהן כדי לשלוח מסר הוא גבוה יותר או נמוך יותר....
לא הכל בכוס
באופן כללי שמעתי פעם כאלה שאומרים שבלוטות הטעם חיות במשך שבועיים וכל הזמן נוצרות חדשות..אולי הן לא זהות בדיוק
לא הכל בכוס
מילה של אקסטרימיסט.