בעיות במערכת אנדרויד
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
שלום חברים,
לאחרונה נתקלתי בדעות חלוקות בעניין האנדרויד- חלקם אומרים שמדובר במערכת הפעלה מצוינת ואמינה ואחרים אומרים שהיא לא יציבה מספיק ויש לה הרבה בעיות בעיקר בעברית.
מה דעתכם?
מקווה לדיון פורה, שכן אני שוקל לרכוש את ה-DESIRE HD ממש בקרוב.
לאחרונה נתקלתי בדעות חלוקות בעניין האנדרויד- חלקם אומרים שמדובר במערכת הפעלה מצוינת ואמינה ואחרים אומרים שהיא לא יציבה מספיק ויש לה הרבה בעיות בעיקר בעברית.
מה דעתכם?
מקווה לדיון פורה, שכן אני שוקל לרכוש את ה-DESIRE HD ממש בקרוב.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
עברית שפה קשה ומטומטמת שבניגוד לשאר העולם הולכת מימין לשמאל ולא להפך... כן, זאת עובדה
ללא מעט דברים בעולם יש בעיה עם השפה הזאת
לאנדרואיד גם יש בעיה עם עברית, אבל היא נפתרה בגרסה 2.2 כשהוסיפו פונטים בעברית למערכת, לא שזה הפריע למישהו פה להוסיף עברית בעצמו למכשירים
בנוסף הקהילה הישראלית פותרת גם את בעיית הכיוון כתיבה הנכון בלא מעט מכשירים
אישית... יש לי נקסוס, קניתי גלקסי... אני מרוצה מהמערכת עד השמיים
ללא מעט דברים בעולם יש בעיה עם השפה הזאת
לאנדרואיד גם יש בעיה עם עברית, אבל היא נפתרה בגרסה 2.2 כשהוסיפו פונטים בעברית למערכת, לא שזה הפריע למישהו פה להוסיף עברית בעצמו למכשירים
בנוסף הקהילה הישראלית פותרת גם את בעיית הכיוון כתיבה הנכון בלא מעט מכשירים
אישית... יש לי נקסוס, קניתי גלקסי... אני מרוצה מהמערכת עד השמיים
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
תמיד יש עוד מכשיר שיוצא מתישהו בקרוב, כל השוק של האנדרואיד מטורף מבחינת היצע המכשירים שלו
אישית אני בחרתי בגלקסי S בתור השדרוג שלי לנקסוס (ספציפית הI897 כי היה זמין במחיר טוב)
הHD הוא גם אופציה טובה, אם תחכה עוד חודש תשמע על עוד מכשיר שצץ לו... זה המצב בעולם של האנדרואיד
אישית אני בחרתי בגלקסי S בתור השדרוג שלי לנקסוס (ספציפית הI897 כי היה זמין במחיר טוב)
הHD הוא גם אופציה טובה, אם תחכה עוד חודש תשמע על עוד מכשיר שצץ לו... זה המצב בעולם של האנדרואיד
כתבתי מדריך קצר שמסביר את כל נושא העברית בעולם האנדרואיד (זה קצת יותר מורכב ממה שנדמה בהתחלה):
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=