אדובי משחררת גירסת פלאש 10.1 (לא ביטא) למכשיר הנקסוס :) (אדובי+גוגל vs אפל)

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #1 

שוב מכשיר הנקסוס מקבל את העידכון הזה ראשון אבל זה יגיע בקרוב לכל שאר המכשירים שיש להם גירסת פרויו מותקנת. אגב, לא שהיו בעיות גדולות עם גירסת הביטא האחרונה במכשיר אבל יפה לשמוע ולקרוא על השת"פ שנוצר בין חברת אדובי לגוגל (מישהו פה דיבר על אפל :wink: )

http://blogs.adobe.com/flashplatform/20 ... nex_1.html

תמונה :)
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 17/08/2010 18:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #2 

אפשר לראות עד כמה ה CEO של אדובי לא שוכח מה אפל וג'ובס עשו ואמרו על החברה שלו. אין לי ספק שג'ובס עשה טעות ענקית לחברה שלו , כאשר הוא די גיחך על אדובי ועל המוצרים שלה....עושה רושם שאדובי נכנסת בשיתוף מאוד חזק עם גוגל לתוך עולם האנדרואיד....
[left]"They've chosen to keep their system closed and we'd rather work with partners who are interested in working with us. We believe in open systems. We believe in the power of the internet and in customers making choices and I think a lot of the controversy was about their decision at that point. They've made their choice. We've made ours and we've moved on."[/left]
...

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #3 

זה היה די טבעי ששתי ה"אויבות" של אפל ישלבו ידיים.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #4 

theAman כתב:זה היה די טבעי ששתי ה"אויבות" של אפל ישלבו ידיים.
...
אבי,
אתה מבין את האבסורד?.....גוגל, כמובן הוא אוייבת ישירה אל מול אפל (בהגדרה),
אבל אדובי, ממש לא אוייבת (אדובי היא לא חברה שמשחקת במגרש של הגדולים ביותר שכוללת בנוסף לשתיים גם את מיקרוסופט). להיפך, לאדובי ואפל יש היסטוריה משותפת ארוכת שנים. אז לג'ובס ללכת ומול כל העולם להצהיר עד כמה הטכנולוגיה של אדובי זה לא העתיד ולהגיד שהוא לא מבין מה החבר'ה באדובי עשו בשנים האחרונות (אפילו אם זה נכון אתה לא אומר דבר כזה) ולא לאפשר לפלאש באופן כל כך מוצהר לרוץ על האייפון OS, זה פשוט "טיפשות". עכשיו ברור שג'ובס הוא לא טיפש אז אולי זה מגיע מכיוון היוהרה.......ת'אמת אין לי מושג איזה חתול שחור עבר לג'ובס מול העיינים

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #5 

אולי יוהרה, אולי אי שפיות זמנית, ואולי באפל מתכננים טכנולוגיה מתחרה לפלאש ולאט לאט מנסים להפוך את הפלאש ללא רלוונטית ע"י שיחרור הצהרות כאלו מדי פעם (למרות שזה פחות סביר, כי הם ממליצים ותומכים ב-HTML5).

בקיצור, לא יודע מה הביא אותו לאמירות שלו, אבל אני מסכים במאה אחוז שהוא לא היה צריך להתבטא כך נגדם (למרות שקטונתי מלייעץ לג'ובס).

yaronshani
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #6 

גובס כניראה טיפש
הוא חסם את הפלאש והמציא את האנטנה הכי דפוקה בהיסטוריית הסוללר, מה צריך יותר?
כניראה ההצלחה עלתה לו לראש

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #7 

הממממ לא משנה איך תסתכל על זה גובס ממש לא טיפש... אולי יש לו טעויות אבל טיפש הוא ממש לא,
הוא אדם שכמה פעמים שנה את העולם וזאת בעזרת חזון וסיכון עצום.

להגיד טיפש עליו זה ממש טיפשות. :roll:
נערך לאחרונה על ידי agent__smith ב 17/08/2010 16:28, נערך פעם 1 בסך הכל.

yaronshani
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

לחסום אופצייה אדירה מצד אדובי ולהעביר אותה למתחרה הכי מר שלך זה לא בהכרח טעות.. זה גובל בטיפשות.
ואלוהים יודע מה הוא חשב שהוא החליט להוציא את האייפון 4 עם בעית הקליטה הזאת.. הרי ברור שהוא ידע שהיא קיימת.. אולי לא חשב שזה ייצור כזה הייפ? עוד "טעות" לכאורה (לא שהאייפון 4 היה כישלון או משהו קרוב לזה)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #9 

ירון,
כמו שאתה רואה מהאווטר שלי אני לא חסיד אפל, אייפון או ג'ובס אבל להעריך אותו ואת ההישגים שלו ושל החברה שלו אני חייב. מה שאפל הצליחה לעשות בעשור האחרון הוא לא פחות ממדהים (לדעתי רק גוגל הצליחה כחברה יותר, אבל גוגל הלכו בדרך הקצרה של "זכייה בלוטו עם מוצר אחד" בעוד אפל הלכו בדרך הקשה). ברור לי שבמקרה אפל-אדובי יש משהו שפשוט אנחנו לא יודעים. אין סיכוי שזאת סתאם גחמה מטופשת של אפל וג'ובס. ייתכן ויום אחד, אחד מבכירי אחת החברות (אחרי שיפטרו אותו) יספר לעולם מה בדיוק קרה שם....ייתכן שזה משהו על רקע אישי או שזה עניין עסקי טהור (ריב על כסף?!). ייתכן שבאמת יש כאן איזה אסטרטגיה "לא מובנת" של אפל לייצור גוש חוסם ולמשוך לכיוון הטכנולוגיה החדשה (לי עושה רושם שבמקרה הזה מיקרוסופט דווקא בצד של אפל ולא של אדובי ונוטה לכיוון HTML5). התחושה שלי, שבגלל ההצהרות הלוחמניות כל כך של ג'ובס, אפל עלתה גבוה מידי על העץ ועכשיו פשוט קשה להם לרדת משם ואף אחד (בטח לא מיקרוסופט) תעזור להם לרדת משם....(אולי משרד המשפטים בארה"ב יוריד אותם מהעץ אחרי החקירה שנפתחה נגד אפל בגין חסימת פלאש על האייפון).

באופן קצת שונה, גם סיפור האנטנה הוא מוזר. כי גם פה נראה לי שהטעות החמורה של אפל קשורה לתגובה ההזויה שלהם (עד שהם בכלל הודו שיש בעיה) מאשר לבעייה עצמה (לראייה ראה כמה מכשירי אייפון 4 נמכרו למרות הבעייה הזאת). אם אפל היו מ day 1 מודים שיש בעייה ומחלקים את הכיסוי המצחיק הזה בחינם אז למעט "חובבי אפל" (כמוני) שאר הבראנז'ה הייתה שוכחת וסולחת על הסיפור הזה...אבל התגובה שלהם בנושא הזה היא שוב מוזרה מאוד (שגם פה הם באופן "מדהים" החליטו להציג בעיות דומות במכשירים של חברות אחרות, דבר ששוב יצר אנטגוניזם עצום של השוק נגדם)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #10 

תגידו מה שתרצו.
אי אפשר לומר על ג'ובס שהוא טיפש, ולא תצליחו לשכנע אותי (ואת רוב העולם) אחרת.

yaronshani
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

osherov כתב:ירון,
כמו שאתה רואה מהאווטר שלי אני לא חסיד אפל, אייפון או ג'ובס אבל להעריך אותו ואת ההישגים שלו ושל החברה שלו אני חייב. מה שאפל הצליחה לעשות בעשור האחרון הוא לא פחות ממדהים (לדעתי רק גוגל הצליחה כחברה יותר, אבל גוגל הלכו בדרך הקצרה של "זכייה בלוטו עם מוצר אחד" בעוד אפל הלכו בדרך הקשה). ברור לי שבמקרה אפל-אדובי יש משהו שפשוט אנחנו לא יודעים. אין סיכוי שזאת סתאם גחמה מטופשת של אפל וג'ובס. ייתכן ויום אחד, אחד מבכירי אחת החברות (אחרי שיפטרו אותו) יספר לעולם מה בדיוק קרה שם....ייתכן שזה משהו על רקע אישי או שזה עניין עסקי טהור (ריב על כסף?!). ייתכן שבאמת יש כאן איזה אסטרטגיה "לא מובנת" של אפל לייצור גוש חוסם ולמשוך לכיוון הטכנולוגיה החדשה (לי עושה רושם שבמקרה הזה מיקרוסופט דווקא בצד של אפל ולא של אדובי ונוטה לכיוון HTML5). התחושה שלי, שבגלל ההצהרות הלוחמניות כל כך של ג'ובס, אפל עלתה גבוה מידי על העץ ועכשיו פשוט קשה להם לרדת משם ואף אחד (בטח לא מיקרוסופט) תעזור להם לרדת משם....(אולי משרד המשפטים בארה"ב יוריד אותם מהעץ אחרי החקירה שנפתחה נגד אפל בגין חסימת פלאש על האייפון).

באופן קצת שונה, גם סיפור האנטנה הוא מוזר. כי גם פה נראה לי שהטעות החמורה של אפל קשורה לתגובה ההזויה שלהם (עד שהם בכלל הודו שיש בעיה) מאשר לבעייה עצמה (לראייה ראה כמה מכשירי אייפון 4 נמכרו למרות הבעייה הזאת). אם אפל היו מ day 1 מודים שיש בעייה ומחלקים את הכיסוי המצחיק הזה בחינם אז למעט "חובבי אפל" (כמוני) שאר הבראנז'ה הייתה שוכחת וסולחת על הסיפור הזה...אבל התגובה שלהם בנושא הזה היא שוב מוזרה מאוד (שגם פה הם באופן "מדהים" החליטו להציג בעיות דומות במכשירים של חברות אחרות, דבר ששוב יצר אנטגוניזם עצום של השוק נגדם)
...
בקשר לאנטנה, לא חושב שכל מכשיר היה עובר בשתיקה.
ראה מה קורה עכשיו על האנטנת GPS של הגלקסי S גירסת טימבוייל, וזה הרבה פחות גרוע מהתקלה של אפל.
הרי אפל התלהבו כל הזמן שאייפון הוא המכשיר הכי דק בעולם.. ועכשיו הם מחלקים לו כיסויים, וטוענים שזה פותר את הבעיה.. הוא עדיין המכשיר הכי דק בעולם לאחר הכיסוי? כבר לא חושב.
אני לא מחבב אפל, אבל גם לא שונא אותם.
בלי ספק שהם עשו מהפכה בסוללר.. אבל אם מסתכלים על זה, זה לא שהיה להם מי יודע מה מתחרים..
טאץ קאפסטיבי, אולי לא יאמינו לי, אבל ממש לא הם המציאו את זה, הטכנו היה מוכרת וידועה (אפילו אני בניתי לחצנים קאפסטיבים לפני אפל).
כל מה שהיה להם להתחרות בו היה סימביאן המקרטע ווינדוס מובייל עם הטאץ הרזסיטיבי.. לא תחרות בשמיים.
מה שגם את החומרה הרצינית של המכשיר סמסונג עשו.. אם לסמסונג היתה מערכת הפעלה נורמלית הם היו מתחרים באפל, ראה מה קורה היום עם אנדרואיד, סמסונג לא נתנו לאפל את החומרה הכי חזקה שלהם, עכשיו לאפל יש תחרות.
עכשיו שהגיע האנדרואיד, רואים את הפנים האמתיים של אפל, כמה הם כבר מזיעים בתחרות וזה כבר גובה מהם מחיר, ראו אייפון 4 והלחץ ביציאה שלו, וגם כל מה שהצליחו לעשות זה ליישר קו בקושי עם הגלקסי S..

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #12 

ירון,
הדוגמה שלך עם בעיית ה GPS של הגלקסי S היא מצוינת. תשאל פה בפורום כמה אנשים יודעים במה מדובר ותשווה את זה לכמות האנשים שמכירים את בעיית האנטנה של האייפון 4 (לא חושב שיש מישהו שלא שמע על זה) ותראה שהיחס הוא עצום. אפל "העצימו בעצמם" את בעיית האנטנה של המכשיר שלהם בדרך ההתנהלות שלהם וזה לא נבע בגלל חומרת הבעייה (לא שאני מזלזל בתקלה הזאת)....בקשר לניצחון של אפל בעולם המובייל, אז שוב, אני חושב שאתה מזלזל יתר על המידה בהישג המדהים שלהם. היום אפל הם החברה לנצח ולא להפך והסיבה שאנדרואיד יתמודד מול אייפון שווה בשווה קשורה לכך שאנדרואיד פשוט מערכת מעולה ולא בגלל שהאייפון הוא מכשיר לא טוב! (אני כבר עכשיו אומר לך שהאנדרואיד לא ינצח את האייפון אלא יתחרה בו ראש בראש). בכלל אתה צריך לזכור שהסיבה שיש לנו היום אנדרואיד ומכשירים מבוססי טאצ' ומולטיטאצ' וחברות שמבינות שהחוויה היא לא פחות חשובה מתכונות המכשיר, נובעת בעיקר בגלל אפל והאייפון שלהם

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #13 

תראו איזה אחיזה יש לפלאש בעולם היום
תמונה

זה לא הולך להעלם כל כך מהר....
http://phandroid.com/2010/08/18/flash-f ... um=twitter

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #14 

אני לא יודע אם זה בגלל שאני משתמש במקלדת חדשה או בגלל הגירסא החדשה והסופית של פלאש אבל על ה-hd2 שלי עם האנדרואיד של shu8i אני סוף סוף יכול לבצע חיפוש שירים ב-grooveshark.com. לנגן יכולתי גם לפני.
יאללה שיוציאו כבר קליינט נורמלי לאנדרואיד.

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #15 

איזה יופי זה שב 2.2 הכול כבר כלול בפנים :)
מעולם לא התרגשתי לראות באנרים במכשיר נייד כמו בתקופה האחרונה :)
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #16 

crusader,
הפלאש כלול בפרויו אבל עדיין נדרשת הורדת עידכון דרך המרקט לגירסה הסופית (לא שזה משהו מסובך לעשייה)
הבעייה כרגע היא שרוב מכשירי האנדרואיד לא קיבלו באופן רשמי את גירסת הפרויו (שאתה ואני כבר חיים איתה הרבה זמן). אין לי ספק שהרבה בעלי מכשירים (בטח מהדגמים החדשים) מאוד מרוגש על זה שהם צריכים לחכות כל כך הרבה זמן לגירסה הזאת (שכוללת בין היתר את הפלאש בתוכה). האשמה בכך קשורה ליצרני המכשירים עצמם ולא לגוגל, אך עדיין גוגל, לדעתי, צריכה לתת את הדעת לעיכובים האלה (אגב, צריך לזכור שגם אם הודלפו גירסאות רום של פרויו לחלק מהמכשירים, עדיין רוב האנשים לא הלכו והתקינו את הרומים האלה על המכשיר שלהם)

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #17 

היי אריה,
ברור וידוע, אני מדבר על החוויה האישית, השינוי הוא בהחלט תהומי, מיד לאחר ההתקנה, אתה לא מבין איך הסתדרת בלי זה כול אותה תקופה.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #18 

מסכים איתך
(Y)

שלח תגובה