שאלה לבעלי הLEGEND
שלום לכם,
אני מתכנן לקנות את המכשיר להורים שלי, הבנתי שיש לו בעיה שלא ניתן לחפש בעברית בספר הטלפונים והבנתי גם שיש לזה פתרון בעזרת אפליקציה, השאלה שלי האם היא עולה כסף? האם זאת אפליקציה ש"התקנת ושכחת"? זאת אומרת שהתקנתי אותה, היא סידרה את בעיית החיפוש בעברית, וזהו.
עוד שאלה, במידה ואני משתמש בדיבורית בלוטות' שמובנת ברכב ואני עובד עם הGPS, האם ישמעו את הGPS דרך הדיבורית?
כי עם הN95 הנוכחי זה לא עובד.
תודה, אריאל.
אני מתכנן לקנות את המכשיר להורים שלי, הבנתי שיש לו בעיה שלא ניתן לחפש בעברית בספר הטלפונים והבנתי גם שיש לזה פתרון בעזרת אפליקציה, השאלה שלי האם היא עולה כסף? האם זאת אפליקציה ש"התקנת ושכחת"? זאת אומרת שהתקנתי אותה, היא סידרה את בעיית החיפוש בעברית, וזהו.
עוד שאלה, במידה ואני משתמש בדיבורית בלוטות' שמובנת ברכב ואני עובד עם הGPS, האם ישמעו את הGPS דרך הדיבורית?
תודה, אריאל.
לא הבנתי משהו-
מצד אחד כתוב-
נראה לי קצת מוזר שסלקום משווקת מכשיר בלי יכולת לחפש בספר הטלפונים בעברית.
מצד אחד כתוב-
ומצד שני כתוב-הבעיה מתעוררת כאשר אנשי קשר שמורים בשפה העברית.
חייגן הטלפון המובנה לא תומך בחיפוש שמות בשפה העברית לכן מומלץ להתקין את יישום "Dialer One". בזמן חיפוש שם עברי עם יישום זה, תופיע רשימה של שמות ומתוכם תצטרכו לבחור את השם הרצוי לכם. ככל שיש לכם יותר אנשי קשר, משך החיפוש איטי יותר....
אז האם ניתן לחפש בעברית בספר הטלפונים בלי אפליקציות מיותרות או שלא?(שאתם אומרים חייגן זה ספר הטלפונים?)דרך פשוטה נוספת היא להשתמש ביישום המובנה "חפש טלפון" או בכפתור "חפש" שבחזית המכשיר....
נראה לי קצת מוזר שסלקום משווקת מכשיר בלי יכולת לחפש בספר הטלפונים בעברית.
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
הסבר ל- ariel-ro
באמצעות החייגן המובנה אתה יכול "רק" לחפש ולחייג לשמות בשפה אנגלית (ניתן גם לחפש על ידי הקשת את תחילתו של המספר הנדרש) לכן אם אתה רוצה חייגן לשפה העברית צריך להתקין יישום של צד שלישי כגון זה שהומלץ.לא הבנתי משהו-
מצד אחד כתוב-
ציטוט:
הבעיה מתעוררת כאשר אנשי קשר שמורים בשפה העברית.
חייגן הטלפון המובנה לא תומך בחיפוש שמות בשפה העברית לכן מומלץ להתקין את יישום "Dialer One". בזמן חיפוש שם עברי עם יישום זה, תופיע רשימה של שמות ומתוכם תצטרכו לבחור את השם הרצוי לכם. ככל שיש לכם יותר אנשי קשר, משך החיפוש איטי יותר....
הדרך שניה היא בחיפוש הכללי של המכשיר, בשתי השפות אך בעזרת המקלדת הוירטואלית (לא חייגן) ואז לבחור את השם המתאים מרשימת אנשי הקשר ולחיצה על השם המתאים מתוך הרשימה לחיוג. דרך אגב, החיפוש באמצאות "חפש טלפון" או בכפתור "חפש" זה אותו הדבר רק בשם שונהומצד שני כתוב-
ציטוט:
דרך פשוטה נוספת היא להשתמש ביישום המובנה "חפש טלפון" או בכפתור "חפש" שבחזית המכשיר....
צבי וורובל
לגבי הדיבורית, אני לא מכיר את הלג'נד ספציפית בעניין הזה אבל במרבית מערכות ההפעלה הרלוונטיות שהן לא סגורות יש אפשרות להגדיר בתוך הבלוטות' שהשמע מהמכשיר יעבור לדיבורית (צלצולים, פעולות חיוג וכו'...) במידה ואתה מבצע את זה גם ההוראות של ה- GPS יועברו לדיבורית יחד עם כל פעולות השמע שהמכשיר מבצע בשוטףariel-ro כתב:שלום לכם,
תודה, אריאל....
ariel-ro,
ייתכן שאצלך זה בעייה שקשורה לדיבורית או להגדרות שם כי אצלי בעבר לא הייתה בעייה עם ה N95, N97 ועכשיו עם הנקסוס להשתמש בדיבורית ה BT שהותקנה ברכב (דיבורית של parrot) על מנת לשמוע את הוראות הניווט ברמקולים של הרכב
ייתכן שאצלך זה בעייה שקשורה לדיבורית או להגדרות שם כי אצלי בעבר לא הייתה בעייה עם ה N95, N97 ועכשיו עם הנקסוס להשתמש בדיבורית ה BT שהותקנה ברכב (דיבורית של parrot) על מנת לשמוע את הוראות הניווט ברמקולים של הרכב
התבללתי לגמרי :zviwr כתב:הסבר ל- ariel-roבאמצעות החייגן המובנה אתה יכול "רק" לחפש ולחייג לשמות בשפה אנגלית (ניתן גם לחפש על ידי הקשת את תחילתו של המספר הנדרש) לכן אם אתה רוצה חייגן לשפה העברית צריך להתקין יישום של צד שלישי כגון זה שהומלץ.לא הבנתי משהו-
מצד אחד כתוב-
ציטוט:
הבעיה מתעוררת כאשר אנשי קשר שמורים בשפה העברית.
הדרך שניה היא בחיפוש הכללי של המכשיר, בשתי השפות אך בעזרת המקלדת הוירטואלית (לא חייגן) ואז לבחור את השם המתאים מרשימת אנשי הקשר ולחיצה על השם המתאים מתוך הרשימה לחיוג. דרך אגב, החיפוש באמצאות "חפש טלפון" או בכפתור "חפש" זה אותו הדבר רק בשם שונהומצד שני כתוב-
ציטוט:
דרך פשוטה נוספת היא להשתמש ביישום המובנה "חפש טלפון" או בכפתור "חפש" שבחזית המכשיר.......
מה ההבדל בין החייגן לחיפוש הכללי?
מה זה בעצם החייגן?
או בקיצור-
אני יכול להיכנס לספר הטלפונים כמו בכל מכשיר בעשור וחצי האחרונים ולחפש שם בעברית?
osherov
יכול ליהיות אצלי זאת דיבורית מובנה ברכב(של סיטרואן אם זה משנה) אז זה לא נותן, אני אנסה שנית.
אולי זה משהו בהגדרות.
סליחה על החפירה, תודה על העזרה, חג שמח
הסתכלתי והבנתי.
אבל מה שלא הבנתי זה שאמרת:
האם החיפוש ביומן השיחות שנכנסו/יצאו לא ניתן בעברית?
או גם החיפוש בספר הטלפונים לא ניתן בעברית?
אבל מה שלא הבנתי זה שאמרת:
אז מה שאני לא מבין זה האם ניתן לחפש בספר הטלפונים בעברית בלי להתקין אפליקציה?דרך פשוטה נוספת היא להשתמש ביישום המובנה "חפש טלפון" או בכפתור "חפש" שבחזית המכשיר....
האם החיפוש ביומן השיחות שנכנסו/יצאו לא ניתן בעברית?
או גם החיפוש בספר הטלפונים לא ניתן בעברית?