בזק השיקה יישום לשיחות בזול מה-iPhone
פשוט בושה לבזק:
יום רביעי התקשרתי לשירות של בזק- כמובן שלא יודעים על מה אני מדבר- "מה זה אפליקציה?" -מעבירים אותי מנציג לנציג- שעתיים אני בטלפון (!)
אני מנסה להסביר להם שהקו שלי רשום לBPHONE במחשב ולכן זה לא נותן לי להרשם לBPHONE בסלולרי, הבקשה שלי היתה כולה לנתק את הBPHONE למחשב..
אני מועבר מנציג לנציג- לנציג בכיר, אפשר לחשוב מה ביקשתי..
טוב ביום רביעי אמרו לי תנסה להתחבר בעוד 24 שעות- כמובן לא הצלחתי.
יום חמישי-אותו סיפור, והכי מצחיק שנציג מתווכח איתי שהשירות לא עובד- למרות שפה יש אנשים שעובד להם..
קיצור אני התיאשתי כבר..
יום רביעי התקשרתי לשירות של בזק- כמובן שלא יודעים על מה אני מדבר- "מה זה אפליקציה?" -מעבירים אותי מנציג לנציג- שעתיים אני בטלפון (!)
אני מנסה להסביר להם שהקו שלי רשום לBPHONE במחשב ולכן זה לא נותן לי להרשם לBPHONE בסלולרי, הבקשה שלי היתה כולה לנתק את הBPHONE למחשב..
יום חמישי-אותו סיפור, והכי מצחיק שנציג מתווכח איתי שהשירות לא עובד- למרות שפה יש אנשים שעובד להם..
קיצור אני התיאשתי כבר..
טוב אז אחרי כמעט שבוע של טלפונים (הגעתי עד צוות המתכנתים של בזק), היתה בעיה אצלי בקו- הבעיה סודרה, ואני חייב להגיד התוכנה מעולה!nati-va כתב:פשוט בושה לבזק:
קיצור אני התיאשתי כבר.....
שומעים ממש טוב, והצד השני לא יודע אפילו שזה VOIP- מדהים..
רק המגבלה שחייבים להיות מחוברים לWIFI- ממש מעצבנת, ניסיתי עם תוכנות כמו 3g unrestrictor וmy3g לא עוזרות לבטל את ההגבלה..
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
תוספת לידיעה - לכל מי שאין באזור שלו תמיכה ב- ngn אך רוצה להתקין את היישום בסלולארי שלו.
יש אפשרות לשלם לבזק עבור קו וירטואלי מסוג ngn, המחיר הוא 55.90 ש"ח לחודש.
לדעתי פתרון זה משתלם ללכל מי שנוסע לחו"ל ויודע שבאזור שלו יש WIFI
מברור שעשיתי עם בזק ניתן לבטל את השרות בכל רגע נתון.
יש אפשרות לשלם לבזק עבור קו וירטואלי מסוג ngn, המחיר הוא 55.90 ש"ח לחודש.
לדעתי פתרון זה משתלם ללכל מי שנוסע לחו"ל ויודע שבאזור שלו יש WIFI
מברור שעשיתי עם בזק ניתן לבטל את השרות בכל רגע נתון.
צבי וורובל