קניה באינטרנט והתחברות בארץ?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
roby5167 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה לקנות Samsung Galaxy S בחו"ל. הטלפון שלי בארץ הוא אומנם 3G אבל אין לו Wi-Fi. ההתחברות שלי לאינטרנט היא דרך הספק שלי וזה יוצא יקר.
אני רוצה להעביר את ה- SIM מהטלפון שלי לטלפון החדש:
האם זה דורש עוד משהו כדי שיעבוד? אולי לעשות לו locked לספק בארץ?
האם אוכל להתחבר ל- Wi-Fi דרך המחשב שלי והוא יעבוד בלי בעיה?
החבילה שיש לי עכשיו זולה מאוד כי אני משתמש מעט מאוד במכשיר ואני לא מעונין שהספק שלי יקפיץ לי את המחיר אם אודיע לו על רכישת המכשיר.
יש דרך שהוא יגלה שאני גולש דרך המחשב שלי?

תודה
רובי

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

roby5167 כתב:
אני רוצה לקנות Samsung Galaxy S בחו"ל. הטלפון שלי בארץ הוא אומנם 3G אבל אין לו Wi-Fi. ההתחברות שלי לאינטרנט היא דרך הספק שלי וזה יוצא יקר.
אני רוצה להעביר את ה- SIM מהטלפון שלי לטלפון החדש:
האם זה דורש עוד משהו כדי שיעבוד? אולי לעשות לו locked לספק בארץ?
האם אוכל להתחבר ל- Wi-Fi דרך המחשב שלי והוא יעבוד בלי בעיה?
החבילה שיש לי עכשיו זולה מאוד כי אני משתמש מעט מאוד במכשיר ואני לא מעונין שהספק שלי יקפיץ לי את המחיר אם אודיע לו על רכישת המכשיר.
יש דרך שהוא יגלה שאני גולש דרך המחשב שלי?

תודה
רובי
...
אין בעיה להעביר את ה SIM הקודם שלך למכשיר החדש. הגלקסי S מקבל SIM רגיל וגם uSIM.
הוא תומך ב WiFi תקן N ככה שלא תהיה לו שום בעיה להתחבר למחשב.
אין שום משמעות לכך שהספק יגלה או לא יגלה שגלשת דרך המחשב שלך. הוא לא יכעס וזה לא משנה לו :-)

roby5167 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על התגובה.

עדיין אני חושב שהספק לא יהיה שבע רצון. אני משלם שמוש חודשי מינימלי בסך 30 שקל. בנוסף יש לי אפשרות לגלוש עד 30Mb שאני לא משתמש בו כי אני חושש לעבור אותו. כשהלכתי לספק להתענין ברכישת מכשיר (בתשלום אחד) הם רצו שאשלם להם 200 ש"ח לחודש עם התחייבות של 18 חודשים. היה ברור לי שזהו גזל ולכן השאלה שלי. אני יודע שלפי החוק אני חייב להודיע לספק על מכשיר חדש שקניתי עם הוכחה שהוא שלי אבל אז הם ישנו לי את החבילה.

אני מערבב משהו כאן או שלא הבנתי?

רובי

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

אני לא בטוח שהבנתי אותך, כשאתה מתייחס ל"ספק" אתה מתכוון לאחת החברות הסלולריות?

roby5167 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

נכון!

קראתי שאתה פנית לחברה סלולרית כדי להודיע להם שרכשת מכשיר. למה עשית את זה? חייבים להודיע להם? מה הם עושים עם המידע הזה? הם מחליפים (מיקרים) לך את החבילה? כל הביורוקרטיה הזו לא ברורה לי וקצת מדאיגה אותי.

רובי

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

שום דבר כזה!
פניתי לאורנג' על מנת לקבל החזרים חודשיים על חשבון רכשית המכשיר לפי "חוק ניתוק הזיקה" שנכנס בפברואר השנה. לפי החוק הזה החברה הסלולרית חייבת לתת לך את אותם מבצעים שהיא נותנת לאנשים אשר רכשו מכשיר בחברה הסלולרית, בדיוק כאילו רכשת את המכשיר אצלהם. אצל אורנג', לדוגמא, אתה תקבל החזר של 50 שקלים כל חודש למשך 36 חודשים במידה ותדבר מעל ל 150 ש"ח באותו החודש. (עם התחייבות לשנה וחצי).
לכן אם הבנתי אותך נכון, התשובה לשאלה המקורית שלך היא כן, אתה יכול להעביר את הסים ולהשתמש ברשת ה WiFi של המחשב בבית על מנת לגלוש במכשיר הסלולרי. לספק לא אכפת בכלל והוא לא מודע לזה, וגם אם כן זה לא משנה לו. זה חלק מהתכונות של מכשיר סמארטפון וכולנו עושים זאת יום יום במשרד, בבית ובבתי קפה.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”