גרסא חדשה של iGO עובדת ברקע עם אייפון 4
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
סוף סוף, אחרי המתנה ארוכה, קיבלתי היום הודעה על עדכון האייגו 2010 לגרסא חדשה.
שני עדכונים בגדול: מפות חדשות יותר ועבודה ברקע.
הבעיות עם האנימציה שהיו לי בגרסא הקודמת נעלמו.
ממה שאני רואה, האפליקציה מבדילה בין מצב שהיא מנווטת ברקע למצב שהיא לא. כאשר היא לא מנווטת ברקע, העלאה מחדש שלה זריזה במיוחד (חצי שניה) והיא מיד מוצאת את עצמה מחדש.
כאשר היא מנווטת ברקע, יש CHECKBOX חדש בגדרות שאומר אם זה ממשיך לנווט ברקע או לא. נראה יציב ביותר ויפה.
יש גם כפתור (אם כי מיניאטורי במיוחד) מעל הצגת המפה במסך הראשי שמאפשר סגירת התוכנה. אני כרגע מריץ אותה ברקע ללא תזוזה לראות אם ה-GPS יסגר אחרי זמן מה.
מבחינה גרפית, ראיתי שעדכנו את האייקון שיהיה תואם למסך RETINA, אבל הגרפיקה התלת מימדית של התוכנה נותרה ברזולוציה הישנה.
שני עדכונים בגדול: מפות חדשות יותר ועבודה ברקע.
הבעיות עם האנימציה שהיו לי בגרסא הקודמת נעלמו.
ממה שאני רואה, האפליקציה מבדילה בין מצב שהיא מנווטת ברקע למצב שהיא לא. כאשר היא לא מנווטת ברקע, העלאה מחדש שלה זריזה במיוחד (חצי שניה) והיא מיד מוצאת את עצמה מחדש.
כאשר היא מנווטת ברקע, יש CHECKBOX חדש בגדרות שאומר אם זה ממשיך לנווט ברקע או לא. נראה יציב ביותר ויפה.
יש גם כפתור (אם כי מיניאטורי במיוחד) מעל הצגת המפה במסך הראשי שמאפשר סגירת התוכנה. אני כרגע מריץ אותה ברקע ללא תזוזה לראות אם ה-GPS יסגר אחרי זמן מה.
מבחינה גרפית, ראיתי שעדכנו את האייקון שיהיה תואם למסך RETINA, אבל הגרפיקה התלת מימדית של התוכנה נותרה ברזולוציה הישנה.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
אצלי האייקון של התוכנה לא נראה חד כמו שאר האייקונים שעודכנו ל RETINA.
אין את סימן החץ שמעיד על GPS בפינה המסך למעלה כאשר התוכנה "ברקע" זה די מבאס והיא לא ממשיכה להדריך כמו WAZE.
אבל זמן הפתיחה שלה באמת מהיר מאוד כאשר היא פתוחה.
טוב אבל לא מצויין.
אין את סימן החץ שמעיד על GPS בפינה המסך למעלה כאשר התוכנה "ברקע" זה די מבאס והיא לא ממשיכה להדריך כמו WAZE.
אבל זמן הפתיחה שלה באמת מהיר מאוד כאשר היא פתוחה.
טוב אבל לא מצויין.
שי
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
אתה יכול על כל מכשיר שמוגדר כשלך.
העניין הוא שמדובר רק במכשירים שמסתנכרנים מול האייטיונז שלך. אם תנסה להתקין למישהו אחר שמסתנכרן עם אייטיונז אחר, אז זה ימחק את הנתונים שלו ויעבור לסינכרון מולך. נניח ואתה תתן לו את החשבון אייטיונז שלך, אז אתה מוגבל ל-5 מחשבים שבהם אפשר לעשות את זה.
בקיצור, זה בנוי כך שמכשירים של אותה משפחה יעבדו 100%, אבל אם תנסה לעבוד על המערכת מהר מאוד תתקל בבעיות. זה חכם ויעיל.
העניין הוא שמדובר רק במכשירים שמסתנכרנים מול האייטיונז שלך. אם תנסה להתקין למישהו אחר שמסתנכרן עם אייטיונז אחר, אז זה ימחק את הנתונים שלו ויעבור לסינכרון מולך. נניח ואתה תתן לו את החשבון אייטיונז שלך, אז אתה מוגבל ל-5 מחשבים שבהם אפשר לעשות את זה.
בקיצור, זה בנוי כך שמכשירים של אותה משפחה יעבדו 100%, אבל אם תנסה לעבוד על המערכת מהר מאוד תתקל בבעיות. זה חכם ויעיל.
- nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
זאת בדיוק הכוונה, אני רוצה לרכוש את התוכנה ולהתקין אותה על המכשיר שלי ושל אשתי ששנהים מסונכרנים מול אותו אייטיונז.oferlaor כתב:אתה יכול על כל מכשיר שמוגדר כשלך.
בקיצור, זה בנוי כך שמכשירים של אותה משפחה יעבדו 100%, אבל אם תנסה לעבוד על המערכת מהר מאוד תתקל בבעיות. זה חכם ויעיל....
תודה.