:מבולבל: איזה טלפון לרכוש? :מבולבל:

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
mechubar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני מתלבט בקניית מכשיר טלפון סלולרי חדש, סמארטפון עם מסך מגע.
אחרי מעבר על כל הטלפונים הקיימים וצפיה בסקירות וכו' עדיין אני מתלבט בעיקר בין:

Samsung galaxy s i9000 / HTC DESIRE / HTC DESIRE HD / IPHONE 4

(Y)עיקר השימושים בטלפון: שיחות,SMS,לוח שנה ותזכורות,נגן מוזיקה ונגן סרטים/סרטונים.

(Y)חשובה לי מאוד איכות שיחה וגובה הווליום, שאוכל לשמוע היטב את מי שאני משוחח איתו.

(Y)חשוב לי מסך שיהיה אפשרי לראות אותו גם באור שמש - מהבחינה הזו הבנתי שסמסונג הוא הטוב ביותר והDESIRE לוקה בבעייתיות. כמו כן מסך הסמסונג הוא טוב יותר ממסך הHTC.

(Y)נגן המוזיקה שבטלפון הוא דבר מאוד מאוד חשוב לי ואני רוצה נגן איכותי ומשוכלל - מהבחינה הזו HTC DESIRE נחות מהשאר והאייפון אני מניח במקום הראשון. באייפון אפשר גם לעבור בין השירים דרך הדיבורית בשלט האזניות שלו, בניגוד לסמסונג למשל. בDESIRE אין אקולייזר.

(Y)צפייה בתכני וידאו HD חשובה לי - כאן הסמסונג במקום הראשון, גם מול הDESIRE HD.

(Y)חשובה לי עברית - נוחות הקלדה והתקנה - האייפון אמנם מגיע עם העברית אבל גם בשאר המכשירים ניתן להתקין עברית הבנתי בלי בעיה (הכוונה פחות לממשק ויותר לקריאה וכתיבה).

(Y)חשוב לי מכשיר שאוכל להתאים אותו כפי שאני רוצה - מהבחינה הזו האייפון די נחות. חשוב מכשיר שיתעדכן באופן שוטף דרך מערכת ההפעלה שלו וכו'. גם ניהול לוח שנה ותזכורות לטעמי הנוח ביותר הוא של הסמסונג.

(Y)סוללה ארוכת טווח חשובה - בשימוש ממוצע של קצת שיחות וקצת מוזיקה וקצת סרטים וקצת משחקים שיספיק ליום אחד מלא - מהבחינה הזו הבנתי ש HTC DESIRE נחות.

(Y)איכות מצלמה היא דבר חשוב, אך אני מוכן להתפשר עליו.

(Y)אפשרות לשיחות וידאו/מצלמה קדמית - הDESIRE נופל מהשאר, האייפון מגביל רק לשיחות בין אייפונים.

(Y)פחות אכפת לי אינטרנט, אבל אני מעדיף כמובן תמיכה בFLASH.

(Y)מעדיף שקע אזניות 3.5 מ"מ

(Y)מכשיר עם מעט תקלות

האם לדעתכם שווה להמתין לטלפונים חדשים שעומדים לצאת ולהתאים בצורה טובה יותר לצרכיי?
כמו כן, עיקר ההתלבטות שלי כרגע היא בין HTC DESIRE HD לבין SAMSUNG GALAXY S I9000 - במי הייתם בוחרים ולמה?
אם בסמסונג, האם יש טעם להמתין להשקה בארץ או לקנות בחו"ל? ומדוע?

נ.ב. האם אפשר להתקין את ממשק HTC SENSE גם בטלפון סמסונג?

תודה מראש!

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #2 

קח גלקסי, תזמין מחול... לא שווה לחכות בארץ, המחיר יהיה מטורף

gamla77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

זה כבר הפורום השלישי שאני קורא את ההודעה הזאת :) , סחטיין על ההשקעה.

לפי ההודעה אתה די יודע מה אתה רוצה שזה טוב.
הדזייר HD עוד לא יצא רשמית. באתר בשם PLAY.COM ניתן להזמין אותו ברכישה מוקדמת במחיר של 479 פאונד. (שזה אגב יקר יותר מהמחיר הרשמי ש HTC הכריזה עליה - 415)
ההשקה הרשמית המתוכננת באנגליה (משם אני כותב) היא במהלך החודש הזה.
הגלאקסי S כבר בחנויות. בחיפוש ברשת ראיתי אותו בסביבות 420.
(שער הפאונד כרגע 5.8 ש"ח)

נכון להיום , מנקודת מבט מקומית , הדזייר "הרגיל" נמכר יותר מהגלקסי.
לי יש דזייר שאני מאוד מרוצה ממנו באופן כללי. מותקן עליו פרויו רשמי ויש לי עברית ללא ממשק. (הקלדה וקריאה) .
בהתלבטות בין הדזייר לגלקסי הלכתי על הדזייר בגלל גודל המסך הקטן יותר, הגלקסי נראה לי גדול מידי .
הסוללה שלו אכן בעייתית בשימוש מרובה (GPS והרבה מדיה) אבל לא יצא שנתקעתי איתו (מה שכן , מידי פעם אני מנהל מדיניות חסכנית בצריכת הסוללה) . הסוללה של הגלקסי אמורה להיות טובה יותר.

באופן אישי הייתי מחכה לDESIRE HD . אני חושב ש HTC עדיפה בסמארטפונים אבל זאת ממש דעתי האישית.
ברוב אתרי הטכנולוגיה , ל HD ניתנת עדיפות קלה. אבל אם ממש "בוער" לך באצבעות ואתה רוצה את הסמסונג אז עדיף בחו"ל לדעתי. בארץ ישחטו אותך עם המחיר. בכל מקרה לא נראה לי שתתאכזב מאף אחד מהם.

blknom1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #4 

כנס לאתר CLOVE.UK. ה-DESIRE HD מוצע שם במחיר של 399 פאונד. הזול ביותר שאני ראיתי.
הבנתי מאנשים בפורום שהאתר הזה אמין וטוב.
אישית הייתי הולך על ה-DESIRE HD. הסמסונג, כפי שכתב קודמי, נראה גדול מדיי.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #5 

הדסייר HD גדול יותר בגודל המסך (4.3" במקום 4" בגלקסי S ו 3.7" בדסייר הרגיל), המימדים הפיסיים והמשקל מאשר הגלקסי S. אז אם הגלקסי S היה גדול מדי בשבלכם, איך בדיוק הדסייר HD טוב יותר עבורכם???

gamla77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

eagle75 כתב:הדסייר HD גדול יותר בגודל המסך (4.3" במקום 4" בגלקסי S ו 3.7" בדסייר הרגיל), המימדים הפיסיים והמשקל מאשר הגלקסי S. אז אם הגלקסי S היה גדול מדי בשבלכם, איך בדיוק הדסייר HD טוב יותר עבורכם???
...

אני דיברתי על ההתלבטות שהיתה לי בין הדזייר הרגיל לגלקסי. אני יודע שה HD גדול יותר.

mechubar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

gamla77 כתב:זה כבר הפורום השלישי שאני קורא את ההודעה הזאת :) , סחטיין על ההשקעה.

לפי ההודעה אתה די יודע מה אתה רוצה שזה טוב.
הדזייר HD עוד לא יצא רשמית. באתר בשם PLAY.COM ניתן להזמין אותו ברכישה מוקדמת במחיר של 479 פאונד. (שזה אגב יקר יותר מהמחיר הרשמי ש HTC הכריזה עליה - 415)
ההשקה הרשמית המתוכננת באנגליה (משם אני כותב) היא במהלך החודש הזה.
הגלאקסי S כבר בחנויות. בחיפוש ברשת ראיתי אותו בסביבות 420.
(שער הפאונד כרגע 5.8 ש"ח)

נכון להיום , מנקודת מבט מקומית , הדזייר "הרגיל" נמכר יותר מהגלקסי.
לי יש דזייר שאני מאוד מרוצה ממנו באופן כללי. מותקן עליו פרויו רשמי ויש לי עברית ללא ממשק. (הקלדה וקריאה) .
בהתלבטות בין הדזייר לגלקסי הלכתי על הדזייר בגלל גודל המסך הקטן יותר, הגלקסי נראה לי גדול מידי .
הסוללה שלו אכן בעייתית בשימוש מרובה (GPS והרבה מדיה) אבל לא יצא שנתקעתי איתו (מה שכן , מידי פעם אני מנהל מדיניות חסכנית בצריכת הסוללה) . הסוללה של הגלקסי אמורה להיות טובה יותר.

באופן אישי הייתי מחכה לDESIRE HD . אני חושב ש HTC עדיפה בסמארטפונים אבל זאת ממש דעתי האישית.
ברוב אתרי הטכנולוגיה , ל HD ניתנת עדיפות קלה. אבל אם ממש "בוער" לך באצבעות ואתה רוצה את הסמסונג אז עדיף בחו"ל לדעתי. בארץ ישחטו אותך עם המחיר. בכל מקרה לא נראה לי שתתאכזב מאף אחד מהם.
...

תודה,ההתלבטות בין DESIRE HD לסמסונג היא:
1. מסך - של סמסונג טוב יותר בשמש
2. נגן - נגן סמסונג טוב ומשוכלל יותר, תקן אותי אם אני טועה.
3. ניגון קבצי וידאו HD - האם DESIRE HD משתווה לסמסונג?
4.הסוללה של DESIRE נקטלת יותר מאשר הסמסונג.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #8 

1. דווקא המסך של ה Desire HD בשמש, אמור לתפקד טוב יותר מכיוון שהוא מסוג S-LCD לעומת ה Super AMOLED של הגלקסי ("הסופר" אומנם משפר לכאורה ב 20% את הבהירות אל מול מסכי ה AMOLED הרגילים (כמו שיש לחלק ממכשירי ה Desire) אבל עדיין ה S-LCD באור שמש יתפקד טוב יותר מהסמסונג). אגב, באיכות ה Super AMOLED נחשב טוב יותר
2. אין לי מושג
3. עד שלא יצא המכשיר קשה יהיה לדעת מי טוב יותר בוידאו, אבל ההימור הסביר שלי שהאיכות תהיה די דומה בין שני המכשירים (720p ב 30FPS)
4. גם פה קשה לדעת, אבל אם לוקחים את הדייזיר הרגיל כהשוואה, אז ההגיון אומר שהגלקסי יהיה טוב יותר ממנו בזמן הסוללה (ל HD יש סוללה של 1230mAh לעומת 1400mHh שיש לדייזר הרגיל)

gamla77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

למה לעזאזל לצייד את ה דזייר HD בסוללה יותר חלשה מהדזייר?
מה חושבים שם?

mechubar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

ברשותכם 2 שאלות נוספות בעניין-

1. האם יש אפשרות לדפדף בין אנשי קשר בעברית ע"י בחירת אות ראשונה ודפדוף משם...?
2. קיבלתי תגובה לפיה סמסונג לעומת אחרים בעייתית בעידכוני קושחה, כך שאם אתה בונה עליהם שיתקנו באגים, תצפה למכשיר שלא יקבל עידכון בשום שלב בחייו.
האם לדעתכם זה משמעותי?האם יש צורך בעדכוני קושחה כשמערכת ההפעלה ממשיכה להתעדכן?

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #11 

אם הייתי מתלבט (ובעל הממון) הייתי הולך על ה Desire הרגיל. ה HD וה Galaxy גדולים לטעמי ולא הייתי קונה אייפון.
Need more cowbell

mechubar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

עוד 2 שאלות ברשותכם...

שליחה #12 

1.האם רק במכשירי HTC קיימת התכונה של "שאיבת" תמונות הפייסבוק של אנשי הקשר והצגתם במכשיר בעת שיחה נכנסת מאיש הקשר והצגת תמונת הפייסבוק שלו, הסטטוס וכו'?
האם יש מכשירים נוספים שמאפשרים עדכון כזה,או לפחות הצגת תמונה אוטומטית עפ"י תמונת הפייסבוק?
(אני מתלבט לגבי המכשירים: HTC DESIRE HD, SAMSUNG GALAXY S I9000, IPHONE4)

2.במכשיר הסמסונג כאשר נכנסת שיחה הצלצול הוא הדרגתי מווליום נמוך אל הגבוה, האם יש דרך להגדיר צלצול שיהיה בווליום חזק בלי הדרגה,האם יש סיכוי שייצא עדכון כלשהו למכשיר שישנה זאת?

תודה מראש 8)

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #13 

הכל זה תוכנות שאפשר להשיג לכל אנדראויד רגיל
סנכרון תמונות http://www.appbrain.com/app/syncmypix/c ... .syncmypix