Logitech משיקה 25 מוצרים חדשים
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
באירוע אותו עורכת חברת לוג´יטק כמידי שנה, השיקה היום החברה 25 מוצרים חדשים לשנת 2011 ובהם עכברים, מקלדות, רמקולים, מצלמות HD, שלטים חכמים, אוזניות מוצרי גיימיניג ועוד. וגם שינוי פנימי קטן גדול.
למאמר: Logitech משיקה 25 מוצרים חדשים
למאמר: Logitech משיקה 25 מוצרים חדשים
אלי חבוש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46335
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
תודה על הדיווח
מפתיע שרק עכשיו הסדרה החדשה של Harmony הגיעה לארץ, בעולם היא הושקה במרץ האחרון.
עדיין דגם ה One נשאר בין הבכירים מסוגו בס'דרה, אני מחכה כבר שיוציאו שלט קצת יותר מוצלח מבחינת נוחות שימוש וכפתורים.
מפתיע שרק עכשיו הסדרה החדשה של Harmony הגיעה לארץ, בעולם היא הושקה במרץ האחרון.
עדיין דגם ה One נשאר בין הבכירים מסוגו בס'דרה, אני מחכה כבר שיוציאו שלט קצת יותר מוצלח מבחינת נוחות שימוש וכפתורים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46335
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תודה על הדיווח. מה שאותי עניין זה לראות האם הם חוזרים לפריסת הכפתורים המסורתית במקלדות שלהם. מאז שהם חיקו את הרעיון האווילי של מיקרוסופט - שבעצמם ירדו מהעץ הזה - של שינוי מיקום וצורת כפתורי ה Inst/Delete/Home/End/Page Up/Page Down, נאלצתי לשמור על המקלדת הישנה שלי מכל משמר פן תתקלקל ואאלץ להחליפה.
אף פעם לא הבנתי מדוע מיקרוסופט החליטה בזמנה לשנות פריסת כפתורים שעבדה מצויין עוד מתקופת מסופי ה VT100 ומדוע חברת לוגיטק החליטה שהיא חייבת לאמץ את הרעיון הזה.
מצד שני אני חייב לציין שלדעתי העכברים שלהם טובים מאלו של מיקרוסופט. תפעול הגלגל והכפתור המרכזי בדרך כלל נוח יותר ואני מקווה שזה ממשיך להיות כך גם בדגמים החדשים.
אף פעם לא הבנתי מדוע מיקרוסופט החליטה בזמנה לשנות פריסת כפתורים שעבדה מצויין עוד מתקופת מסופי ה VT100 ומדוע חברת לוגיטק החליטה שהיא חייבת לאמץ את הרעיון הזה.
מצד שני אני חייב לציין שלדעתי העכברים שלהם טובים מאלו של מיקרוסופט. תפעול הגלגל והכפתור המרכזי בדרך כלל נוח יותר ואני מקווה שזה ממשיך להיות כך גם בדגמים החדשים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הדרישה לחבר את השלט למחשב נובעת מכך שבמצב למידה תפקיד השלט מסתכם בקליטת אות ה IR מהשלט המקורי והעברתו ב USB למחשב שיפענח את רצף האותות וייצור ממנו קוד שניתן להוריד בחזרה לשלט.
בנוסף, לימוד קודים של שלטים אחרים זה רק קצה הקרחון בתכנות השלטים של לוגיטק. למשל, אני לא רואה שום אפשרות לבנות ולו השלד הצנום ביותר של Activity ללא סיוע של מחשב וממשק המשתמש שהוא מעניק.
בנוסף, לימוד קודים של שלטים אחרים זה רק קצה הקרחון בתכנות השלטים של לוגיטק. למשל, אני לא רואה שום אפשרות לבנות ולו השלד הצנום ביותר של Activity ללא סיוע של מחשב וממשק המשתמש שהוא מעניק.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אחחחחחחח............. המקלדת הזו , אני חם עליה.....
עניין המקשים המוארים במשחקים הוא די קריטי.
עניין המקשים המוארים במשחקים הוא די קריטי.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- urisavor
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
אחחחםםחם...התכוונת VT220, נכון, קשישא?Catskinner כתב:......אף פעם לא הבנתי מדוע מיקרוסופט החליטה בזמנה לשנות פריסת כפתורים שעבדה מצויין עוד מתקופת מסופי ה VT100 ומדוע חברת לוגיטק החליטה שהיא חייבת לאמץ את הרעיון הזה.
........
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אמת, אני כבר לא זוכר מה עשיתי אתמול אז לדרוש ממני לזכור פריסת מקשים מ 1980 באמת מקשה עלי.