Motorola Milestone A853
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
אתה מסנכרן את המחשב מול החשבון גוגל שלך והוא מסונכרן לבד לפלאפון שלך, זה כל הרעיון באנדרואיד... הכל נמצא בשרתים של גוגל ולא רק בפלאפון שלך
לגבי העברת תמונות... פשוט מחשב בUSB ומעתיק קבצים, אפשר להפעיל תוכנה סנכרון כלשהיא אם ממש יש לך צורך שזה יעשה אוטומטית בזמן חיבור הפלאפון למחשב
כמובן שיש לך גם אופציה לסנכרן את הפלאפון שלך לחשבון picasa שלך ישירות מהפלאפון
לגבי העברת תמונות... פשוט מחשב בUSB ומעתיק קבצים, אפשר להפעיל תוכנה סנכרון כלשהיא אם ממש יש לך צורך שזה יעשה אוטומטית בזמן חיבור הפלאפון למחשב
כמובן שיש לך גם אופציה לסנכרן את הפלאפון שלך לחשבון picasa שלך ישירות מהפלאפון
הכי פשוט זה להעביר את רשימת אנשי הקשר לך ל Gmail ומשם זה מסתנכרן באופן אוטו' למכשיר שלך (במידה ובחרת בכך) בכל פעם שאתה מוסיף, מוריד או מעדכן איש קשר. כנ"ל כל עידכון ברשימת אנשי הקשר במכשיר יעדכן אוטו' את הרשימה ב Gmail. אגב, שם אתה יכול גם להגדיר שם קבוצות לאנשי הקשר שלך (משפחה, עבודה, חברים וכו) וזה יסתכרן למכשיר (מאוד נוח). ניתן לבצע import ל Gmail מגוון תוכנות אחרות (כולל מה PC Suite של נוקיה). ראה קישור : http://mail.google.com/support/bin/answ ... 4024&hl=iw
הדרך הרגילה להעביר קבצים למחשב הוא ע"י חיבור כבל USB למחשב והעתקת קבצי הדמייה למחשב (בדיוק כמו שעושים ב Disk On Key)
הדרך הרגילה להעביר קבצים למחשב הוא ע"י חיבור כבל USB למחשב והעתקת קבצי הדמייה למחשב (בדיוק כמו שעושים ב Disk On Key)
- iakovl
- חבר מכור קשה

בקלות... אני קורא מחשבות ויודע מה תכתוב עוד לפני שתכתוב את זה
אני עד כדי כך טוב
ד"א osherov
צפה לת'ראדים על הSamsung Captivate החל משבוע הבא בפורומים השונים
הסמסונגים האלו פשוט מסובכים מדי יחסית לנקסוס שלי...
ד"א osherov
צפה לת'ראדים על הSamsung Captivate החל משבוע הבא בפורומים השונים
הסמסונגים האלו פשוט מסובכים מדי יחסית לנקסוס שלי...
הייתי צריך להישאר עם הנקסוס......חכה שגוגל ישחררו גירסת אנדרואיד חדשה....ואז תראה איך כולכם תקנאו בנו, בעלי הנקסוס, שמריצים הרבה לפני כולכם את הגירסה החדשה
- iakovl
- חבר מכור קשה

המחיר היה טוב והמסך פשוט חזק... לגבי גרסאות אני לא מפחד
אני קם כל בוקר והולך לישון כל לילה תוך כדי שאני אומר תודה לXDA על זה שהם שם
אם הם הצליחו לעשות פורט לHD2 אז עדכונים לSGS ולמשפחה המורחבת שלו לא יהיו בעיה, זה אולי לא יגיע מהר כמו נקסוס אבל זה יגיע...
רק עם CYAN יוצא את הרום שלו לSGS אז אני אהיה מרוצה ושלם עם עצמי
אני קם כל בוקר והולך לישון כל לילה תוך כדי שאני אומר תודה לXDA על זה שהם שם
אם הם הצליחו לעשות פורט לHD2 אז עדכונים לSGS ולמשפחה המורחבת שלו לא יהיו בעיה, זה אולי לא יגיע מהר כמו נקסוס אבל זה יגיע...
רק עם CYAN יוצא את הרום שלו לSGS אז אני אהיה מרוצה ושלם עם עצמי