קנית קולה קפה
-
balila30
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 258
- שם מלא: בועז בלילה
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 32 פעמים
שלום לכולם.
אני חדש בפורום.
ברשותי מכונת Quick Mill Vetrano E61 עים חיבור ישיר למים+מרכך,
מטחנת קפה Mazzer Mini אלקטרונית A.
אני רוצה להישתדרג להתחיל ליקלות קפה.
הקולה שהכי ניראה לי זה הג'ין קפה.
מעיון בפורום ראיתי שיש כאלה שרכשו אותו ב2000 שח.
השבוע קיבלתי הצעה ב2500 שח.
אשמח לקבל הכוונה היכן לירכוש את הקולה במחיר הטוב ביותר.
בתודה מראש
בועז
אני חדש בפורום.
ברשותי מכונת Quick Mill Vetrano E61 עים חיבור ישיר למים+מרכך,
מטחנת קפה Mazzer Mini אלקטרונית A.
אני רוצה להישתדרג להתחיל ליקלות קפה.
הקולה שהכי ניראה לי זה הג'ין קפה.
מעיון בפורום ראיתי שיש כאלה שרכשו אותו ב2000 שח.
השבוע קיבלתי הצעה ב2500 שח.
אשמח לקבל הכוונה היכן לירכוש את הקולה במחיר הטוב ביותר.
בתודה מראש
בועז
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אהלן בועז
סט מרשים יש לך. בת כמה המכונה? איך המטחנה, מבסוט?
איזה קפה אתה שותה בד"כ?
הג'ין הוא אכן הקולה-שנמכר-בארץ (*) הכי טוב שאני יכול לדמיין, מבחינת התעסקות מול תוצר. אני מאוד מרוצה ממנו, משתמש בו פעמיים עד שלוש בשבוע, כל שבוע.
לפני שבועיים קניתי עוד ג'ין - אבא שלי חגג יומולדת 60 וקנינו לו, הילדים, קולה קפה שיתחיל לקלות בבית
המקום היחיד שבו הג'ין פורסם במחיר 1900 ש"ח הוא אצל ניר מקפה עולה. לא הצלחתי להשיג אותו, והייתי לחוץ בזמן. הבנתי שלא בטוח שהוא עדיין מוכר את הג'ין במחיר הזה - אבל שווה שתנסה לדבר איתו ולבדוק מולו.
בסופו של דבר קניתי אותו בקופיטיים ברמת החייל. ממליץ עליהם מאוד, אבי שעובד שם וחניתה בעלת העסק הם אנשים מעולים שיבואו לקראתך.
אם אתה מצליח להשיג את ניר - אשמח לשמוע מה העלת בחכתך.
(*) - שים לב שיש אלטרנטיבות מעניינות שאפשר להביא מחו"ל, אבל אתה תאלץ לקחת אחריות עליהן בעצמך כי אין יבוא מסודר. דוגמא טריה היא ה-QUEST M3 (חפש קצת בפורום ובחו"ל) - אמור להיות עדיף על הג'ין כי הוא קולה תוף, מצד שני - עלות יקרה יותר משמעותית ועדיין לא ברור כמה הוא אמין כי הוא יחסית חדש.
סט מרשים יש לך. בת כמה המכונה? איך המטחנה, מבסוט?
איזה קפה אתה שותה בד"כ?
הג'ין הוא אכן הקולה-שנמכר-בארץ (*) הכי טוב שאני יכול לדמיין, מבחינת התעסקות מול תוצר. אני מאוד מרוצה ממנו, משתמש בו פעמיים עד שלוש בשבוע, כל שבוע.
לפני שבועיים קניתי עוד ג'ין - אבא שלי חגג יומולדת 60 וקנינו לו, הילדים, קולה קפה שיתחיל לקלות בבית
המקום היחיד שבו הג'ין פורסם במחיר 1900 ש"ח הוא אצל ניר מקפה עולה. לא הצלחתי להשיג אותו, והייתי לחוץ בזמן. הבנתי שלא בטוח שהוא עדיין מוכר את הג'ין במחיר הזה - אבל שווה שתנסה לדבר איתו ולבדוק מולו.
בסופו של דבר קניתי אותו בקופיטיים ברמת החייל. ממליץ עליהם מאוד, אבי שעובד שם וחניתה בעלת העסק הם אנשים מעולים שיבואו לקראתך.
אם אתה מצליח להשיג את ניר - אשמח לשמוע מה העלת בחכתך.
(*) - שים לב שיש אלטרנטיבות מעניינות שאפשר להביא מחו"ל, אבל אתה תאלץ לקחת אחריות עליהן בעצמך כי אין יבוא מסודר. דוגמא טריה היא ה-QUEST M3 (חפש קצת בפורום ובחו"ל) - אמור להיות עדיף על הג'ין כי הוא קולה תוף, מצד שני - עלות יקרה יותר משמעותית ועדיין לא ברור כמה הוא אמין כי הוא יחסית חדש.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
שלום בועז וברוך הבא!
לגבי ניר,
דיברתי איתו לפני כחודש בדיוק על זה והוא אמר שהמחיר הזה כבר לא רלוונטי.
הוא יצר קשר עם היבואן (קופיטים, אם אני לא טועה) וחזר אלי גם עם מחיר של 2,500 ש"ח.
בכל מקרה, שווה ליצור איתו קשר שוב, אולי המחיר השתנה לטובה.
לגבי ניר,
דיברתי איתו לפני כחודש בדיוק על זה והוא אמר שהמחיר הזה כבר לא רלוונטי.
הוא יצר קשר עם היבואן (קופיטים, אם אני לא טועה) וחזר אלי גם עם מחיר של 2,500 ש"ח.
בכל מקרה, שווה ליצור איתו קשר שוב, אולי המחיר השתנה לטובה.
- פלנש
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 540
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
שלום בועז וברוך הבא ! 
לידיעתך, יש ג'ין במחיר 1,899 ₪ באתר של ניר מ"קפה עולה" (צומת כנות):
http://caffeolle.co.il/cat.php?num=5
לידיעתך, יש ג'ין במחיר 1,899 ₪ באתר של ניר מ"קפה עולה" (צומת כנות):
http://caffeolle.co.il/cat.php?num=5
-
balila30
- חבר פעיל מאוד

המכונה בת שנתים וחצי אחלה מכונה נוחה יציבה
החיבור למים נח ופרקטי .שבוע שעבר החלפתי גוף חימום
חוק מרפי יום לפני ראש השנה הלך גוף חימום .
טסתי לחיפה וקניתי משחר גוף חימום .להפתעתי שפירקתי את גוף החימום
לא היה ביכלל אבן (המרכך עושה עבודת קודש).
כמו כן יש לי חיבור לבייוב גם אחלה.
המטחנה ליגה לאומית אין מילים יש פיתגם שהזול זה היקר ,היתחלתי עים מטחנה
של רנציליו רוקי זה לא זה ,והחלפתי למצר ,חבל על הכסף שהולך בדרך...........
ליקנות ישר את הטוב ביותר.
קפה לאחר שניסיתי כימעט מהכל אני מישתמש ב Mauro De Luxe
אחלה קפה.
זהו עוברים לקליה,נעשה שיעורי בית וניקנה
טסתי לחיפה וקניתי משחר גוף חימום .להפתעתי שפירקתי את גוף החימום
לא היה ביכלל אבן (המרכך עושה עבודת קודש).
כמו כן יש לי חיבור לבייוב גם אחלה.
המטחנה ליגה לאומית אין מילים יש פיתגם שהזול זה היקר ,היתחלתי עים מטחנה
של רנציליו רוקי זה לא זה ,והחלפתי למצר ,חבל על הכסף שהולך בדרך...........
ליקנות ישר את הטוב ביותר.
קפה לאחר שניסיתי כימעט מהכל אני מישתמש ב Mauro De Luxe
אחלה קפה.
זהו עוברים לקליה,נעשה שיעורי בית וניקנה
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
רק לתת לך הרגשה טובה, אצלי בבריקולטה אני בגוף חימום החמישי או השישי, על 4 שנות פעילות. אני כבר ישר קונה את גוף החימום הבא, וכך לא צריך לטוס לשום מקום: פותח את גוף החימום, שם חדש, ומייד מצלצל לידידי שוקי מסייטק, יצרן גופי החימום הגדול בישראל, והוא מחליף לי תמורת 90 שקל את גוף החימום הישן בחדש. הפעם האחרונה הוספתי הגנה בדמות טרמוקפל, שאמור להתנתק בטמפרטורה של 130 מעלות, ובכך למנוע שריפת גוף החימום ללא מים, אבל לא עזר, כי הטרמוקפל נמצא מתחת לגוף החימום, וכך הוא עדיין במים וגוף החימום חשוף....נשרף. שטויות, רבע שעה עבודה, ופגישה חוזרת עם שוקי. זה פשוט חלק מעלות הקפה: 90 שקל בממוצע ל-9 חדשים זה 10 שקלים לחודש.balila30 כתב:המכונה בת שנתים וחצי אחלה מכונה נוחה יציבה
...
בברכה
אדי
coffeeaddict כתב:רק לתת לך הרגשה טובה, אצלי בבריקולטה אני בגוף חימום החמישי או השישי, על 4 שנות פעילות. אני כבר ישר קונה את גוף החימום הבא, וכך לא צריך לטוס לשום מקום: פותח את גוף החימום, שם חדש, ומייד מצלצל לידידי שוקי מסייטק, יצרן גופי החימום הגדול בישראל, והוא מחליף לי תמורת 90 שקל את גוף החימום הישן בחדש. הפעם האחרונה הוספתי הגנה בדמות טרמוקפל, שאמור להתנתק בטמפרטורה של 130 מעלות, ובכך למנוע שריפת גוף החימום ללא מים, אבל לא עזר, כי הטרמוקפל נמצא מתחת לגוף החימום, וכך הוא עדיין במים וגוף החימום חשוף....נשרף. שטויות, רבע שעה עבודה, ופגישה חוזרת עם שוקי. זה פשוט חלק מעלות הקפה: 90 שקל בממוצע ל-9 חדשים זה 10 שקלים לחודש.balila30 כתב:המכונה בת שנתים וחצי אחלה מכונה נוחה יציבה
...
בברכה
אדי...
אדי שלום,
זה לא קצת מוגזם שגופי החימום נשרפים בתדירות כה גבוהה?
האם זו "מחלה" של מכונות מסויימות, דגמים או יצרנים או שזה קשור במידת השימוש?
אצלך אני לא חושד שאיכות המים משחקת תפקיד בכך...
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

תגובה איטית של חיישן גובה המים, שאמור להפעיל את המשאבה ולמלא מים כשרמתם יורדת. כנראה שמספיקות כמה שניות שגוף החימום חשוף, ו....הופ הלכנו. מתוך כל הפעמים הייתה אחת שהמים היו מנותקים, והמכשיר הופעל בטעות. כל היתר היו תוך שימוש תמים במכונה. המים כמובן תקינים ורכים לפי הספרים.
אדי
אדי
לגבי ניר מקפה עולה הייתי מוותר על הניסיון אפילו... אותי לפני כמה חודשים הוא משך יותר משלושה שבועות
עם הבטחה שאני יקבל את הקולה במחיר שפרסם ובסוף אחרי שניג'סתי לו שאם אינו יכול להשיג שפשוט יגיד.
הוא בסוף ירד מהעץ ואמר לי לקנות ממקום אחר.
אני הייתי מתקשר ליבואן וממש מתמכח... לא הגיוני שמה שנמכר לפני אך מעט חודשים ב-2K ש"ח לא יכול להמכר גם עכשיו.
עם הבטחה שאני יקבל את הקולה במחיר שפרסם ובסוף אחרי שניג'סתי לו שאם אינו יכול להשיג שפשוט יגיד.
הוא בסוף ירד מהעץ ואמר לי לקנות ממקום אחר.
אני הייתי מתקשר ליבואן וממש מתמכח... לא הגיוני שמה שנמכר לפני אך מעט חודשים ב-2K ש"ח לא יכול להמכר גם עכשיו.
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

זה גוף החימום הפשוט ביותר שקיים, והמחיר הוא לאחר החלפה: נותן לו את הישן ומחכה שבוע ואז מקבל את החדש. אצל תבור באיזור לב המפרץ בחיפה עולה 100 שקל. אז מי שלוקח 320 שקל זה מעבדה שעושה עבורך את העבודה. אני מדבר על גוף חימום בלבד, זהה לגוף חימום של תמי 4 וניתן להחלפה בקלות ובמהירות. את החיישן החליף לי איבגי באחת הפעמים הראשונות, כשעוד הייתה אחריות על המכונה. לטענתו זה היה שידרוג לחיישן מקצועי. זה נראה כך לכמה חודשים, ואז שוב זה קרה. מאז אני מנסה להקשיב ולראות אם המיכל לא מתמלא, אבל קורים גם פיספוסים.
אדי
אדי
-
balila30
- חבר פעיל מאוד

אדי שלום
רק גוף החימום בלי עבודה עלה לי 320שח .
אני החלפתי לבד, מבדיקה ברשת גוף החימום עולה בין 200-300שח +מילוח לארץ.
שמרתי את הגוף שקיצר .
באמת ליד סחר תבור יש עסק של גופי חימום אני יכין לי גוף למיקרה חירום.
בועז
רק גוף החימום בלי עבודה עלה לי 320שח .
אני החלפתי לבד, מבדיקה ברשת גוף החימום עולה בין 200-300שח +מילוח לארץ.
שמרתי את הגוף שקיצר .
באמת ליד סחר תבור יש עסק של גופי חימום אני יכין לי גוף למיקרה חירום.
בועז
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

בעניין גוף החימום: זה בסדר, פשוט התרגלתי. פעם איבגי אמר לי שצריך פעם בכמה זמן לבקר אותו. ואז למדתי להחליף לבד, ועוד עשיתי מעשה חמור והתחלתי לבקר - אם יש צורך את חיים בקדמה, ועוד הבנתי שלא כל החוכמה נמצאת רק במקום אחד. חיים לא החליף לי גופי חימום, כי זה פשוט כל כך שלא צריך להטריד אותו, אבל עדיין נסיעה של 10 דקות לעומת כמעט שעתיים, עושות את ההבדל.
בעניין ג'ין במחיר מלא: אתה אף פעם לא יכול לתכנן מתי יקרוס הקולה הישן, או מתי תהיה יום הולדת שהאשה תחליט לרכוש לך את המכשיר. אז שני שכני שקולים, אכן קנו את המכשיר במחיר מלא (עם זיכוי על קפה ירוק במאות שקלים, אבל לא במחיר ההצפה שהיה פעם). אני משוכני שמרבית הקונים אומרים שכל יום שעובר בלי המכשיר עולה להם הרבה יותר, ומרחיק את התענוג. בסוף עושים הסדר תשלומים, וקונים. אז מי שאין לו חשק להתעסק עם יבוא אישי מאירופה, צריך לקנות את המכשיר. אני הייתי מחזיר לתמונה את ה"בהמור" Behmore 1600 עליו שמענו חוו"ד מאוד חיובית ממני, היושב בארה"ב הרחוקה. גרסת 220V נמכרת באירופה ב-479$ כולל משלוח לארץ. (156$ משלוח)
בברכה
אדי
בעניין ג'ין במחיר מלא: אתה אף פעם לא יכול לתכנן מתי יקרוס הקולה הישן, או מתי תהיה יום הולדת שהאשה תחליט לרכוש לך את המכשיר. אז שני שכני שקולים, אכן קנו את המכשיר במחיר מלא (עם זיכוי על קפה ירוק במאות שקלים, אבל לא במחיר ההצפה שהיה פעם). אני משוכני שמרבית הקונים אומרים שכל יום שעובר בלי המכשיר עולה להם הרבה יותר, ומרחיק את התענוג. בסוף עושים הסדר תשלומים, וקונים. אז מי שאין לו חשק להתעסק עם יבוא אישי מאירופה, צריך לקנות את המכשיר. אני הייתי מחזיר לתמונה את ה"בהמור" Behmore 1600 עליו שמענו חוו"ד מאוד חיובית ממני, היושב בארה"ב הרחוקה. גרסת 220V נמכרת באירופה ב-479$ כולל משלוח לארץ. (156$ משלוח)
בברכה
אדי
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אני מניח שמדובר במשלוח חדש של מכשירים לארץ ולכן המחיר שונה מהקולים שנמכרו בתחילת השנה (כנראה שרצו לחסל את המלאי). עדיין סביב 2400 זה מחיר סביר בהתחשב בעובדה שבחו"ל הוא עולה כ 500$ + מע"מ ושילוח ומגיעים למחיר דומה בארץ.
היתרון בקניה בארץ הוא בעיקר האחריות וזמינות החלפים לתיקון במקרה של בעיה.
אתה יכול לנסות לדבר עם היבואן, נסה להשיג את אריק מ"קופיטים" ולדבר איתו:
http://www.coffeeteam.co.il/
בהצלחה !
היתרון בקניה בארץ הוא בעיקר האחריות וזמינות החלפים לתיקון במקרה של בעיה.
אתה יכול לנסות לדבר עם היבואן, נסה להשיג את אריק מ"קופיטים" ולדבר איתו:
http://www.coffeeteam.co.il/
בהצלחה !