איך מסנכרנים אנשי קשר מהסלולרי אל הגימייל?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
theezway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

יש לי את ה- HTC DESIRE עם גרסה 2.2 של אנדרויד. את אנשי הקשר מהגימייל קיבלתי אל המכשיר, אבל זה לא עובד הפוך משום מה. אני רוצה שכל האנשי קשר יחד עם הטלפונים ששמורים לי בזכרון - יסונכרנו אל חשבון הגימייל שלי או במקרה הגרוע - אמצעי גיבוי אחר.
מישהו יכול להסביר לי כיצד לעשות זאת.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

זה נעשה בצורה אוטומטית....
תוודא שברשימת אנשי הקשר שלך בהגדרות ה Acounts מסומן לך לבצע Auto-sync עם חשבון ה Gmail שלך.....אצלי הסינכרון הוא דו כיווני. כלומר גם אם אני מוסיף איש קשר חדש דרך ה PC (אתר ג'ימייל) וגם אם דרך מכשיר הטלפון (נקסוס) זה מסתנכרן אוטו' בצד השני.
אגב, אם אתה רוצה לגבות אז מתוך חלון אנשי הקשר תפתח את התפריט Import/Export משם כבר זה מסביר את עצמו

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4935
נתן תודות: 513 פעמים
קיבל תודות: 688 פעמים

שליחה #3 

מאיזה מכשיר אתה רוצה למשוך את אנשי הקשר ?

theezway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

זה לא כזה פשוט לצערי

שליחה #4 

מוגדר אצלי סנכרון של אנשי הקשר. העניין הוא כזה, כאשר אני בונה איש קשר חדש בטלפון- יש אפשרות להגדיר אותו כאיש קשר לחשבון הגוגל ואז זה מתעדכן. אם אני מגדיר אותו לטלפון זה לא מתעדכן.

רוב אנשי הקשר שלי (למעלה מ- 1000) ישנים ונוצרו בנוקיה, כלומר הם לא הוגדרו לגוגל ולכן הם לא מסתנכרנים.
לא ברור לי כיצד בכל זאת לגרום להם להסתנכרן.

לגבי שאיבת אנשי קשר דרך הPC - אין שם הגדרות כיצד למשוך אנשי קשר ממכשיר עם אנדרויד, רק הגדרות של קבצים על הPC. אם אתם יודעים איך לאתר את קובץ אנשי הקשר במכשיר עצמו - אנסה כך לעשות זאת (רק שאז זה לא יהיה סנכרון אוטומטי, אלא יזום...).

תודה למנסים את כוחם...
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #5 

זה מוזר,
לי אין יכולת בטלפון להגדיר איש קשר שישמר רק על המכשיר עצמו, הכל אצלי מוגדר ונשמר אוטו' גם בגוגל :oops:
האם יש לך במקרה את מכשיר הנוקיה שלך...בזמנו שעשיתי את המעבר מנוקיה לאנדרואיד, העתקתי את אנשי הקשר דרך איזה מדריך שמעביר אותם מה Nokia PC Suite לתוך ה Gmail עצמו דרך ה PC (שימוש של import)..אבל אם אין לך את הנוקיה אז זה חסר טעם ואין מנ לחפש את המדריך ההוא

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”