http://blogs.adobe.com/flashplatform/20 ... nex_1.html
[left]"They've chosen to keep their system closed and we'd rather work with partners who are interested in working with us. We believe in open systems. We believe in the power of the internet and in customers making choices and I think a lot of the controversy was about their decision at that point. They've made their choice. We've made ours and we've moved on."[/left]...
אבי,theAman כתב:זה היה די טבעי ששתי ה"אויבות" של אפל ישלבו ידיים....

בקשר לאנטנה, לא חושב שכל מכשיר היה עובר בשתיקה.osherov כתב:ירון,
כמו שאתה רואה מהאווטר שלי אני לא חסיד אפל, אייפון או ג'ובס אבל להעריך אותו ואת ההישגים שלו ושל החברה שלו אני חייב. מה שאפל הצליחה לעשות בעשור האחרון הוא לא פחות ממדהים (לדעתי רק גוגל הצליחה כחברה יותר, אבל גוגל הלכו בדרך הקצרה של "זכייה בלוטו עם מוצר אחד" בעוד אפל הלכו בדרך הקשה). ברור לי שבמקרה אפל-אדובי יש משהו שפשוט אנחנו לא יודעים. אין סיכוי שזאת סתאם גחמה מטופשת של אפל וג'ובס. ייתכן ויום אחד, אחד מבכירי אחת החברות (אחרי שיפטרו אותו) יספר לעולם מה בדיוק קרה שם....ייתכן שזה משהו על רקע אישי או שזה עניין עסקי טהור (ריב על כסף?!). ייתכן שבאמת יש כאן איזה אסטרטגיה "לא מובנת" של אפל לייצור גוש חוסם ולמשוך לכיוון הטכנולוגיה החדשה (לי עושה רושם שבמקרה הזה מיקרוסופט דווקא בצד של אפל ולא של אדובי ונוטה לכיוון HTML5). התחושה שלי, שבגלל ההצהרות הלוחמניות כל כך של ג'ובס, אפל עלתה גבוה מידי על העץ ועכשיו פשוט קשה להם לרדת משם ואף אחד (בטח לא מיקרוסופט) תעזור להם לרדת משם....(אולי משרד המשפטים בארה"ב יוריד אותם מהעץ אחרי החקירה שנפתחה נגד אפל בגין חסימת פלאש על האייפון).
באופן קצת שונה, גם סיפור האנטנה הוא מוזר. כי גם פה נראה לי שהטעות החמורה של אפל קשורה לתגובה ההזויה שלהם (עד שהם בכלל הודו שיש בעיה) מאשר לבעייה עצמה (לראייה ראה כמה מכשירי אייפון 4 נמכרו למרות הבעייה הזאת). אם אפל היו מ day 1 מודים שיש בעייה ומחלקים את הכיסוי המצחיק הזה בחינם אז למעט "חובבי אפל" (כמוני) שאר הבראנז'ה הייתה שוכחת וסולחת על הסיפור הזה...אבל התגובה שלהם בנושא הזה היא שוב מוזרה מאוד (שגם פה הם באופן "מדהים" החליטו להציג בעיות דומות במכשירים של חברות אחרות, דבר ששוב יצר אנטגוניזם עצום של השוק נגדם)...