מערכת ניווט בכל רכב רוסי החל מ 2012
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
למכירה GPS כולל לאדה מובנת..... 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73215
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
אני עד היום לא מבין למה לא מחייבים כל יצרן רכב להוסיף את כל אמצעי הבטיחות המוכחים כסטנדרט. עלות ההטמעה שלהם (במיוחד אם מדובר במסות) פשוט זניחה ביחס לעלותו של רכב חדש והחיסכון בתאונות, בחיי אדם ובפציעות ונזקים שהמערכות הללו יכולולת לתת פשוט אדירה פוטנציאלית.
כן, אני יודע שזה ייקר את עלות הייצור (וזו הסיבה שזה לא קורה) ושהעלות כנראה תגולגל לצרכן, אבל כשנותנים לאדם כלי שמראש עולה עשרות אלפי דולרים, תוספת של עוד כמה אחוזים לא תשנה את ההוצאה בצורה מורגשת. בנוסף כשנותנים לאדם כלי שיכול בקלות די רבה לשמש ככלי שיגרום לו ולסובבים אותו נזק משמעותי עד מוות - צריך ורצוי ליצור כמה שיותר מנגנוני הגנה.
זה 2 הסנט שלי.
כן, אני יודע שזה ייקר את עלות הייצור (וזו הסיבה שזה לא קורה) ושהעלות כנראה תגולגל לצרכן, אבל כשנותנים לאדם כלי שמראש עולה עשרות אלפי דולרים, תוספת של עוד כמה אחוזים לא תשנה את ההוצאה בצורה מורגשת. בנוסף כשנותנים לאדם כלי שיכול בקלות די רבה לשמש ככלי שיגרום לו ולסובבים אותו נזק משמעותי עד מוות - צריך ורצוי ליצור כמה שיותר מנגנוני הגנה.
זה 2 הסנט שלי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78775
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5376 פעמים
הבעיה היא ששילוב בין המערכת הרוסית לאמריקאית מפחידה בפוטנציאל שלה של מערכות נשק אויב.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

עופר לא הבנתי איזו מערכת אמריקאית ?
הGLONASS היא רוסית לא ?
הGLONASS היא רוסית לא ?
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
נו וכל פלוצר תהיה לו מערכת לווינית משלו.
השימוש הבטחוני הוא לא רלוונטי מאחר וכל כך קל... אבל ממש ממש ממש ממש ממש קל לחסום מערכת GPS רוסית סינית אמריקאית טורקית אוזבקית או מה שלא......
מר פוטין מנסה להפוך את רוסיה למדינה יצואנית של טכנולוגיה.
בינתיים לא הולך לו, אחרי הכל הוא התחייב שעד 2010 או 11 או 12 או משהו כזה תהיה להם מערכת הפעלה חליפית לווינדוס...
השימוש הבטחוני הוא לא רלוונטי מאחר וכל כך קל... אבל ממש ממש ממש ממש ממש קל לחסום מערכת GPS רוסית סינית אמריקאית טורקית אוזבקית או מה שלא......
מר פוטין מנסה להפוך את רוסיה למדינה יצואנית של טכנולוגיה.
בינתיים לא הולך לו, אחרי הכל הוא התחייב שעד 2010 או 11 או 12 או משהו כזה תהיה להם מערכת הפעלה חליפית לווינדוס...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

כן כן... פעמיים. גם לWINDOWS 8 הבאה.בינתיים לא הולך לו, אחרי הכל הוא התחייב שעד 2010 או 11 או 12 או משהו כזה תהיה להם מערכת הפעלה חליפית לווינדוס......