שאלה לבעלי הLEGEND

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
ariel-ro פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם,
אני מתכנן לקנות את המכשיר להורים שלי, הבנתי שיש לו בעיה שלא ניתן לחפש בעברית בספר הטלפונים והבנתי גם שיש לזה פתרון בעזרת אפליקציה, השאלה שלי האם היא עולה כסף? האם זאת אפליקציה ש"התקנת ושכחת"? זאת אומרת שהתקנתי אותה, היא סידרה את בעיית החיפוש בעברית, וזהו.
עוד שאלה, במידה ואני משתמש בדיבורית בלוטות' שמובנת ברכב ואני עובד עם הGPS, האם ישמעו את הGPS דרך הדיבורית?
כי עם הN95 הנוכחי זה לא עובד.

תודה, אריאל.

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1646
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #2 

בסקירה בקישור זה תוכל ללמוד על מכשיר ה- LEGEND וגם תמצא תשובה לשאלתך
צבי וורובל

ariel-ro פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

לא הבנתי משהו-
מצד אחד כתוב-
הבעיה מתעוררת כאשר אנשי קשר שמורים בשפה העברית.
חייגן הטלפון המובנה לא תומך בחיפוש שמות בשפה העברית לכן מומלץ להתקין את יישום "Dialer One". בזמן חיפוש שם עברי עם יישום זה, תופיע רשימה של שמות ומתוכם תצטרכו לבחור את השם הרצוי לכם. ככל שיש לכם יותר אנשי קשר, משך החיפוש איטי יותר.
...
ומצד שני כתוב-
דרך פשוטה נוספת היא להשתמש ביישום המובנה "חפש טלפון" או בכפתור "חפש" שבחזית המכשיר.
...
אז האם ניתן לחפש בעברית בספר הטלפונים בלי אפליקציות מיותרות או שלא?(שאתם אומרים חייגן זה ספר הטלפונים?)

נראה לי קצת מוזר שסלקום משווקת מכשיר בלי יכולת לחפש בספר הטלפונים בעברית.

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile

שליחה #4 

הסבר ל- ariel-ro
לא הבנתי משהו-
מצד אחד כתוב-
ציטוט:
חייגן הטלפון המובנה לא תומך בחיפוש שמות בשפה העברית לכן מומלץ להתקין את יישום "Dialer One". בזמן חיפוש שם עברי עם יישום זה, תופיע רשימה של שמות ומתוכם תצטרכו לבחור את השם הרצוי לכם. ככל שיש לכם יותר אנשי קשר, משך החיפוש איטי יותר.
...
באמצעות החייגן המובנה אתה יכול "רק" לחפש ולחייג לשמות בשפה אנגלית (ניתן גם לחפש על ידי הקשת את תחילתו של המספר הנדרש) לכן אם אתה רוצה חייגן לשפה העברית צריך להתקין יישום של צד שלישי כגון זה שהומלץ.
ומצד שני כתוב-
ציטוט:
דרך פשוטה נוספת היא להשתמש ביישום המובנה "חפש טלפון" או בכפתור "חפש" שבחזית המכשיר.
...
הדרך שניה היא בחיפוש הכללי של המכשיר, בשתי השפות אך בעזרת המקלדת הוירטואלית (לא חייגן) ואז לבחור את השם המתאים מרשימת אנשי הקשר ולחיצה על השם המתאים מתוך הרשימה לחיוג. דרך אגב, החיפוש באמצאות "חפש טלפון" או בכפתור "חפש" זה אותו הדבר רק בשם שונה
צבי וורובל

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #5 

ariel-ro כתב:שלום לכם,
אני מתכנן לקנות את המכשיר להורים שלי, הבנתי שיש לו בעיה שלא ניתן לחפש בעברית בספר הטלפונים והבנתי גם שיש לזה פתרון בעזרת אפליקציה, השאלה שלי האם היא עולה כסף? האם זאת אפליקציה ש"התקנת ושכחת"? זאת אומרת שהתקנתי אותה, היא סידרה את בעיית החיפוש בעברית, וזהו.
עוד שאלה, במידה ואני משתמש בדיבורית בלוטות' שמובנת ברכב ואני עובד עם הGPS, האם ישמעו את הGPS דרך הדיבורית?
כי עם הN95 הנוכחי זה לא עובד.

תודה, אריאל.
...
לגבי הדיבורית, אני לא מכיר את הלג'נד ספציפית בעניין הזה אבל במרבית מערכות ההפעלה הרלוונטיות שהן לא סגורות יש אפשרות להגדיר בתוך הבלוטות' שהשמע מהמכשיר יעבור לדיבורית (צלצולים, פעולות חיוג וכו'...) במידה ואתה מבצע את זה גם ההוראות של ה- GPS יועברו לדיבורית יחד עם כל פעולות השמע שהמכשיר מבצע בשוטף

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #6 

ariel-ro,
ייתכן שאצלך זה בעייה שקשורה לדיבורית או להגדרות שם כי אצלי בעבר לא הייתה בעייה עם ה N95, N97 ועכשיו עם הנקסוס להשתמש בדיבורית ה BT שהותקנה ברכב (דיבורית של parrot) על מנת לשמוע את הוראות הניווט ברמקולים של הרכב

ariel-ro פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

zviwr כתב:הסבר ל- ariel-ro
לא הבנתי משהו-
מצד אחד כתוב-
ציטוט:
...
באמצעות החייגן המובנה אתה יכול "רק" לחפש ולחייג לשמות בשפה אנגלית (ניתן גם לחפש על ידי הקשת את תחילתו של המספר הנדרש) לכן אם אתה רוצה חייגן לשפה העברית צריך להתקין יישום של צד שלישי כגון זה שהומלץ.
ומצד שני כתוב-
ציטוט:
...
הדרך שניה היא בחיפוש הכללי של המכשיר, בשתי השפות אך בעזרת המקלדת הוירטואלית (לא חייגן) ואז לבחור את השם המתאים מרשימת אנשי הקשר ולחיצה על השם המתאים מתוך הרשימה לחיוג. דרך אגב, החיפוש באמצאות "חפש טלפון" או בכפתור "חפש" זה אותו הדבר רק בשם שונה
...
התבללתי לגמרי : :מבולבל:
מה ההבדל בין החייגן לחיפוש הכללי?
מה זה בעצם החייגן?
או בקיצור-
אני יכול להיכנס לספר הטלפונים כמו בכל מכשיר בעשור וחצי האחרונים ולחפש שם בעברית?

osherov
יכול ליהיות אצלי זאת דיבורית מובנה ברכב(של סיטרואן אם זה משנה) אז זה לא נותן, אני אנסה שנית.
אולי זה משהו בהגדרות.

סליחה על החפירה, תודה על העזרה, חג שמח :)

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile

שליחה #8 

ariel-ro, אנחנו כאן כדי לעזור.
תסתכל בקישור של הסקירה וראה בתמונות, בפיסקה בנושא טלפון, ואז תבין את ההבדל בין חייגן מובנה לבי חייגן צד שלישי.
צבי וורובל

ariel-ro פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

הסתכלתי והבנתי.
אבל מה שלא הבנתי זה שאמרת:
...
אז מה שאני לא מבין זה האם ניתן לחפש בספר הטלפונים בעברית בלי להתקין אפליקציה?

האם החיפוש ביומן השיחות שנכנסו/יצאו לא ניתן בעברית?
או גם החיפוש בספר הטלפונים לא ניתן בעברית?

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”