ייעוץ ברכישת מכשיר HTC
אהלן,
אני מעוניין ברכישת מכשיר סלולרי חדש ואת האמת ננעלתי די מראש על זה שזה יהיה אנדרואיד, ושמדובר בHTC.
קשה לי לומר למה, אבל המכשירים של החברה פשוט מושכים אותי, לא משנה כ"כ.
ההתלבטות הראשית שלי היא בין הלג'נד לדזייר(לפי מה שהבנתי הדזייר עדיף על הנקסוס1).
אני יודע שהלג'נד מצוי כיון ברשת סלקום, הייתי שם וההצעות שלהם לא מעניינות אותי בכלל.
אז ככה, אני יודע מה ההבדל בין המכשירים, חצי אינצ' מסך, 400MHZ, סוג המעבד, כמעט 200MB RAM, זיהוי פנים במצלמה שלא כ"כ מעניין אותי וכמובן - 500 ש"ח.
אני יודע הכל, חוץ מהמכשיר המדויק בו אני מעוניין סופית.
באמת שאני רק רוצה לשמוע מי היה בוחר באיזה מכשיר ולמה.
תודה
אני מעוניין ברכישת מכשיר סלולרי חדש ואת האמת ננעלתי די מראש על זה שזה יהיה אנדרואיד, ושמדובר בHTC.
קשה לי לומר למה, אבל המכשירים של החברה פשוט מושכים אותי, לא משנה כ"כ.
ההתלבטות הראשית שלי היא בין הלג'נד לדזייר(לפי מה שהבנתי הדזייר עדיף על הנקסוס1).
אני יודע שהלג'נד מצוי כיון ברשת סלקום, הייתי שם וההצעות שלהם לא מעניינות אותי בכלל.
אז ככה, אני יודע מה ההבדל בין המכשירים, חצי אינצ' מסך, 400MHZ, סוג המעבד, כמעט 200MB RAM, זיהוי פנים במצלמה שלא כ"כ מעניין אותי וכמובן - 500 ש"ח.
אני יודע הכל, חוץ מהמכשיר המדויק בו אני מעוניין סופית.
באמת שאני רק רוצה לשמוע מי היה בוחר באיזה מכשיר ולמה.
תודה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
חד משמעית לך על ה Desire (או על ה Nexus אם תצליח ... מי אמר לך שהוא פחות טוב
)
החזקתי את שניהם במשך כמה ימים (שבוע / שבוע) וה Desire הרבה יותר רציני מכל בחינה.
בסוף קניתי Nexus אבל זה כבר סיפור אחר
ד"א הייתרון היחיד של ה Desire על ה Nexus זוהי מעטפת ה Sense (לדעתי מיותרת) אבל גם זה כמובן פתיר ואתה יכול להלביש ROM עם Sense במהירות הבזק.
החזקתי את שניהם במשך כמה ימים (שבוע / שבוע) וה Desire הרבה יותר רציני מכל בחינה.
בסוף קניתי Nexus אבל זה כבר סיפור אחר
ד"א הייתרון היחיד של ה Desire על ה Nexus זוהי מעטפת ה Sense (לדעתי מיותרת) אבל גם זה כמובן פתיר ואתה יכול להלביש ROM עם Sense במהירות הבזק.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
תשקול גם את הסמסונג גלקסי S שנחשב היום למוצר הכי חם על המדף (למכשירים שמתאימים לרשת בארץ)
יש לי שאלה על השאלה של הבחור שפתח את הת'רד -
מדוע אתם פוסלים את האפשרות של קניית מכשיר ממפעיל סלולארי (לצורך העניין LEGEND בסלקום)?
האם אין משמעות ל"קיזוז עלות המכשיר"?
ז"א, אם אני קונה מכשיר בחנות של ייבואן פרטי בעלות של 3,000 ש"ח נניח - אני לא סתם "מאבד" כסף?
האם לא כדאי "להתפשר" על הLEGEND מול ה-DESIRE אבל לחסוך את ה-3,000 ש"ח עלות?
הרי להיות מנויים אצל מפעיל סלולארי בכל מקרה צריך, והזיכוי על עלות המכשיר היא בדיבור סכום של 199-259 ש"ח בחודש שזה לא משהו שאפתני מידי (משמע רוב הסיכויים שזה כן יקרה)....
האם השיקול הזה לא תופס?
*סתם זרקתי 3,000 ש"ח, יכול להיות שפחות או יותר.
מדוע אתם פוסלים את האפשרות של קניית מכשיר ממפעיל סלולארי (לצורך העניין LEGEND בסלקום)?
האם אין משמעות ל"קיזוז עלות המכשיר"?
ז"א, אם אני קונה מכשיר בחנות של ייבואן פרטי בעלות של 3,000 ש"ח נניח - אני לא סתם "מאבד" כסף?
האם לא כדאי "להתפשר" על הLEGEND מול ה-DESIRE אבל לחסוך את ה-3,000 ש"ח עלות?
הרי להיות מנויים אצל מפעיל סלולארי בכל מקרה צריך, והזיכוי על עלות המכשיר היא בדיבור סכום של 199-259 ש"ח בחודש שזה לא משהו שאפתני מידי (משמע רוב הסיכויים שזה כן יקרה)....
האם השיקול הזה לא תופס?
*סתם זרקתי 3,000 ש"ח, יכול להיות שפחות או יותר.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
akaspi,
אתה יכול להתקזז על מכשיר גם אם תקנה אותו באופן עצמאי, ראה פה:
http://www.htmobile.co.il/article01824
לכן אין שום סיבה להיצמד למכשירים ישנים (ה-legend, למרות שהוא מצויין, כבר לא נמכר בחלק מהרשתות כי הוא "מיושן"), וניתן לרכוש מכשיר חדש.
קח בחשבון גם שכאשר אתה לוקח מכשיר מהחברה, אתה תהיה מחוייב ל-18 חודשים על המסלול, אבל ל-36 חודשים על המכשיר, בעוד שאם תקנה מכשיר עצמאית ותפעל לפי חוק ניתוק הזיקה, אתה תהיה מחויב רק למסלול של 18 חודשים.
אתה יכול להתקזז על מכשיר גם אם תקנה אותו באופן עצמאי, ראה פה:
http://www.htmobile.co.il/article01824
לכן אין שום סיבה להיצמד למכשירים ישנים (ה-legend, למרות שהוא מצויין, כבר לא נמכר בחלק מהרשתות כי הוא "מיושן"), וניתן לרכוש מכשיר חדש.
קח בחשבון גם שכאשר אתה לוקח מכשיר מהחברה, אתה תהיה מחוייב ל-18 חודשים על המסלול, אבל ל-36 חודשים על המכשיר, בעוד שאם תקנה מכשיר עצמאית ותפעל לפי חוק ניתוק הזיקה, אתה תהיה מחויב רק למסלול של 18 חודשים.