htc LEO- ????
זה למעשה ה- HTC HD2, מכשיר מוכר ומדובר פה גם בפורום, דגם ישן יותר מאשר ה- DESIRE, מבחינת החומרה אין הבדלים גדולים, מערכת ההפעלה מיושנת ובעייתית אך מוסתרת על ידי ממשק חביב של ה- HTC SENSE.blknom1 כתב:שלום חברים?
קיבלתי את ה-HTC LEO לבדיקה..
מישהו שמע על המכשיר?
עובד על ווינדוס מובייל?
האם הדגם ישן יותר מאשר ה-DESIRE...?...
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
תודה רבה.
האמת היא שהבנתי את זה אחרי בדיקה.
אמנם המערכת מיושנת אבל אני חייב להגיד שהטלפון נראה מצוין והטאצ' פשוט מעולה. מסך גדול מאוד.
בקיצור אין ספק שאני אקנה את ה-DESIRE ואזרוק את האייפון לפח...
האמת היא שהבנתי את זה אחרי בדיקה.
אמנם המערכת מיושנת אבל אני חייב להגיד שהטלפון נראה מצוין והטאצ' פשוט מעולה. מסך גדול מאוד.
בקיצור אין ספק שאני אקנה את ה-DESIRE ואזרוק את האייפון לפח...
למה שתקנה DESIRE , אתה יכול להתקין על ה - HD2 את האנדרויד/ DESIRE כולל הסנס של ה- DESIRE ,המעבר בין מערכות ההפעלה לוקח דקות ספורות כך שאתה יכול להנות מ - 2 העולמות עם מסך של 4.3 אינטש ....blknom1 כתב: בקיצור אין ספק שאני אקנה את ה-DESIRE ואזרוק את האייפון לפח......
רוצה אנדרואיד תרכוש מכשיר אנדרואיד (רוצה מסך 4.3 אינצ' תרכוש לדוגמה את ה Desire HD)
רוצה WinMo שיש לו גם יכולת להריץ אנדרואיד עליו, אז תלך על ה-HD2
לדעתי זאת טעות לרכוש את ה HD2 וזה על מנת להתקין עליו גירסת אנדרואיד שתהיה לך המערכת הראשית (למרות הפורטינג המרשים שנעשה למכשיר הזה)
רוצה WinMo שיש לו גם יכולת להריץ אנדרואיד עליו, אז תלך על ה-HD2
לדעתי זאת טעות לרכוש את ה HD2 וזה על מנת להתקין עליו גירסת אנדרואיד שתהיה לך המערכת הראשית (למרות הפורטינג המרשים שנעשה למכשיר הזה)