המאמר שלי משנת 2002 קלייה במכשיר פופקורן
-
פסקל
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- שם מלא: מנחם פסקל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Artic ... &aId=19988
קלייה במכשיר פופקורן
מאת: מנחם פסקל פורסם: 27/11/2002 עדכון אחרון: 23/05/2005
אני כותב מאמר זה לאחר כ 10 דקות שקליתי והריח עודו באויר לי יש מכונת פופקורן מתוצרת חברת SILEX. מכניסים למכונה כ 80 גרם פולים ומפעילים את המכונה ישנם 2 שלבים:
שלב 1 זה השמיעה של הפיצוצים הראשוני שזה קול פיצוץ חזק יותר מהשני.
הפיצוצים של החלק השני נשמע יותר עדין וכאן צריך לשים לב שהפולים לא ישרפו והכל כבר עינין של ניסיון אפשר למדוד זמנים עם סטופר ואז לקבל ניסיון.
כדאי להיות עירניים ולעצור בזמן כי הפולים ממשיכים בקליה עוד כמה שניות
זמן הקליה יכול להשתנות מ2 דקות ל 10 דקות עד 15.
יש להכין מראש מאוורר פתוח ו 2 מסננות עם רשת פח וחורים קטנים. מוצאים במהירות את הפולים החמים למסננת ועומדים ליד המאוורר ומעבירים את הפולים בין 2 המסננות ומקררים את הפולים את הפולים צריך לקרר עד שהם חמימים למגע.
להעביר את הפולים לכלי פתוח ולא לאכסן אותם לפחות 6 שעות בכדאי שיפלטו את הגז CO2 שעצור בהם. ואז להעביר אותם עדיף לקופסת ואקום אטומה או כלי סגור ואטום.
יום טוב וכיף
ושיהיה לכם אכלה אספרסו.
קלייה במכשיר פופקורן
מאת: מנחם פסקל פורסם: 27/11/2002 עדכון אחרון: 23/05/2005
אני כותב מאמר זה לאחר כ 10 דקות שקליתי והריח עודו באויר לי יש מכונת פופקורן מתוצרת חברת SILEX. מכניסים למכונה כ 80 גרם פולים ומפעילים את המכונה ישנם 2 שלבים:
שלב 1 זה השמיעה של הפיצוצים הראשוני שזה קול פיצוץ חזק יותר מהשני.
הפיצוצים של החלק השני נשמע יותר עדין וכאן צריך לשים לב שהפולים לא ישרפו והכל כבר עינין של ניסיון אפשר למדוד זמנים עם סטופר ואז לקבל ניסיון.
כדאי להיות עירניים ולעצור בזמן כי הפולים ממשיכים בקליה עוד כמה שניות
זמן הקליה יכול להשתנות מ2 דקות ל 10 דקות עד 15.
יש להכין מראש מאוורר פתוח ו 2 מסננות עם רשת פח וחורים קטנים. מוצאים במהירות את הפולים החמים למסננת ועומדים ליד המאוורר ומעבירים את הפולים בין 2 המסננות ומקררים את הפולים את הפולים צריך לקרר עד שהם חמימים למגע.
להעביר את הפולים לכלי פתוח ולא לאכסן אותם לפחות 6 שעות בכדאי שיפלטו את הגז CO2 שעצור בהם. ואז להעביר אותם עדיף לקופסת ואקום אטומה או כלי סגור ואטום.
יום טוב וכיף
ושיהיה לכם אכלה אספרסו.