חברת גרמין עושה Recall ל-1.3 מיליון מכשירי ניווט

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
zviwr פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1647
הצטרף: אוגוסט 2005
שם מלא: צבי וורובל
מיקום: רמת גן

שליחה

חברת Garmin הוציאה שלשום הודעה על Recall ל-1.3 מיליון מכשירי ניווט ממשפחת NUVI מכל העולם מחשש להתחממות יתר של הסוללה, העלולה לגרום לדליקה.

כ-796 אלף מהיחידות ברשימת ה- Recall נמכרו בארה"ב והשאר ברחבי העולם.
לא מעט ישראלים קנו מכשירים אלו והתקינו בהם תוכנות ניווט לישראל.

חברת Garmin מוסרת כי חלק מהסוללות, המיוצרות ע"י צד שלישי, התחממו במספר מכשירים מסדרת NUVI. החברה האומרת כי זיהתה פחות מעשרה מקרים של התחממות יתר אך אף אחד מהם לא גרם נזק לרכוש או לנפש.

Garmin אומרת כי ייצרן הסוללות הסכים לחלוק בהוצאות החלפת הסוללות וגם כי Recall זה לא יפגע בתוצאות הכספיות של החברה.

החברה מבקשת מצרכנים, אשר נמצאים ברשימת ה- Recall, לא לבצע בעצמם את החלפת הסוללה אלא באמצעות מרכז שירות מורשה בלבד.


קישור לבדיקה האם הדגם שלך נמצא ברשימת ה- Recall
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
צבי וורובל

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 79003
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל

שליחה

אאוץ'... לא נעים.

אני חובב גדול של GARMIN בתקופה שהם היו הראשונים שהציעו GPS במחיר שפוי (אז זה היה 300 דולר לאחד המכשירים הראשונים שכללו מפות מובנות לארה"ב). היום אני חושש שהם כבר כמעט ולא רלוונטים בעולם החדש הזה.

חזור אל “חדשות ניידים”